Uscator de rufe AEG TR838H4CE, pret, pareri

       Uscatorul de rufe AEG TR838H4CE este o alegere interesanta daca iti doresti un dispozitiv elegant si performant care sa ofere siguranta la uscarea tesaturilor intr-un timp cat mai scurt posibil. Este de departe unul dintre cele mai performante uscatoare rufe pe care l-am vazut in magazinele online care se bucura de atentia celor mai buni specialisti in domeniu de la AEG. Acesta face parte din clasa premium lucru vizibil atat prin dotarile de cea mai buna calitate dar si la exterior prin design-ul sau inovator. Hainele proaspat uscate iesite din uscator vor fi mereu pregatite pentru purtare de cele mai multe ori fara a mai fi nevoie sa apelezi la fierul de calcat. Rufele tale se usuca imediat, acestea fiind trecute printr-un proces de uscare secvential care implica utilizarea unei pompe de caldura, un element care devine tot mai des utilizat in constructia electrocasnicelor premium. Avantajele folosirii acestei tehnologii are la baza un consum redus de energie, silentiozitatea din timpul operarii aparatului de tip uscator si fiabilitatea ridicata a pieselor care compun acest proces. In comparatie cu alte solutii clasice, consumul energetic poate fi cu pana la 50 % mai mic pentru un uscator cu pompa de caldura. Capacitatea maxima de rufe pe care acesta o accepta la interior este de 8 Kg, ceea ce este destul de bine daca iti doresti sa usuci chiar si piese vestimentare si textile mai mari, cum ar fi geci, paltoane, perdele sau lenjerii de pat. 

Uscator de rufe AEG TR838H4CE, Pompa de caldura, 8 kg, Motor Inverter, Clasa A+++, Display LED, Wi-Fi, Iluminare interioara, Alb

  Din specificatii reiese si faptul ca uscatorul de rufe AEG TR838H4CE inregistreaza un consum mai mic de energie fata de uscatoarele de rufe obisnuite. Fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, acest aparat devine o alegere interesantad aca doresti sa optimizezi consumul de energie la maxim. Potrivit datelor furnizate de eticheta energetica, acest aparat de uscare rufe are un consum de 177 kWh/an. Avand in vedere noile reglementari energetice si cota impusa de consum energetic, sa ai posibilitatea sa consumi mai putin si in acelasi timp sa te bucuri de confort este mare lucru. De aceea in viziunea noastra acest avantaj nu ar trebui scapat din vedere. 

Uscator de rufe AEG TR838H4CE, Pompa de caldura, 8 kg, Motor Inverter, Clasa A+++, Display LED, Wi-Fi, Iluminare interioara, Alb

      Panoul de comanda situat in partea superioara actionat de taste touch control, este prevazut cu un buton rotativ cu functiile de uscare si un ecran LED de dimensiuni medii, ce ne arata: Incarcatura maxima de rufe admisa in programul selectat, (iar semnalizarea va clipi in timp ce va cantari incarcatura); Semnalizarea de Max indica cantitate maxima de rufe. Acesta semnalizare clipeste cand incarcatura de rufe depaseste incarcatura maxima admisa pentru programul selectat; Durata programului de ex. de uscare). Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. Cu optiunea Play/Pause, putem pune in pauza programul in lucru, apoi adauga si alte rufe daca sunt respectate anumite conditii de mediu pentru acest proces. Programul de uscare este reluat din acelas punct, fata a fi nevoie de o reprogramare din nou pentru uscare rufe. Partea superioara a panoului frontal este compusa din doua zone distincte si anume: afisajul electronic LCD de dimensiuni generoase si butoanele de comanda si programe de lucru. Mai mult de atat, utilizand aplicatia pentru mobil MyAEG Care, disponibila pentru platformele Android si iOS, poti personaliza setarile de uscare sau obtine sfaturi din partea unui asistent virtual. Poti trimite apoi catre uscatorul AEG comenzi personalizate de uscare pentru rufele aflate la interior. 

     Potrivit informatiilor oferite de producator, aparatul prezentat dispune de un circuit inchis de ventilatie capabil sa raceasca aerul cald si sa condenseze umezeala care este apoi stocata intr-un recipient colector. Acesta reprezinta un avantaj de luat in seama in cazul in care nu ai acces la un sistem de scurgere montat in apropiere. Uscatorul AEG este certificat si Woolmark Blue, un standard de calitate care este obtinut de acele produse electrocasnice ce ofera o protectie eficienta inpotriva deteriorarii tesaturilor rufelor care sunt uscate la interior. Aparatul beneficiaza de un soft avansat care reuseste sa controleze cu atentie miscarea tamburului si temperatura apei astfel incat articolele din lana nu intra la apa, iar cele din matase nu-si pierd forma initiala. Deasemenea acest proces duce ne permite sa obtinem rufe uscate avand urme reduse de cute, ceea ce ne usureaza intreg procesul de calcare a acestora. 

Uscator de rufe AEG TR838H4CE, Pompa de caldura, 8 kg, Motor Inverter, Clasa A+++, Display LED, Wi-Fi, Iluminare interioara, Alb

  AEG TR838H4CE este dotata cu un motor ÖKO Inverter Eco Silence Drive care utilizeaza un magnet permanent puternic. In timpul functionarii la sarcina partiala (30-45 Hz), eficienta motorului aparatului creste considerabil in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de aproximativ 64 dB la uscare ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Functionarea extra-silentioasa, asigura o spalare cu emisie de zgomot mult mai mica fata de o masina de spalat standard, reducand zgomotul mult sub media unei conversatii.Miele WSA 033 WCS visual Coolblue 1

 

     Tamburul uscatorului este prevazut cu cu sistem Sensitive Drying care prin miscarile sale uniforme permite o uscare constanta a rufelor din toate directiile. Certificarea ECARF il recomanda ca fiind un dispozitiv eficient pentru eliminarea agentilor alergeni care pot cauza boli de piele. Uscatorul indeparteaza orice urma de alergeni precum praful, bacterii sau acarieni care de multe ori se gasesc chiar si in haine. Sistemul avansat de filtrare Easy Filter retine toate aceste impuritati de natura organica sau cele din fibre. Acesta se misca in ambele directii, actiunea inversa de rotire permite intinderea rufelor si previne incalcelile si cutele care pot aparea pe suprafata rufelor uscate la interior. 

     Sistemul senzorial compus din senzori de umiditate optimizeaza setarile din mers pentru a usca hainele atat cat este necesar in functie de gradul de umiditate din tesatura. Deasemenea in functie de cantitatea de rufe, timpul necesar pentru fiecare program este recalculat. Cu ajutorul senzorilor PreciseDry, aparatul de tip uscator citeste nivelul d eumiditate prezent in rufele de la interior, optimizand procesul de uscare in functie de cantitatea de umiditate prezenta in rufele tale. Astfel unele programe vor fi mai lungi sau mai scurte in functie de datele citite. Optiunea de uscare Hygiene permite uscarea rapida a rufelor tale la o temperatura ridicata, ce permite o igienizare si improspatare a rufelor de la interior. 

    Uscatorul de rufe AEG TR838H4CE vine dotat cu o multime de programe destinate eficientizarii procesului de uscare si a timpului de lucru astfel: 

    Bumbac – program adaptat special pentru a usca rufele din material textil bumbac, ce ofera setari ideala de temperatura pentru rezultate remarcabile. Rufele gata uscate din aceasta categorie sunt gata de pus la loc in dulap, sau pot fi purtate imediat de utiliatori, experimentand un grad scazut de cute si alte urme ale sifonarii. Programul bumbac este cel mai eficient energetic pentru uscare rufelor din bumbac cu un grad normal de umiditate. Articolele din tricot (de ex. tricouri, lenjerie de corp) au tendinţa să intre la apă la prima spălare, în funcţie de calitatea lor. De aceea, este recomandat sa nu le usuci excesiv, pentru a evita ca acestea să intre la apa si mai mult. Optiunea Bumbac Eco permite spalarea acestor tipuri de rufe mentionate mai sus, intr-un mod ecologic care sa implice un consum de resurse, detergent si energie minime. 

 Usor de calcat  – acest program se aplica pentru articolele care se pot intretine uşor, realizate din bumbac, fibre sintetice sau mixte: haine de lucru, şorţuri, pulovere, rochii, pantaloni, feţe de masă, ciorap. Din nevoia de a crea o optiune de uscare care sa ofere cel mai bun raport de prezenta minima a cutelor, exista aceasta optiune pe care o poti selecta ori de cate ori ai nevoie de o optiune de uscare care sa nu lase pe urme proiemimente pe suprafata rufelor uscate la interior. 

Delicate: acest program de uscare se aplica in cazul utilizarii de rufe din tesaturi delicate, de exemplu: matase, perdele din material sintetic, ce necesita un regim termic de uscare potrivit datelor tehnice inscrise pe eticheta produsului. Articolele delicate avand simbolul ingrijire trecut pe eticheta de produs vor fi uscate un timp mai indelungat la o temperatura mai scazuta. Actiunea blanda poate fi selectata si pentru urmatoarele tipuri de tesaturi: bumbac, camasi, perdele, etc. 

Lana – este un program de uscare dedicat articolelor din lana. Piesele din lana si amestec de lana tind sa se scamoseasca si sa se stranga, iar apoi poate sa intervina procesul de degradare daca nu sunt uscate cum trebuie. Pentru acest tip de rufe recomandam utilizarea optiunii de lana. 

Cuverturi – este un program de uscare recomandat pentru a fi utilizat atunci cand folosesti textile umplute cu puf, cum ar fi perne, cuverturi sai pilote. 

Reimprospatare – permite simpla reimprospatarea a rufelor care sunt curate si au fost tinute mai mult timp la pastrat in sifonier pentru care doresti sa le aplici o simpla operatiune de reimprospatare.

Outdoor – este optiunea de uscare care se adreseaza acelor articole de imbracaminte de ploaie si outdoor acoperite cu o membrana din textile impermeabile. 

Mixt – Incarcatura mixta constand in textile din bumbac si sintetice

      Acest uscător este dotat cu 2 filtre de scame, poziţionate în deschiderea uşii: Filtrul de scame superior şi cel inferior
captează scamele generate în timpul procesului de uscare. Se recomanda curatarea suprafetelor filtrelor de scame dupa fiecare utilizare a uscatorului.

      Functiile de siguranta vor semnaliza orice eroare de programare si vor securiza procesul de uscare pana la oprirea instanta a aparatului in cazul unor erori necontrolate astfel: sistem siguranta copii – blocheaza automat functiile butoanelor si accesul la interior, semnalizare acustica terminare program. Designul sau este capabil sa elimine eficient vibratiile generate din timpul functionarii sale –  nivel zgomot la centrifugare 65 dB. In plus poti folosi acest aparat oricand indiferent de momentul zilei, interiorul cuvei fiind iluminat pentru o manevrare mai usoara la incarcatul si descarcatul rufelor.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator de rufe performant care sa faca fata indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Uscator de rufe AEG TR838H4CE, Pompa de caldura, 8 kg, Motor Inverter, Clasa A+++, Display LED, Wi-Fi, Iluminare interioara, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *