Masina de spalat vase Electrolux ESM89400SX, pret, pareri

   Astazi ne indreptam atentia catre o noua masina de spalat vase din portofoliul celor de la Electrolux, model ce face din gama 2023, pe nume de cod Electrolux ESM89400SX. Atunci cand iti desfasori munca la bucatarie e important sa stii ca te poti baza pe aparatura performanta care sa te ajute sa iti indeplinesti obiectivele pe care le ai setat asa cum trebuie. Unele activitati din bucatarie pot fi mult mai usor executate de aparatura specializata cum este si aceasta masina de spalat vase profesionista, capabila sa spele o cantitate de 14 seturi de vase, utilizand un numar de 8 programe dedicate. Este un aparat de spalat vase frumos si din punct de vedere al designului, intalnim materiale de calitate, constructia fiind finisata cu atentie la detalii, culoarea generala fiind cea de gri metalizat, nuanta inoxului. Panoul de comanda de dimensiuni generoase ne permite sa alegem cu usurinta optiunle de spalat vase, totul rapid, datorita functionalitatii full touch-screen. Sistemul de deschidere al usii frontale iti permite sa introduci sau sa scoti rapid vesela gata spalata de la interior. 

Masina de spalat vase Electrolux ESM89400SX, 14 seturi, 8 programe, Clasa C, Motor Inverter, AirDry, 60 cm, Inox

   Panoul de comanda electronic este usor de accesat si este prevazut si cu un display LCD care va afisa in timp real optiunile active pentru programul in curs dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare. Astfel poti sa definesti rapid functiile si programele de spalat dorite, incat sa obtii curatenia mult dorita a vaselor la interior. Tasta P se refera la optiunile de program iar Play, da drumul la programul ales, optiune care vine ca o confirmare a optiunilor selectate de spalare. Utilizatorul are posibilitatea de a selecta un interval de timp intarziat pentru a incepe masina de spalat sa curate tot ce este la interior. Optiunea Timer stabileste durata programelor in functie de gradul de murdarie depus pe vesela. Pentru siguranta utilizarii sale, aceasta este dotata cu functie blocare comenzi panou de comanda, la fel si oprire automata, ce opreste imediat functionarea acesteia dupa finalizarea programului.

Masina de spalat vase Electrolux ESM89400SX, 14 seturi, 8 programe, Clasa C, Motor Inverter, AirDry, 60 cm, Inox

     Acest model este dotat si cu tehnologia Air Dry 300 unde la fiecare ciclu de spalare al vaselor, usa cu sistemul de balamale Perfect Kit, este intredeschisa automat, in ultima parte a fazei de uscare. Cu acest mod de uscare natural, aerul poate circula prin masina antrenat de un ventilator, lasand farfuriile si vesela sa se usuce natural, in plus se obtin si importante economi de energie electrica. sistemul Air Dry foloseste fluxul de aer natural pentru a termina uscarea. Aceasta aplicatie intredeschide usa cu 10 cm in ultima parte a ciclului. Aceasta uscare naturala a vaselor, reduce si costurile de energie electrică.

     Nivelul de temperatura la interior se poate seta in 3 trepte. Electrolux ESM89400SX avand un motor Inverter fara perii asigura o functionare ultra-silentioasa, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest tip de motor brushless, a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, introduce un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon. Eficienta motorului este mare in raport cu motoarele de curent alternativ existente in prezent si asigura o functionare ultra-silentioasa de 44 dB, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

       Paleta electromotoare este cea care asigura miscarea specifica a cosurilor care sunt apoi trecute prin jetul de apa puternic general din partile laterale. Astfel se asigura un spalat conform pentru toate nivelele de depozitare farfurii, oale, cani si pahare. Exista spatii dedicate chiar si pentru ustensilele de bucatarie cum ar fi cutite, linguri si furculite, pentru ca in fond si acestea trebuiesc curatate. 

Masina de spalat vase Electrolux ESM89400SX, 14 seturi, 8 programe, Clasa C, Motor Inverter, AirDry, 60 cm, Inox

     Suportul dedicat pentru pahare asigura ca fiecare element din sticla va sta in siguranta la interior ca sa nu se sparga in urma miscarilor pe care le face masina de spalat vase Electrolux la interior. Perii din plastic albastrii au rolul de fixare a paharelor, cani de diferite dimensiuni. Fiecare pahar, vas si farfurie sunt spalate de cele doua brate pulverizatoare rotative ale acestei masini de spalat vase. Stropitoarele asigura o distributie uniforma a apei, pentru ca vasele sa iasa curate si stralucitoare, atat in cosul superior, cat si in cel inferior.

     Sertarul MaxiFlex este conceput pentru a primi tacamuri si ustensile de aproape toate formele si dimensiunile. Indiferent daca sunt mari sau cu forme neobisnuite, separatoarele personalizabile si sertarul adanc faciliteaza incarcarea cu usurinta.

    Interiorul este foarte bine partitionat si cuprinde zone special delimitate, carora li se vor putea aplica functii de spalare personalizate in functie de tipul de incarcatura. Gratie tehnologiei moderne pe care o detine, dar si a sistemelor si functiilor moderne, masina de spalat vase iti ofera ajutorul sau pretios de a spala vasele murdare in orice moment al zilei. Aceasta este prevazuta cu cosuri reglabile pe inaltime, cos pentru tacamuri, suport pentru pahare, compartiment pentru detergent lichid, compartiment pentru sare si interior din inox, fiind dupa parerea mea o masina foarte bine echipata, confectionata din materiale de cea mai buna calitate. Cosul superior beneficiaza de caracteristica ajustabila, acesta dand posibilitatea sa maresti spatiu cuc ativa centrimetru mai mult sau mai putin, pentru a asigura suficient spatiu pentru vase pe care trebuie sa le speli de dimensiuni mai mari. 

     Programele disponibile se ridica la nivelul asteptarilor, aceasta avand la dispozitie numeroase optiuni pentru a eficientiza procesul de lucru la maxim: Clatire – optiune ce realizeaza o simpla curatare a vaselor usor murdare, Economic – un program de spalat vase care utilizeaza un proces de spalare econom, cu resurse reduse de apa si consum energetic, Auto – un mod de spalat vase automat care se potriveste in general pentru toate tipurile de vase si murdarie, rapid – program care te ajuta sa indepartezi urmele de murdarie superficiale imediata. Cu programul normal, clasic, este optiunea universala care te ajuta sa cureti rapid si eficient vesela de la interior. Cu optiunea programare intarziata poti selecta ca masina de spalat vase sa lucreze in intervalul de timp stabilit de tine, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Iar Hygiene Plus este un program de spalat vasele la temperatura superioara pentru a elimina bacteriile si agentii patogeni de pe vase. Chiar daca nu ai numarul maxim de vase pentru a fi spalate poti incarca masina de spalat si la jumatate, aceasta avand un consum de apa si energie adaptat la numarul de vase din interior.

     Conform noilor standarde energetice aceasta masina de spalat vase se incadreaza in clasa de eficienta energetica C, cu un consum de energie de 75 kWh la 100 spalari si un consum de apa de 11 litri de apa, in programul de spalare ECO cu durata de 4 ore, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata masina de spalat vase, in ciclul de spalare standard ECO la capacitatea nominala de spalare, este de 44 dB(A), conform etichetei energetice. Consumul real de energie depinde de modul de exploatare a masini de spalat vase.

Masina de spalat vase Electrolux ESM89400SX, 14 seturi, 8 programe, Clasa C, Motor Inverter, AirDry, 60 cm, Inox

  Consider ca este o alegere perfecta pentru orice locuinta, un aparat electrocasnic modern care ne permite de acum sa fim mult mai eficienti din punct de vedere energetic, oferind totodata performante buna pentru spalatul vaselor. 

Recomandare:

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este efectuat rapid daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat vase Electrolux ESM89400SX, 14 seturi, 8 programe, Clasa C, Motor Inverter, AirDry, 60 cm, Inox