Robot de aspirare Concept VR3510, pret, pareri

  • de

      Concept VR3510 este un robot de aspirare ce actioneaza independent care indeplineste functiile de aspirare si mop pentru o curatare completa a locuintei tale. Aparatul poate fi manevrat cu usurinta folosind comenzile din aplicatia mobil care functioneaza si in limba romana. E usor sa tii pasul cu tehnologia mai ales ca exista si aceasta optiune de comanda folosind optiuni in limba romana, sau chiar initia comenzi vocale pentru a interactiona cu acesta. Aplicatia este disponibila pentru telefoane smart care folosesc sistemele de operare iOS si Android. Folosind aceasta aplicatie poti programa intreg procesul de curatare a locuintei, monitoriza in timp real deplasarea aparatului si afla pozitia actualizata in spatiul de locuinta propriu. Pentru functia vocala, acesta foloseste serviciile de comunicatie furnizate de Amazon si Google, Alexa si Google Home. In aplicatie iti setezi limba de conversatie dorita pentru a fi gata de lucru. Si daca nu esti fan al tehnologiei moderne sau nu ai un smartphone, il poti controla complet si cu telecomanda.

 

    Curatenia unei locuinte este completa doar dupa ce ai aspirat toate suprafetele, apoi ai dat si cu mopul. Dar cu acest dispozitiv de aspirare robot, aceasta sarcina ii revine pe delin, fiind indeplinita cu succes. Pentru a functiona, Concept VR3510 realizeaza mai intai o cartografiere a spatiului in care va functionam metoda prin care scaneaza toata suprafata locuintei si o imparte in spatii individuale. Harta locuintei dvs esta acum memorata si accesata in timpul procesului de curatare, functie care ii permite sa evite posibilele obstacole ce includ obiecte de mobilier, scari, functionand cu succes si in acele spatii care includ un etaj ca spatiu de locuit. Navigatia laser avansata LaserTec 2.0 va scaneaza casa in detaliu si creeaza o harta precisa pentru planificarea curateniei . Robotul se orienteaza cu precizie maxima in spatiu, nu traverseaza in mod repetat locurile deja curatate, scurtand astfel timpul de curatare. Datorita rotilor mari si unui motor puternic, depaseste pragurile usilor si alte obstacole de pana la 1,8 cm inaltime . Dupa curatenie, se intoarce la statie, unde reincarca si goleste in acelasi timp cosul de colectare . Acest iti permite sa eviti contactul cu praful si sa nu trebuiasca sa te ocupi de golirea recipientului timp de pana la 2 luni. Robotul este echipat cu o tehnologie de filtrare in trei trepte cu filtru HEPA 13, datorita caruia capteaza pana la 99,9% din praf, polen, bacterii si virusi, deci este ideal si pentru gospodariile cu alergii.

Robot de aspirare Concept VR3510, Aspirator&Mop&Statie inteligenta de golire automata, Navigatie Laser Tec 2.0, Roomplan 3.0, Bldc motor, putere de aspirare 3300Pa, Aplicatie in Limba Romana, Robotul vorbeste in limba romana, Alb

    Concept VR3510 este un gadget de curatenie excelent in casa unui pasionat de tehnologie, un model care se adreseaza acelor persoane foarte ocupate pentru care variabila timpului liber este mult prea importanta pentru a o consuma pentru curatenie. Concept VR35100 este o masinarie completa, capabila sa faca curatenie in toata casa, indiferent de suprafata. Este adevarat ca pretul platit pentru un astfel de aparat poate parea destul de mare, dar merita orice efort, fiind eficient, lucru care confirma de la prima utilizare. Modelul acesta arata chiar foarte bine, suprafata la exterior glossy dand impresia ca avem de-a face cu un device premium, mult mai scump decat cat costa in realitate. Acesta functioneaza pe acumulator, care odata consumata energia, este redirectionat la statia de incarcat pentru alimentare cu energie.

     Prin intermediul aplicatiei mobile poti stabili o zona de curatat, sau evitat si o tinta, iar Aspiratorul Concept VR3510 va inregistra automat o harta a locului din care trebuie sa inlature murdaria si impuritatile. Aspiratorul Concept VR3510 va scana incaperea cu ajutorul laserului TEC 2.0, va crea o harta apoi va naviga prin intreaga casa pentru a curata in mod eficient toata suprafata utila. Dupa ce a terminat de spalare umeda cu mop, aspiratorul Concept VR3510 va incepe sa curate pe modul uscat si pardoselile din lemn, parchet si parchet laminat. Aparatul este prevazut cu un recipient de tip „punga” care colecteaza murdaria la interior, urmand a fi eliminata in mod automat din recipientul de praf ori de cate ori se intoarce la statia de incarcare, interval de timp pe care il poti stabili din aplicatie. Ca nivel de estimare, capacitatea sacului permite colectarea continua de murdarie pentru o durata de timp de 2 luni de zile pentru o curatenie regulata. Echipamentul de baza include 6 saci de murdarie, 6 perii laterale si 3 seturi de filtre care reusesc sa indeplineasca scopul principal de a obtine o curatenie exemplara. Roomplan 3.0 este functia din aplicatie care permite organizarea mult mau usoara a activitatilor de curatare pentru fiecare camera in parte. Aceasta functie iti permite sa stabilesti programul de curatare, nivelul puterii de aspiratie si intensitatea dozarii apei pentru fiecare camera.  Robotul porneste la ora stabilita, incepe curatarea si revine la statia de incarcare. Daca este activ modul silentios, curatarea programata va fi dezactivata.

  • 3 stagii de filtrare;
  • spalare profesionala;
  • trei nivele de control al sistemului de apa, cu functie automata de blocare a rezervorului de apa in timpul incarcarii;
  • memoreaza 5 harti si 7 programari.

   Aspiratorul este alimentat de o baterie de inalta calitate LG BYD de 5200 mAh de inalta capacitate, datorita careia poate curata pana la 250 de minute cu o singura incarcare. Aceste baterii au o durata lunga de viata, performante ridicate, sunt sigure si au un ciclu stabil. Datorita proprietatilor lor excelente, sunt utilizate, de exemplu, in industria auto sau in stocarea bateriilor pentru sisteme fotovoltaice. Cand capacitatea bateriei scade sub 15%, robotul revine automat la statia de incarcare.

1. ROBOT DE ASPIRARE Concept VR3510, DESIGN, PRIMELE IMPRESII 

Designul aparatului de aspirare Concept VR3510 este unul compact, in forma circulara ce ii permite astfel sa depaseasca mult mai usor obstacolele din calea sa. Aparatul robotic Concept VR3510 poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, asigurand astfel cu curatare foarte eficienta. Pentru colectarea murdariei, acesta foloseste un recipient de capacitate 300 ml care este folosit pentru aspirarea normala. Atunci cand doresti sa folosesti si functia mop este necesar conectarea la aparat un accesoriu special dedicat acestei functii pentru a putea sterge si aspira in acelasi timp. Din aplicatie poti seta debitul de apa pe care sa il utilizeze pentru a spala podelile sau puterea de aspirare. Atasamentul pentru mop este prevazut cu o tesatura din microfibra, care leaga murdaria de sine si, de asemenea, lustruieste podeaua in timpul curatarii. Tesatura poate fi indepartata cu usurinta si spalata in masina de spalat. 

     Trebuie precizat ca acest aspirator robotizat a fost proiectate pentru a curata numai suprafetele orizontale, cum ar fi pardoseala, aparatul nu poate urca si cobori trepte, iar cele 10 spoturi cu laser recunosc si zonele intunecate de curatare. Cu cei 2 senzorii avansati de la bord, anti-cadere si anti-coliziune detecteaza in mod eficient diferentele spatiale si alte obiecte din jurul aparatului pentru o functionare optima in spatiu de curatat. Sistemul Laser Tec 2.0 scaneaza intreg spatiul locuintei tale, pentru a mapa sistematic locurile pe unde aparatul a trecut, astfel incat acesta la final sa evite dubalarea curatarii. Avantajul acestui aspirator este ca poate fi folosit pe orice tip de suprafata, umeda sau uscata. Robotul de aspirare Concept VR3510 primeste in dotare si o telecomanda ce poate fi folosita in acelasi timp cu aplicatia de comanda din telefon. Trebuie mentionat ca aria semnalului de comanda ajunge pana la o distanta de 8-9 metri, dar aici depinde si de obstacolele intampinate. Pentru comanda de la distanta, utilizarea aplicatiei mobile ramane cel mai usor mod de control si comanda a robotului. Poate aspira murdaria, praful ascuns sau chiar obiecte mai mari precum firimituri, resturi de mancare, chiar si cerealele de la micul dejun scapate pe mocheta, covor, pardoseala. Functia reluare activitate, ii permite aparatului de aspirare sa isi reia activitatea de unde a ramas, pentru a oferi curatenia de care ai nevoie. Dupa ce s-a reincarcat bateria, aparatul reia succesiunea de miscari de curatare de unde a ramas. 

