Masina de spalat rufe AEG LFR83966NOE, pret, pareri

      Alegerea unei masini de spalat rufe din universul AEG este o decizie importanta mai ales daca iti doresti un model performant si adaptat noilor tehnologii. AEG LFR83966NOE este o masina de spalat rufe recent aparuta in oferta magazinelor online de profil, care detine o capacitate de incarcare rufe la interior de 9 Kg, pentru care utilizeaza o viteza de rotatie de 1600 rpm. Masina de spalat rufe AEG detine tehnologia OKOMix care consta in amestecarea detergentului si a balsamului cu apa pentru a crea o omogenitate perfecta ce asigura patrunderea astfel a solutiei rezultate mult mai usor in tesatura. Astfel se asigura faptul ca vei putea experimenta rufe mai curate care vor fi uniform curatate atat de balsam cat si de detergent. Aceasta tehnologie contribuie la eficientizarea procesului de spalare al rufelor, reducand in mod considerabil durata programelor de spalat. Sistemul de incarcare al rufelor se face friontal, unde regasim un hublou de acces destul de generos ce ne permite sa incarcam sau sa descarcam piese vestimentare mai voluminoase cu un minim de efort. Panoul de comanda permite programarea optiunilor de spalare cu usurinta, acesta avand disponibil si un display generos care vine sa confirme optiunile alese. Fiind un model de volum, masina AEG este oarecum recomandata pentru a fi utilizata de familii mai mari, care sa includa de la 4-6 membrii. 

Masina de spalat rufe AEG LFR83966NOE, 9 kg, 1600 rpm, Clasa A, Tehnologie OkoMix + ProSteam + Prosense, Motor EcoInverter cu magnet permanent, Furtun alimentare AquaControl, Alb

     Design-ul masini de spalat rufe AEG LFR83966NOE este unul modern, potrivindu-se perfect intr-un spatiu destul de redus de numai 84,7 x 59,7 x 63,1 cm cu o greutate de 77.5 de Kg. AEG este dotata cu motorul ECO Inverter, bazat pe tehnologia motorului fara perii, acesta are vibratii si uzura reduse si ofera performante maxime cu zgomot minim. AEG cu tehnologia pionierat in domeniul reducerii zgomotului, cu acest model ce include materiale fonoabsorbante unice si motor inverter functioneaza extrem de linistit. Aparatul are un nivel de zgomot la spalare de 51dB, iar la modul centrifugare de 76 dB.

      Capacitatea maxima de incarcare este de 9 Kg este ideala in cazul unei familii numeroase, iar cele 1600 de rpm. asigura o spalare eficienta. AEG are o turatie variabila sau functie de excludere centrifugare pentru a alege numarul de rotatii potrivite tipului de haine folosit si programului preferat, incepand cu minim 600 rot/min la maxim 1400 rot/min. AEG are un sertar special conceput pentru alimentare cu detergent solid si lichid cu 4 sectiuni. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Spatiul unic de dozare UniversalDose include mai multe compartimente unice in care se pot doza detergent, balsam sau capsule detergent. Masina de spalat rufe AEG foloseste jeturi de apa pentru a inmuia, perfora si dizolva complet capsulele, activandu-le cu 60% mai rapid decat la utilizarea direct in tambur.

AEG - Masina de spalat cu incarcare frontala - LFR83966NOE

     Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu taste touch control, cu control electronic, ce ne arata: temperatura de lucru, nivelul de centrifugare, afişare timp rămas, programare terminare program (24 h), timpului de spalare ramas, selectare pete, indicarea consumurilor estimate si afişare setari spalare. De asemenea se vor cunoaste etapele de spalare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor putem face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In stanga panoului de comanda se afla sertarul cu 4 compartimente pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent carboran de culoare alb cu izolare fonica la baza mașinii iar tamburul cu iluminare interioara LED este din otel inox cu o capacitate de 65 de litri, avand diametrul hubloului de 33 cm. Hubloul are 2 sisteme de inchidere, unul mecanic cu carlig si celalalt cu sistem de blocare magnetic. Deschiderea hubloului se realizeaza la 130 de grade. Grila formata din cele 12 programe de spalare  este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Cu optiunea blocare copii te asigur ca cei mici sunt mereu in siguranta in preajma masinii de spalat AEG deoarece prin aceasta functie blochezi in mod automat functiile de comanda ale panoului de comanda. La fel si accesul la interior prin deschiderea hubloului este limitata doar pentru cei care cunosc modalitatea de debocare. 

Masina de spalat rufe AEG LFR83966NOE, 9 kg, 1600 rpm, Clasa A, Tehnologie OkoMix + ProSteam + Prosense, Motor EcoInverter cu magnet permanent, Furtun alimentare AquaControl, Alb

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica nichelata, avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. AEG dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. 

      Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Tehnologia ProSense detecteaza automat dimensiunea fiecarei incarcaturi, calculand necesarul de apa si durata programului. Deci, indiferent ce spalam, obtinem intotdeauna cea mai buna ingrijire a rufelor. In plus cu tehnologia Jet System din dotare, acest model dizolva rapid detergentul, asigurand o spalare uniforma si o clatire si mai eficienta.  Acest model cu tehnologia Fuzzy Logic inteligent datorita procesorului incorporat si a senzorilor din dotare recunoaste automat cantitatea de rufe, dozand cantitatea corecta de detergent si timpul de spalare. Deci, indiferent ce spalam, obtinem intotdeauna cea mai buna ingrijire a rufelor. Sistemul special anti-scurgere cu senzor Aqua Control protejeaza masina de spalat rufe impotriva inundatiilor neplacute, pe care nici o femeie nu le doreste de la o masina de spalat moderna. Acest model, foloseste tehnologia de tratare a rufelor cu abur, pentru descretire si pentru reamprospatarea articolelor textile, care sunt curate dar nu au mai fost folosite de mult timp. Masina de spalat AEG detine doua tipuri de modalitati de clatire a rufelor care poate fi apelate din program, clatire suplimentara si clatire fara spuma. Senzorii ProSense au capacitatea de a optimiza procesul de spalare de reglare automata a cantitatii de apa utilizate sau detergent, pentru a spala ori de cate ori eficient, cantitati de rufe variate. Aceasta optiune te ajuta sa economisesti resurse importante si sa obtii de fiecare data acelasi spalat eficient de care ai nevoie pentru ca rufele tale sa arate impecabil. 

    Resturile din materialele rufelor care sunt spalate la interior sunt capatate de un filtru aflat in partea de jos a masinii de spalat AEG. In timp este recomandat curatarea acestuia de impuritati pentru a asigura ca acest traseu nu ramane blocat. 

Masina de spalat rufe AEG LFR83966NOE, 9 kg, 1600 rpm, Clasa A, Tehnologie OkoMix + ProSteam + Prosense, Motor EcoInverter cu magnet permanent, Furtun alimentare AquaControl, Alb

      Programele speciale ale masini AEG sunt: Programul de spalare Super Rapid 20 min la o cantitate de 3 Kg de rufe. Programul spalare Super Eco 15 min la aceeasi cantitate de rufe. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu (a nu se spăla în maşină), pentru care se recomandă spălarea manuală. Programul Mixt ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Programele standard de spalare sunt BumbacEco 60°C si Bumbac Eco 40°C. Aceste programe sunt potrivite pentru spalarea tesaturilor de bumbac cu grad normal de murdarie, ele fiind cele mai eficiente programe in termeni de consum combinat de energie si apa. Cu aceasta combinatie, temperatura reala poate varia fata de programele specificate. Timpii de spalare vor creste in beneficiul unui consum mai redus de energie, iar eficienta la spalare  in clasa A este permanent garantata.  Programul Jachete/Jeans cu spalare perfecta si omogena chiar si pentru tesaturile groase. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Hygiene este optiunea de spalare prin care reusesti o igienizare a rufelor tale prin aplicarea unui proces de spalare specific la temperatura mai ridicata. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sesnsibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Durata programului cel mai rapid de spalare pe care il poti apela este de 20 de minute. Programul de spalat rufe ECO este cel mai de lunga durata, avand un interval de timp care poate ajunge pana la 3 ore si 48 de minute. Abur este optiunea de curatare folosind tehnologia aburului indus la interior. PowerClean iti permite sa speli eficient si rapid, pentru a te bucura de hainele tale in scurt timp dupa ce le-ai pus la spalat.

       Sintetice cu spalare la 60°C si sintetice cu calcare usoara. Delicate cu 2 optiuni de program Matase sau Lană. Matase (30°C)/Perdele. Ciclul Perdele si Matase face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Cu ciclul Refresh al acestui model se utilizează aburul pentru o împrospătarea imediată a textilelor fără spălare eliminând mirosurile de zi cu zi şi reîntinerind hainele obosite pentru a le face ca noi. Pentru că hainele rămân proaspete şi cu miros de curat vom călca mai puţin şi vom merge mai rar la curăţătoria chimică. Timer-ul ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp.

Masina de spalat rufe frontala AEG LFR83966OE, Wi-Fi, 9 kg, 1600rpm, Clasa A, alb

     Masina de spalat rufe AEG LFR83966NOE are o clasa de eficienta energetica inalta A si consum redus de resurse, avand un consum mediu anual de apa de 46 l/ciclu si de energie in program standard de spalare calculat la programul bumbac 60° si încărcătură completă de 0,83 kWh/ciclu. Consumul anual de energie al acestui model este de 49 kW/h.

 Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat performanta care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Masina de spalat rufe AEG LFR83966NOE, 9 kg, 1600 rpm, Clasa A, Tehnologie OkoMix + ProSteam + Prosense, Motor EcoInverter cu magnet permanent, Furtun alimentare AquaControl, Alb