Scuter muzical, Noriel Aventura, Swing car electronic, pret, pareri

    Scuterul muzical, Noriel Aventura este o alegere interesanta acum in prag de primavara cand temperaturile de afara incep sa creasca, perfect pentru iesirile in parc sau gradinita. Arata foarte bine ca design, este modern si este recomandat pentru a fi utilizat de copii incepand cu varsta de la 3 ani. Este un scooter electric, care nu necesita implicare fizica, ideal pentru iesirile in aer liber supervizate de un adult. Functionarea sa este bazata pe starea de energie aflata in baterie, astfel ca inainte de a pleca de acasa, este necesar incarcarea acumulatorilor la priza. Aparatul este livrat prin comanda in stare dezasamblata, astfel ca pentru punerea in functiune este necesar asamblarea acestuia. Impreuna cu acesta primesti si un incarcator la priza, pe care il poti folosi pentru a alimenta bateriile. Produsul functioneaza cu un acumulator cu plumb acid, de 12V, 4.5 Ah inclus. Designul compact si materialele usoare sunt reprezinta un avantaj care trebuie luat in considerare de orice parinte, deoarece astfel poti manevra aparatul cu usurinta, mai ales daca stai la bloc si ai de urcat sau coborat mai multe scari pana la destinatia propusa. 

Scuter muzical, Noriel Aventura, Swing car electronic, Roz

       Cadrul rezistent este unul usor de intretinut si bine finisat. Pentru punerea in misca, scuterul muzical, Noriel Aventura este dotat cu pedala de acceleratie care activeaza punerea in miscare imediata a acestuia. Scuterul are faruri care sa iti lumineze calea si chiar si un buton cu care poti porni sau opri muzica din difuzor. Directia pentru deplasare este stabilita prin rotirea volanului conform cu pozitia in care se doreste a se ajunge, ca la masinile traditionale. Sistemul de iluminare din fata si spate reprezinta un element de siguranta dar si de o mai buna vizibilitate atunci cand afara se lasa seara. Scouterul poate fi comandat in 3 optiuni de culoare, pe albastru si portocaliu, roz si mov sau verde si portocaliu! In functie de presonalitatea fiecaruia, poti alege culoarea dorita. In timpul deplasarii, scouterul emite prin difuzoarele frontale cantecele specifice varstei, dar aceasta optiune poate fi si dezactivata daca doresti sa nu deranjezi pe ceilalti copii din jurul tau. Scuterul muzical, Noriel Aventura este recomandat pentru a fi folosit atat de fete cat si baieti.

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune in aer liber zi de zi cu acest scuter minunat: Verifica oferta pret

         Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standard: Verifica reducerea de pret

Scuter muzical, Noriel Aventura, Swing car electronic, Roz