REVIEW: Aspirator UV de pat antiacarieni Jimmy JV35 Vacuum Cleaner

  • de

    Un studiu recent ne arata ca in structurile moi ale canapelelor sau a fotoliilor se ascund acarieni si alte microorganisme care ne pot afecta prin prezenta lor modul nostru de viata. De aceea este important sa constientizam acest lucru si sa cautam constant noi metode de curatere a suprafetelor pentru eliminarea acesora in mod eficient. Acarienii sunt niste microorganisme invizibile cu ochiul liber, care se ascund in locurile de confort si odihna. Acestia iti pun grav in pericol sanatatea daca nu sunt eliminati din timp, provocand probleme ale aparatului respirator, alergii si alte probleme dermatologice. Aspiratorul UV de pat antiacarieni Jimmy JV35 Vacuum Cleaner este recomandarea noastra, un produs accesibil creat in special pentru a elimina efectele acestor mici daunatori, care pot fi indepartati mai usor aplicand cu atentie lumina generata UV. Un aparat dedicat care sa te ajute sa elimini cu succes prezenta acarienilor din structurile moi este acest model de la Jimmy. Acesta aplica raze ultraviolete pe siprafetele mentionate eliminand cu succes alergenii acarienii si bacteriile. Datorita puterii imense a motorului de 700W, dispozitivul te scapa ca prin minune de particulele de praf si acarienii ascunsi in saltea. Este usor de utilizat, forma sa este deosebita fiind un aspirator de mana, care aspira particule fine de praf de pe suprafete, mai putin podele, covoare sau gresie. 

Aspirator UV de pat antiacarieni Jimmy JV35 Vacuum Cleaner, 700W, 14000Pa, incalzire rapida 5 secunde, mod filtrare duala, mod de curatare 3 in 1, gri

    E un must have in orice casa, cerinta care devine aproape obligatoriu daca ai persoane suferinde de alergii sau chiar copii mici. O sesiune de curatat cu aceast aparat este recomandata sa se faca o data la cel mult 2 saptamani, fiind o unealta excelenta in dorinta in care doresti sa experimentezi un mediu curat si sigur la tine acasa. Aparatul este compus dintr-un maner superior ce ii permite manevrarea usoara pe suprafete, un recipient de colectare praf si duza superioara lata care are menirea de a trage praful de pe suprafete. Aparatul dispune de o putere de 700 W fiind nevoie de o singura trecere pe suprafete pentru colectarea prafului si a aplicarii undei UV pentru igienizare suprafete. Imediat ce este pus in functiune, aparatul se incalzeste rapid in numai 5 secunde. Acesta functioneaza la o temperatura constanta de 60°C, avand ca obiectiv cel de distrugere acarienii prin lumina UV si temperaturi ridicate si colectare praf. 

jimmy jv35

     Murdaria colectata este mentinuta in siguranta la interior datorita sistemului de filtrare dual ce permite ca praful de la interior sa nu fie refulat inapoi la exterior la punerea in functiune a aparatului. Dispozitivul functioneaza doar conectat la sursa de energie electrica fiind recomandat pentru a fi utilizat pentru aspirarea prafului, parului de animale si acarienilor de pe canapele, paturi, saltele etc. Canapelele, pernele, covertura dar si salteaua sunt suprafete care actioneaza ca un magnet in fata acestor microorganisme care dezvolta acarieni Cantitati mari de agenti alergeni se gasesc in toate aceste suprafete. E de grija noastra sa ne asiguram ca ne protejam familia utilizand un astfel de aparat performant. Numarul acarienilor aflati intr-un pat depaseste 2 milioane, iar mediul umed este propice inmultirii lor. Curatarea prin dezinfectie a saltelei si a suprafetelor din pat este primul pas pe care trebuie sa il faci. Dupa curatare in tot acest timp trebuie sa ne asiguram ca mentinem un mediu aerisit, fiind nevoie sa improspatam aerul in locuinta cel putin de 1-2 ori pe zi. 

jimmy jv35

     Aspiratorul UV de pat antiacarieni JIMMY JV35 Vacuum Cleaner asigura o temperatura ridicata constanta de 60°C pentru distrugerea acarienilor. Unda UV aplicata pe suorafete asigura eliminarea cu succes a acestor organisme care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Razele UV sunt generate atat perpendicular cat si in lateral, acoperind o mare parte din suprafata prelucrata. Talpa aspiratorului include acest dispozitiv care emite lumina UV, care aplicata pe suprafete distruge in proportie de 99 % acarienii. Fundatia Britanica pentru studiul alergenilor a acordat aceasta distinctie de aparat testat si recomandat sa fie folosit pentru reducerea si inlaturarea alergenilor si a bacteriilor in mod eficient. 

jimmy jv35

    Aparatul poate fi folosit in 3 moduri distincte, functie UV + aspirare, atingeri usoare + aspirare si UV + atingeri usoare + aspirare. Filtrarea multipla poate extrage cu usurinta praful si alte particule din aerul colectat de aspirator, asigurand astfel o putere ridicata continua de aspirare. Atunci cand recipientul de praf se incarca, este necesar golirea sa pentru a mentine un nivel de performante optim la aspirare. Daca nivelul de incarcare este maxim, aparatul nu va porni. Toate componentele din recipientul de praf pot fi demontate si pot fi utilizate din nou dupa ce au fost spalate si uscate in totalitate.

  • Putere 700W;
  • Incalzire rapida in numai 5 secunde;
  • Distruge acarienii prin lumina UV si temperaturi ridicate;
  • Putere de aspirare: 14.000Pa;
  • Certificat de Fundatia Britanica pentru studiul Alergiilor;

    Este solutia ideala la care iti vei dori sa apelezi atunci cand planuiesi sa faci curat rapid si eficient. Utilizatorii care l-au achizitionat au oferit review-uri bune la produs, aspect care ne-a convins si pe noi.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator portabil disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Aspirator UV de pat antiacarieni Jimmy JV35 Vacuum Cleaner, 700W, 14000Pa, incalzire rapida 5 secunde, mod filtrare duala, mod de curatare 3 in 1, gri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *