Plita gaz Pyramis 60PG 6511, pret, pareri

    Pyramis prezinta o noua gama de plite pe gaz, dotate cu functii moderne ce iti permit sa gatesti mai rapid si eficient de acum la bucatarie. Aceasta noua gama beneficiaza de culori variate a materialelor de constructie astfel incat sa se potriveasca cu nuanta blatului de bucatarie si intreg designul celorlalte piese de mobilier sau aparate electrocasnice utilizate. In cazul de fata, Pyramis 60PG 6511 este modelul care beneficiaza de un finisaj din sticla neagra, de care ne place foarte mult. Aceasta vine dotata cu 4 arzatoare de diferite dimensiuni, dintre care unul este WOK, dispune de gratare de fonta pentru protectie si butoane frontale ce ne permite manevrarea cu usurinta a intensitatii flacarei. 

Plita gaz Pyramis 60PG 6511, 4 arzatoare, wok, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra

      Modelul este unul foarte asemanator cu un aragaz traditional avand un panou de comanda foarte usor de folosit si intuitiv ce implica 4 butoane de comanda specific fiecarui ochi in parte. Deasupra arzatoarelor se afla un grilaj negru pe care se pot aseza oalele de gatit. Corpul plitei are culoarea negru iar dimensiunile sale respecta urmatoarele valori: (IxLxA) 9 x 60 x 51,5 cm, conform cu imaginea de mai jos:

Plita gaz Pyramis 60PG 6511, 4 arzatoare, wok, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra

  Alimentarea plitei incorporabila Pyramis 60PG 6511 este ce foloseste ca sursa gazul, destul de comun, si ieftin fata de energia electrica. Plita dispune de o putere maxima de 7.8 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare avand o putere de 3.3 kW. Plita cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Arzatorul WOK este conceput pentru a genera o cantitate mare de caldura intr-o perioada scurta de timp, producand astfel incalzirea rapida a recipientului de gatot. Astfel alimentele pregatite sunt gata mult mai rapid, procesul de gatire fiind unul accelerat. Arzatorul WOK are dubla coloana de emisie gaz, oferind o putere de caldura mai mare in comparatie cu ochiurile normale. Inainte de a incepe sa gatesti, trebuie sa te asiguri ca vasele pe care le utilizezi deasupra acestui arzator sunt compatibile ca dimensiune si suporta temperaturi mari. 

Plita gaz Pyramis 60PG 6511, 4 arzatoare, wok, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra

     Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Plita dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita gaz Pyramis 60PG 6511, 4 arzatoare, wok, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra