Aspirator de mana JAP Tornado S3, pret, pareri

    Aspiratorul de mana JAP Tornado S3 este partenerul ideal in incercarea de a face curatenie, un dispozitiv performant de dimensiuni mici care dezvolta o putere suficient de mare pentru o aspirare eficienta. Nimanui nu-i place sa urce intr-o masina plina de murdarie si praf, iar mersul la spalatorie pentru multi este prea scump. Aspiratorul de mana JAP Tornado S3 este o solutie ideala pentru ca scaunele, covorasele si portbagajul dvs sa fie mereu curate. Este un aspirator de putere mare, 150 W, ce reuseste sa colecteze orice urma de murdarie rapid si eficient, de la prima trecere a sa pe suprafetele aspirate. Puterea sa este data de sistemul incorporat ciclonic care actioneaza asemenea unei turbine de aer ce reuseste sa colecteze prin acest mod orice urma de murdarie de pe suprafete. Pentru o manevrare usoara, aspiratorul beneficiaza de un maner care prin miscare colecteaza orice urma de praf de pe suprafete. Acest aparat de aspirare vine dotat cu 5 accesorii ceea ce il face ideal pentru a fi folosit pentru curatenia de acasa, masina sau chiar si dupa animalele de companie fiind capabil sa colecteze murdaria de pe suprafetele uscate sau umede.

Aspirator de mana JAP Tornado S3, Umed/Uscat, 22.2 V, 150W, Negru

     Poate fi folosit cu succes si la curatarea podelelor sau a covoarelor din interiorul casei tale, este mic ca dimensiune ceea ce il recomanda pentru toate treburile casei. Accesoriile din dotare pe care le poti monta in dreptul capului de aspirare fac ca acesta sa ajunga chiar si acolo in zonele mai greu accesibile. Tot mai apreciat in ultimii ani este acest sistem ciclonic care permite colectarea impuritatilor intr-un recipient din plastic, care ofera totodata o vizibilitate foarte buna la interior, pentru a sti atunci cand este necesar sa il golesti. Sistemul utilizat poarta aceasta denumire pentru ca aerul aspirat trece printr-un circuit ciclonic. Aspiratoarele de mana sunt ideale si pentru proprietarii de animale de companie, sistemul ciclonic eliminand eficient parul lasat in urma de acestea. 

Aspirator de mana JAP Tornado S3, Umed/Uscat, 22.2 V, 150W, Negru

Acesta contine o serie de caracteristici utile, special concepute pentru a-ti usura munca, precum:

– Control pe maner;
– O capacitate de colectare de 0.5 l;
– Mai multe accesorii interschimbabile

     Setul comandat include aparatul si mai multe accesorii dupa cum urmeaza: accesoriu aspirare pentru casa, masina, murdarie lichida, mobilier si par animale de companie. In functie de situatie, poti apela la oricare din aceste accesorii pentru a fi eficient in actiunile tale. Acesta nu depinde de existenta unei surse de alimentari propriu-zise, functionarea sa fiind dependenta de incarcarea pe baterie. Atata timp cat este incarcata bateria e care o utilizeaza, aparatul de aspirare JAP Tornado S3 poate fi utiliza oriunde dorestis a faci curatenie. Pentru incarcare, in setul comandat primesti o statie de incatcare la fel si un incarcator. Autonomia pe baterie este undeva la 20 de minute iar timpul de incarcare necesar este de aproximativ 2-3 ore.

Aspirator de mana JAP Tornado S3, Umed/Uscat, 22.2 V, 150W, Negru

    Tensiunea de alimentare folosita de aspiratorul manual JAP Tornado S3 este de 22.2 V, astfel incat sa ofere o eficienta buna ondiferent de suprafata aspirata. La interior spatiu de conectare este usor accesibil si se prezinta sub forma unei capsule din plastic de 0.37 litri inchis ermetic astfel incat probabilitatea ca praful sa fie din nou refulat in atmosfera sa fie minima. In functie de cerintele de mediu poti varia puterea acestuia cu ajutorul unui potentiometru pozitionat in zona superioara a panoului de comanda. Aspiratorul de mana JAP Tornado S3 dispune de un filtru permanent si de un compartiment pentru praf usor de golit si de curatat. Este solutia ideala la care iti vei dori sa apelezi atunci cand planuiesi sa faci curat rapid si eficient. Utilizatorii care l-au achizitionat au oferit review-uri si raiting-uri bune la produs, aspect care ne-a convins si pe noi.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator portabil disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Aspirator de mana JAP Tornado S3, Umed/Uscat, 22.2 V, 150W, Negru