Plita gaz Pyramis 60PG 6501, pret, pareri

  O plita incorporabila poate fi folosita atat in modul independent incorporata in mobila de bucatarie cat si impreuna cu un cuptor incorporabil in zona superioara. Ca performanta egaleaza chiar si aragazele cele mai scumpe, fiind o solutie ieftina si ecologica. Pyramis 60PG 6501 un produs de care sigur nu te vei mai desparti odata incercat. E usor de utilizat prin interfata proprie de control fiind si recomandarea noastra in materie de plite incorporabile. Atat din punct de vedere vizual cat si functional, aceasta plita ofera un mod inedit de preparare a alimentelor, mai rapid si eficient din punct de vedere al consumului, estetic, un mod de abordare mult mai elegant care va spori aspectul bucatariei tale, dar nu va lasa in urma nici partea de functionalitate. Aspectul exterior este dat chiar de materialele ce intra in constructia sa, sticla neagra ce urmareste intreg conturul acesteia, avand cea mai mare contributie. 

Plita gaz Pyramis 60PG 6501, 4 arzatoare, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra

   Modelul este unul foarte asemanator cu un aragaz traditional avand un panou de comanda foarte usor de folosit si intuitiv ce implica 4 butoane de comanda specific fiecarui ochi in parte. Deasupra arzatoarelor se afla un grilaj negru pe care se pot aseza oalele de gatit. Corpul plitei are culoarea negru iar dimensiunile sale respecta urmatoarele valori: (IxLxA) 9 x 60 x 51,5 cm, conform cu imaginea de mai jos:

Plita gaz Pyramis 60PG 6501, 4 arzatoare, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra

  Alimentarea plitei incorporabila Pyramis 60PG 6501 este ce foloseste ca sursa gazul, destul de comun, si ieftin fata de energia electrica. Plita dispune de o putere maxima de 7.5 kW fiind impartita intre 1 arzator mic cu o putere de 1 kW, 2 arzatoare medii cu o putere de 1,75 kW si 1 arzator mare avand o putere de 3 kW. Plita cu sistem de protectie Safety Plus va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Cu acest arzator de la StarLight High-Efficiency Gas Burner vei gati mult mai repede. Acest tip de arzator este cu pana la 25% mai eficiente decat aragazele standard, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani. Timpul petrecut in bucatarie va scadea cu 35% si vei folosi cu pana la 17% mai putin gaz decat la un arzator obisnuit.

Plita gaz Pyramis 60PG 6501, 4 arzatoare, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra

     Plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Astfel, procesul de preparare se va desfasura in siguranta. Plita dispune de aprindere electrica integrata, fiind dotata si cu sistemul special impotriva scurgerilor de gaz si duze pentru GPL. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o plita performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Plita gaz Pyramis 60PG 6501, 4 arzatoare, gratare fonta, butoane frontale, 60x51.5cm, finisaj sticla neagra