2. ROBOT DE ASPIRARE Concept VR3510, TEHNOLOGII 

      Concept VR3510 are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, fiind conceput pentru o aspirare uscata, ca ajutor la curatarea tuturor tipurilor de pardosele. Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 220 mm, cu doua perii rotativa in fata, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aceste perii rotative disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare de pe ambele laturi. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. Periile are o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. Cu peria motorizata in forma de V, care se roteste, Easy Brush integrata si suport special in jurul periei, pentru concentrarea fluxului de aer aspirat, ofera cea mai buna performanta de curatare pe tipul de podele dure si covoare. In acest fel, robotul poate obtine o curatare avansand, inainte si inapoi, pentru o curatare mai aprofundata chiar si de pe suprafete acoperite de mochete sau covoare intr-o perioada mai scurta de timp. 

 Aspiratorul robotic Concept VR3510 foloseste urmatoarele tehnologii inovatoare:

– Alegere inteligenta a zonei de curatat – Aspiratorul Concept VR3510 va inregistra automat o harta a locului din care trebuie sa inlature murdaria si impuritatile;
– Laser Tec 2.0 – Aspiratorul va crea o harta apoi va naviga prin intreaga casa si va sti intotdeauna unde se afla;
– Curatare automata a rezervorului – Odata intors la statia de andocare si incarcare, aspiratrul robot  isi goleste singur recipientul de murdarie

 

     Recipientul de conectare murdarie este de tipul 2 in 1, ce se adreseaza functiilor praf si mop. Capacitatea de absortie praf a aparatului este de 0,30 litri. Atunci cand atasam si accesoriul mop, aparatul are la dispozitie inca un compartiment de 0,2 litri in care este dispusa apa necesara spalarii de suprafete. In plus prezenta filtrului HEPA certifica eficienta retinerii prafului odata captat la interior, sistemul de filtrare retine particulele mici care apoi nu mai sunt eliberate la exterior. Atunci cand caseta de praf este incarcata la capacitate maxima, aspiratorul robot emite o avertizare in aplicatia de comanda, la fel si in momentul in care trebuie sa schimb filtrele pentru ca s-au deteriorat.

    Cu o singura accesare, aparatul devine un instrument ultra eficient si de inalta performanta de aspirare a prafului, chiar si  pe cele mai greu accesibile suprafete. Aceasta noua tehnologie utilizeaza un motor cu sens unic cu multe avantaje. Puterea de sustinere curatenie ajunge undeva la 3300 pa, pe 3 nivele, la fel ca și modelul din generatia anterioara, însă este mai puternic decât alte modele prezente in piata la ora actuala. Nivelul de zgomot este de 60 decibeli atunci când este utilizat în modul standard sau 70 decibeli atunci când este utilizat în modul puternic. Integrează un acumulator cu capacitate de 5500 mAh, acesta reușind să asigure o autonomie de până la 4 ore, cel puțin așa ne asigură producătorul. Bateriile de la acest model cu Li-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de maxim 250 de minute. Bateriile Li-ion sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Incarcarea completa a acestora nu dureaza mai mult de 5 ore, intreaga operatiune fiind una automatizata, prin intoarcerea robotului in dock-ul de incalcare.

      Mai mult, este investitia ideala in familiile unde sunt si animale de companie – aspiratorul robot Concept VR3510 va aduna parul lasat de animale si va minimiza riscul ca firele de par sa se infasoare in jurul periilor. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese pe un buton din aplicatia si sa ghideze locurile ce necesita curatare, care va urma raza si va curata in timpul deplasarii. Toata murdaria este curata exemplar, de la particule mici de praf, scame totul este colectat cu succes de acest aparat. In cazul in care sunt zone in care murdaria persista dupa prima trecere, aparatul detecteaza acest lucru insistand si mai mult, prim mai multe treceri si sesiuni de curatare. Senzorii atribuiti sunt capabil sa detecteze atat urmele de murdarie cat si obstacolele din calea sa. Chiar daca podeaua este umeda, sau uscata, murdaria este colectata cu succes de fiecare data. Sistemele de detectie la baza sa calculeaza trasee, stabilesc rutele cele mai eficiente. Desigur chiar si tehnologia poate fi invinsa la un moment dat, asa ca este recomandat sa oferi un spatiu cat mai liber in calea sa, deoarece ii va fi mult mai usor sa urmeze traseele cele mai eficiente. Surprinzator, daca mobilierul sau zona patului este mai ridicata, aparatul face curatenie si sub acestea. Este chiar exceptional, inlocuind cu succes activitatea umana. Functia inteligenta ROOMPLAN va programeaza curatarea pana in cele mai mici detalii. Utilizand aplicatia, puteti seta exact programul de curatare, modul de curatare si nivelul de putere de aspirare pentru fiecare incapere sau zona marcata. Nu trebuie sa va faceti griji. Robotul porneste automat la ora setata, incepe curatarea si revine la statia de incarcare cand a terminat.

    Modul local este utilizat pentru curatarea zonelor mai mici. Puteti sa il porniti direct de pe corpul aspiratorului, cand robotul incepe curatarea in zona de 2 x 2 m, cu centrul in pozitia sa de pornire la puterea de aspirare medie. Pentru a realiza o curatare mai detaliata, puteti utiliza aplicatia pentru a specifica un punct de pe harta si pentru a activa curatarea in modul TURBO. Robotul se deplaseaza automat in locatia desemnata, pe care o determina ca centru si efectueaza o curatare dubla, cu o putere maxima de aspirare in zona de 1,5 x 1,5 m. Modul local este utilizat pentru curatarea suprafetelor mai mici . Il poti rula direct pe corpul aspiratorului, cand robotul efectueaza o curatare dubla in suprafata de 1,8 x 1,8 m cu centrul in pozitia de pornire

    Senzorii anti-cadere si anti-lovire opresc imediat functionarea acestuia in cazul in care intervin accidente, pentru a limita astfel uzura in timpul functionarii in gol. Acesta include numeroase accesorii care pot fi utilizati la curatarea unei suprafete de pana la 150 mp. Atunci cand se loveste de covor, acesta are capacitatea de adaptare a puterii. Functia Carpet Turbo creste automat puterea de aspirare la maximum pentru a asigura o curatare cu adevarat eficienta. Dupa revenirea pe podelele dure, aparatul revine la puterea sa initiala.

  • Doua perii laterale rotative capteaza murdaria; curata murdaria – functioneaza pe podele de lemn, gresie, marmura, covor dur; Peria PET este cea destinata pentru captarea firelor de par fin, care sunt generate de blana animalelor de companie. 
  • Carcasa cu profil jos pentru a putea intra sub corpurile de mobilier

      Concept VR3510 este usor de transportat, cu o greutate de 3,6 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Robotul aspirator este dotat si cu un filtru triplu de eficienta foarte ridicata, filtrul putand fi spalat usor sub robinet pentru o performanta pe termen lung. Prin urmare daca vrei un ajutor de nadejde pe care sa te poti baza ca gasesti casa curata, iti recomand cu incredere robotul de aspirare Concept VR3510. Raportul calitate este unul excelent, la fel si rezultatele obtinute in urma sa. 

Recomandare:

     Fiind vorba de magazine online iti recomand intotdeauna sa verifici care este cel mai bun pret: Vezi cel mai bun pret

      Deasemenea zilele acestea, robotul de aspirare Concept VR3510 vine cu beneficii in plus, pret mai mic si garantie extinsa: Vezi pret actualizat

Robot de aspirare Concept VR3510, Aspirator&Mop&Statie inteligenta de golire automata, Navigatie Laser Tec 2.0, Roomplan 3.0, Bldc motor, putere de aspirare 3300Pa, Aplicatie in Limba Romana, Robotul vorbeste in limba romana, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *