REVIEW: Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ pret, pareri

       Masinile de spalat vase sunt tot mai intalnite in bucatariile noastre, in ideea in care dorim sa castigam mai mult timp liber cu noi pe care sa il dedicam familiei si pasiunilor de zi cu zi. Atunci cand ai o familie mai numeroasa si ai de spalat vesela multa, alegerea unei masini de spalat vase cum este si modelul Heinner HDW-FS6062WE++ devine o necesitate. Aceasta beneficiaza de functii automatizate ce asigura o buna functionare a aparatului astfel: Sistem de oprire automat in cazul in care aparatul evacueaza apa la exterior, ce ofera o siguranta suplimentata pentru a evita astfel accidente si inundatie. Aquastop va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care sesizeaza o problema. In lista acestor sisteme mai regasim functia incarcare la jumatate ce iti permite utilizarea masinii de spalat vase Heinner la jumatate din capacitatea sa (6 seturi) din 12 seturi cat suporta maxim, cu un consum de resurse optimizat acestei cantitati. La interior ai la dispozitie un cos ajustabil pe inaltime, cel superior, pentru a manevra mai eficient spatiul de la interior daca speli vase mai voluminoase. Cu optiunea pornire programata, utilizatorul are posibilitatea sa seteze cand sa porneasca aparatul de spalat vase Heinner, la intervalele de timp de 3-6-9 H. Masina de spalat vase Heinner este destul de simpla ca design, culoarea predominanta este cea alba, dar poti privi acest aspect ca un avanta deoarece se va integra usor intre toate celelalte obiecte din bucatarie, fara a fi nevoie sa faci sacrificii mari de imagine. Sistemul de comanda este unul mecanic, fiind puse la dispozitie mai multe butoane cu actionare prin apasare care selecteaza programe de spalat la fel si optiunile speciale de spalat vesela. 

 

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++, 12 Seturi, 6 programe, Clasa E, Program Rapid 30’, 60 cm

 

    Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ permite accesul facil la interior printr-o deschidere larga a usii prin partea din fata, utilizatorul reusind astfel sa obtina controlul rapid si cu usurinta a elementelor de vesela plasate la interior pentru curatare. Spatiul de la interior este optimizat pentru a primi tot felul de elemente de vesela, de la farfurii, pahare, cani, tigai si intrumente de mancat, etc. Suportul de tacamuri permite incarcarea eficienta a tacamurilor si asigura o spalare perfecta a acestora. Daca ai nevoie de mai mult spatiu in cosul inferior, suportul de tacamuri poate fi indepartat cu usurinta. Ramane la latitudinea ta sa alegi programul de lucru, in functie de ce doresti sa speli si gradul de murdarie al acestora. 

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++, 12 Seturi, 6 programe, Clasa E, Program Rapid 30’, 60 cm

     Exista aici la interior spatii dedicate pentru a spala tacamurile, farfuriile sau chiar oalele de dimensiuni mai mari. Suportul de tacamuri permite incarcarea eficienta a tacamurilor si asigura o spalare perfecta a acestora. Sistemul de ajustare pe inaltime a cosului superior permite adaptarea spatiului interior pentru o varietate mare de dimensiuni ale vaselor, in functie de necesitatile de moment.

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 6 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Rapid, Delicat, prespalare, economic si normal. Vei gasi astfel un program normal, un program economic la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse si o spalare normala. Normal va fi cel mai folosit program, caci este ideal pentru murdarie in cantitati normale. Va spala la 55°C, si va rula doar timp de 120 de minute. Programul rapid de 30 de minute va reusi sa spele vesela in aproximativ jumatate de ora si asta fara ciclul de uscare. Programul de lucru Prespalare efectueaza o precuratare a vaselor intr-un proces de maxim 10 minute cu apa neincalzita. Insa acest program nu e suficient, recomandarea fiind acea de a apela apoi la unul din celelalte programe pentru o curatare mai serioasa. Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++ detine optiunea pentru incarcare la jumatate, ideala atunci cand nu ai foarte multe vase de spalat (adapeaza consumul si durata timpului de spalare in functie de cantitatea de vase din interiorul sau) si optiune multizone. Pentru o clatire suplimentara, aparatul de spalat vase dispune de optiune “Extra clatire”. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat vase, fara ca sa fie supravegheati permanent.

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică E, având un consum extrem de redus de curent electric. Cu ajutorul senzorilor, programele de spalare sunt ajustate in mod automat tinand cont de gradul de murdarire al vaselor. Consumul de apa, temperatura de spalare si timpul de spalare sunt reglate automat pentru a va oferi vase perfect curate.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++, 12 Seturi, 6 programe, Clasa E, Program Rapid 30’, 60 cm

      Consumul este de 92 kWh, raportat la 100 de cicluri de spalare iar cel de apa este de 12 de litri. In acelasi timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 52 dB. La terminarea programului sunt anuntat ca ciclul a luat sfarsit printr-un indicator luminos regasit in partea superioara, alaturi de panoul de comanda si afisajul LED. Cei de la Heinner au reusit sa mentina mereu stacheta la un nivel ridicat inca de la primele modele aparute pe piata, in timp reusind sa se perfectioneza, cel mai bun exemplu fiind chiar acest model de masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6062WE++, 12 Seturi, 6 programe, Clasa E, Program Rapid 30’, 60 cm