Ochelari de soare dama Aida Airi AA6027 NO1, pret, pareri

    Un model aparte de ochelari de soare care cu siguranta atrage privirile oricarei persoane din jurul lor, Aida Airi AA6027 NO1, este parte a unei povesti unde tu esti personajul principal. De inspiratie parisiana, incantatori asemenea unei plimbari pe esplanada de la Monaco, noii ochelari de soare dama Aida Airi AA6027 NO1 sunt o alegere excelenta daca doresti sa fi remarcata imediat. In plus de asta, daca esti si sofer, purtarea ochelarilor de soare pentru a conduce pe timp de zi vin ca un obicei sănătos, acestia ajutand la prevenirea atât a riscului de afectare a ochilor, cât și a riscului de accidente auto. Oricare ar fi motivul tau principal, pot fi sigur ca cu Aida Airi AA6027 NO1 nu vei da gres, oricare strategie ai alege.

    Vrei ca vederea ta sa fie perfecta de pe plaja dar si protejata in vacanta de razele nocive ale soarelui, atunci aceasta pereche de ochelari este solutia ideala. Lentilele ofera protectie impotriva razelor daunatoare ale soarelui avand rol de atenuare intensitate UV. Ochii sensibili sunt cei care vor suferi primii, de aceea daca te stii cu probleme ale ochilor la expunerea indelungata la soare, e cazul sa te asiguri ca nu te prinde vara fara a avea o pereche de ochelari cu indice de protectie UV in buzunar. 

    Cu lentile de culoare verde mat, acesti ochelari de soare in stil patrat au fost creati special pentru a-ti proteja ochii si a-ti oferi confortul necesar atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Protectia UV400 care este aplicata 100% pe lentilele ochelarilor Aida Airi AA6027 NO1, asigura atat confort cat si functionalitate imbinand totodata utilul cu placutul si, de ce nu, starnind invidia celor din jur. Cu ochelarii de soare de la Aida Airi AA6027 NO1, esti in avantaj tu! Acestia reprezinta o alegere indrazneata care pe langa protectie ofera un atuu important persoane care ii va purta prin atitudinea afisata si incredere.

    Imi plac ca au lentile de dimensiuni medii, nu foarte mari dar nici mici, intr-un cuvant potrivite, efectul de culoare verde mat este destul de evident iar ochii nu se vad de la distanta prin ei si cel mai important sunt usori astfel incat sa nu incomodeze. Pot fi purtati chiar si mai multe ore fara sa ii simti, fiind dealtfel confortabili. Este un produs exceptional, care se bucura de atentia majoritara a cumparatorilor, mai ales ca beneficiaza in anumite perioade ale anului de un pret special. 

      Dimensiunile ochelarilor sunt cele standard, nu exista mai multe dimensiuni, modelul de fata fiind unul standard avand urmatoarele caracteristici: punte nazala 16 mm, lungime brate 145 mm, 56 mm latime lentile, garantia standard fiind de 24 de luni de zile. 

Recomandare:

         Daca ai de gand sa investesti ceva bani in protejarea ochilor tai in fata unei lumini mai puternice iti recomand ochelari Aida Airi AA6027 NO1, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

         Ii poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care consider ca sunt un best buy al momentului: Verifica pret actualizat