Review: Racitor de vinuri Electrolux EWUS052B5B, pret, pareri

    Electrolux EWUS052B5B este un racitor de vinuri foarte incapator, in care poti pastra la rece colectia de bauturi spumante si vinuri preferate. Spatiul de la interior este definit pe specificul de dimensiune al sticlelor de vin care se gasesc pentru achizitie in marile lanturi de magazine specializate, crame, capacitatea fiind de 52 de sticle standard. Comanda si controlul temperaturii se face in mod automatizat, urmarind functiile de comanda ale panoului de control electronic. De aici ai posibilitatea sa setezi temperatura ambientala de la interior, alegand tastele de comanda + si – care modifica pragul de temperatura, in timp ce tasta light aprinde becul de la interior. Totul functioneaza destul de simplu si intuitiv. 

Racitor de vinuri Electrolux EWUS052B5B, 52 sticle, Rafturi lemn, Control electronic, Clasa G, H 82 cm, Negru

    Reuseste sa ofere o organizare perfecta a sticlelor pe fiecare nivel in parte, astfel incat atunci cand ai nevoie sa apelezi la rezerva, sa poti accesa usor interiorul. Spatiul este atent delimitat pentru fiecare sticla in parte, pentru a proteja astfel bautura pretioasa. Rafturile care sustin cele 20 de sticle sunt realizate din material lemnos, rezistent la sarcini mai mari, cum ar fi mai multe sticle asezate una langa alta. Exista pana la 6 rafturi suprapuse, care nu pot fi modificate pe inaltime, primind mereu acelasi volum de sticle pentru care a fost proiectat. 

Racitor de vinuri Electrolux EWUS052B5B, 52 sticle, Rafturi lemn, Control electronic, Clasa G, H 82 cm, Negru

    Accesul la interior se face prin intermediul a unei singure usi, de aceeasi culoare ca si restul corpului de constructie, negru mat. In partea superioara materialul izolator este o sticla in dublu strat, ce permite vizual sa observi continutul si aranjarea sticlelor pe cele 6 sloturi. Pentru observatie preciza interiorul este luminat prin intermediul unor becuri LED de lumina deschisa. Mediul de la interior este controlat electronic prin intermediul unui panou de comanda modern, ce detine functii prin atingere (touch screen). Controlul temperaturii este realizat prin intermediul efectului Peltier ce ofera conditii optime de racire cu un nivel de vibratii redus. Butoanele de + si – seteaza nivelul termic pentru interior, temperatura minima ambientala ce poate fi setata fiind de 16 grade Celsius. Temperatura este mentinuta la un nivel constant in tot interiorul racitorului, aerul rece fiind imprastiat la interior cu ajutorul unui sistem de ventilatie propriu.

Racitor de vinuri Electrolux EWUS052B5B, 52 sticle, Rafturi lemn, Control electronic, Clasa G, H 82 cm, Negru

    Sistemul de racire asigura o circulatie a aerului in toate directiile prin intermediul orificiilor din pereti. Astfel se obtine o temperatura constanta in tot volumul sau. La deschiderea usii, se porneste in mod automat si lumina de interior, ambientala. 

Racitor de vinuri Electrolux EWUS052B5B, 52 sticle, Rafturi lemn, Control electronic, Clasa G, H 82 cm, Negru

    Electrolux EWUS052B5B pune la dispozitie un spatiu bine delimitat de rafturile de lemn ce pozitioneaza fiecare sticla la inaltime, in deplina siguranta. Designul elegant cu efect de oglinda face ca racitorul de vinuri sa fie perfect pentru bucataria oricarui iubitor de vinuri. Usa este confectionata dintr-o rama solida ce ofera rezistenta. Dimensiunile sale exterioare sunt 82 x 59.5 x 56,5 (Inaltime x Latime x Adancime cm). Daca doresti sa il incorporezi, trebuie sa stii ca dimensiunile spatiului de incorporare trebuie sa respecte urmatoarele dimensiuni: 60 cm latime, 55 cm adancime si 82,2 cm inaltime. Usa care face accesul la interior isi poate modifica directia de deschidere, la stanga sau spre dreapta, in functie de orientarea celorlalte obiecte de mobilier prezente in locuinta. 

    Acest racitor este adesea intalnit si in restaurante, pentru ca reprezinta o varianta accesibila, care raceste bine si ofera o buna vizibilitate asupra celor prezente la interior. La fel cum precizeaza si alti utilizatori care au cumparat acest produs, Electrolux EWUS052B5B merita din plin pretul afisat de achizitie, fiind un aparat de racire eficeint, econom si cu un aspect modern. Are un consum redus de energie, acesta fiind incadrat in clasa energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE, G. Consumul anual raportat in timpul functionarii este de aproximativ 148 kWh. Functionarea sa este una silentioasa, nivelul de zgomot exprimat fiind de aproximativ 42 dB. 

Electrolux EWUS052B5B este un model de referinta ce merita recomandat ca fiind o achizitie reusita intr-o casa ca a ta. Marele avantaj in cazul acestui racitor o precizia de selectie a temperaturii, mentinuta apoi la o valoare constanta

Recomandare:

       Ceilalti utilizatori care l-au testat il recomanda si tie: Vezi pareri

        Deasemenea poti prinde si o reducere consistenta daca il comanzi zilele acestea, fiind in promotie: Verifica pret actualizat

Racitor de vinuri Electrolux EWUS052B5B, 52 sticle, Rafturi lemn, Control electronic, Clasa G, H 82 cm, Negru