Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, pret, pareri

  • de

    Beko B3RDNE504HXB este unul dintre cele mai mari frigidere cu doua usi pe care le poti accesa din gama Beko, ca dimensiuni comparabile cu mult modelele de tip side by side. Beko B3RDNE504HXB abunda in materie de tehnologie, fiind dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile pentru frigiderele Beko. Avand un volum total net de 477 litri, Beko B3RDNE504HXB este recomandat pentru acele familii care doresc un produs fiabil, spatios si eficient din punct de vedere energetic. Frigiderul utilizeaza un sistem de racire atractiv, No Frost, valabil pentru ambele incinte, frigider si congelator, functie care limiteaza consumul energetic, dovada fiind chiar clasa de incadrare energetica E. Materialul din inox a celor doua usi in nuanta „Metal Look” si a lateralelor emailate de aceeasi culoare, adauga un plus de finete estetica la exterior, fiind un element de design care sa contureze ideea de premium si calitate. Aceste aspecte demne de o constructie moderna a bucatariei sunt asteptate sa fie regasite si in ideea generala de schimbare design, cum ar fi a spatiului de servire a mesei, sau de gatire, unde poti aplica si catre alte aparate electrocasnice din aceeasi gama cu aceleasi caracteristici de cromatica. Avand un volum net total de 477 litri, frigiderul cu doua usi Beko B3RDNE504HXB asigura un spatiu util generos pentru cele doua incinte sepatare de frigider si congelator astfel: in zona de frigider i se atribuie un spatiu generos 354 litri in timp ce pentru congelator ii mai revin un spatiu destul de mare de 123 litri. Cele doua usi independente ofera posibilitatea de modificare a directiei de deschidere la stanga sau spre dreapta.

Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look

      Peretii laterali cu dimensiuni acceptabile, ofera avantajul de a obtine astfel la interior un spatiu cat mai generos in unitatea frigorifica. Dar acest lucru este posibil fara a aduce un compromis in zona de transfer termic, peretii interiori oferind o izolare termica eficienta. Tehnologia No Frost prin sistemele Aero Flow si Harvest Fresh, asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Aceasta tehnologie previne fenomenul de deshidratare al alimentelor proaspete fiind mentinute astfel in conditii optime ca si cum le-ai fi cules imediat, proaspete si suculente. Aeroflow realizeaza o distributie uniforma a temperaturii la interiorul frigiderului pentru a reduce la minim fluctuatiile de temperatura. O temperatura constanta previne aparitia cumularilor de gheata printr-un schimb permanent de aer rece. 

     Acest frigider remarcabil poate fi considerat ca fiind unul potrivit pentru oricare colt al casei tale. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic premium de tip touch-control pozitionat in exteriorul aparatului, monitorizeaza 2 zone de temperatură ce pot fi reglate independent, inlocuind cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate. Elementele de comanda ale aparatului contin: Afisare temperatura in congelator; Afisare temperatura in frigider; Indicator avertizare pentru sectiune congelator, Functie de vacanta, blocare panou de comanda. Setarile independente pentru temperatura permit sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. In momentul in care usile nu sunt deschise o lunga perioada de timp, functia de economisire a energiei se activeaza in mod automat si simbolul acestei functii se aprinde. Cand aceasta functie este activata, toate semnalizarile de pe display se sting. Anularea acestei functii se face prin deshiderea usii sau actionarea oricarui buton de pe panoul de comanda. Programul Child Lock permite blocarea comenzilor frigiderului pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce frigiderul este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara a fi nevoie sa fie supravegheati in permanent. Functia Vacanta te ajuta sa economisesti energie, pastrand in functiune aparatul frigorific, chiar si la plecarea in vacanta.

Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look

     Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos sa fie plasat frigiderul. Rafturile de depozitare alimente ajustabile in numar de 4 sunt realizate din sticla termorezistenta ce se curata usor si au o rezistenta foarte buna la greutati mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia raftului 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în 2 trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se intampla frecvent ca aceasta distanta sa fie cu cativa milimetri mai mica decat inaltimea standard a vaselor sau a borcanelor din comert. Legumele si fructele isi pastreaza proprietatile organoleptice mai bine si datorita iluminatului specializat. In plus acest spatiu este dotat si cu tehnologia Harvest Fresh, inspirata din proprietatile luminii solare, unde un mix format din 3 culori, simuleaza lumina naturala in acest spatiu, pentru a pastra vitaminele din fructe si legume pentru o perioada mai lunga de timp. Aceasta tehnologie mareste durata de pastrare a morcovului a telinii a rosiilor, etc. in conditii optime conform testari Intertek de pana la 5 zile. 

                                      

     In zona de refrigerare sus se afla si un compartiment mai mare ce ne permite sa pastram o varietate mare de branzeturi la o temperatura perfecta. 

     Usa frigiderului cu maner orizontal integrat si deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul si al doilea suport specializat pentru depozitarea de condimente si oua, al treilea suport specializat pentru depozitare de borcanelor. Iar ultimul suport specializat pentru depozitare de sticle cu inaltimea peste medie. 

Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look

       Beko B3RDNE504HXB avand un compresor Pro Smart Inverter este un frigider practic, dotata cu tehnologii de varf, perfect pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. Aceste tipuri de aparate cu unitate de compresie Inverter beneficiaza de o durabilitate mai mare, si nivel scazut de zgomot in timpul functionarii sale. Frigiderul Beko cu dezghetare automata No Frost, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii de pe vaporizatorul central cu aripioare, se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii.

     Aparatul frigorific este dotat pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe sine ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Aparatul are iluminare LED sus in zona de refrigerare ofera o lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Capacitatea maxim neta de 477 litri a aparatului frigorific este impartita intre frigider caruia ii revin 354 litri si congelator cu un spatiu total de 123 litri. Corpul de congelare este pozitionat in partea superioara a frigiderului avand doua compartimente cu un raft din sticla ce ofera rezistenta ridicata la produse alimentare de pana la 25 Kg. Compartimentele de mari dimensiuni ale congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Tot in aceasta zona se afla si un sertar avand un aparat de facut cuburi de gheata. Cu acest aparat ai posibilitatea de a opta pentru 2 modele de cuburi de gheata, care variaza in functie de marimea si transparenta cuburi de gheata. Primele cuburi de gheata vor fi gata in aproximativ patru ore în sertarul aparatului de gheata situat in compartimentul congelatorului. Iar daca rezervorul de apa este umplut complet, veti putea obtine aproximativ 60-70 de cuburi de gheata.

Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look

     Puterea de congelare a aparatului frigorific este de 5,6 Kg in 24 de ore. La fel si usa congelatorului reversibila cu maner orizontal integrat are deschiderea standard spre dreapta.

     Beko avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 15 ore fara ca alimentele sa se degradeze in frigider. Setarile independente pentru temperatura permite sa ajustam independent temperaturile din frigider si congelator in functie de nevoi. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C pana la +43°C.

     Pe partea de functii si tehnologie Beko detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa cu functie de memorare, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Beko detine si functia Congelare rapida in compartimentul de sus din zona de congelare, avertizare luminoasa – atunci cand usile raman deschise. Aceste alimente, dupa dezghetare, sunt la fel de gustoase si sanatoase ca inainte sa fie congelate. Beko avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look

     Cu functia Racire rapida, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Beko previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 1°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 1 ora atunci cand alimentele au ajuns la temperatura setata. Dupa o pana de curent aceasta functie nu se activeaza in mod automat. Functia Vacanta poate fi activata astfel incat numai congelatorul sa functioneze cu un consum minim de energie. Totodata reprezinta o solutie ideala pentru perioadele vacantelor, in week-end sau pe durata noptii. Pentru a anula aceasta functie se apasa din nou pe acelasi buton.

     Eficienta energetica oferita de frigiderul cu doua usi Beko B3RDNE504HXB este foarte buna, avand clasa A++, dupa vechea etichetare energetica, Iar dupa noua etichetare energetica adoptata la nivelul UE de la 1 Martie 2021, acest frigider se incadreaza in clasa de eficienta energetica E, cu un consum anual de energie de 274 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasat frigiderul este de 38 dB(A), conform noi etichete energetice.Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look     Datorita acestei modificari adoptata de la 1 Martie 2021, modelele cu cea mai mare valoare energetica A+++ sunt acum notate in clasa C (sau dupa caz), iar unele dintre aparatele cu valoarea energetica A+ sunt notate acum si pana in clasa G.Energy labels

 

     Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului ProSmart Inverter inteligent cu tehnologii de izolare unice care face totul posibil ca energia consumata sa fie mica. Tehnologia Inverter de la Beko presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 38 dB. Compresorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Aparatele frigorifice dotate cu ProSmart Inverter sunt proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare.

      Acest model avand un asemenea motor la compresor beneficiaza de o fiabilitate extinsa fiind mult mai rezistent in comparatie cu solutiile clasice. In plus acest aparat detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Beko respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Frigiderul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 185,5 x 70 x 74,6 si o greutate neta de 74,8 Kg. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca il comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Frigider cu doua usi Beko B3RDNE504HXB, 477 l, No Frost, HarvestFresh, Display, AeroFlow, XXL Bottle holder, Clasa E, H 186,5 cm, Metal Look

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *