Review: Robot de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner

      Daca iti doresti sa eficientizezi sa eficientizezi si mai bine procesul de curatenie de acasa, locuinta ta are nevoie cu siguranta de un robot de aspirare modern, asa cum este Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner. Nu e simplu sa gestionezi curatenia intr-o casa, mai ales daca este una de suprafata mai mare, asa ca cel mai bine este sa mandatezi acest task unui robot de aspirare cu functie de mop. Curatenia este dusa pana la capat in cel mai eficient mod, prima data aspiri suprafetele apoi urmeaza sa cureti si mai eficient datorita functiei cu mop. Oricum ai vedea necesitatea curateniei, cu Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner aspiratorul cu functie mop, reusesti sa faci curatenie in intreaga casa mult mai usor. Forma sa rotunda ii ofera avantajul de a se strecura cu usurinta pe sub obiectele de mobilier. Un set de perii care se rotesc pe pozitie ajung sa preia orice urma de murdarie intalnita in calea lor, inclusiv firele de par generate de blanita animalelor de companie. Robotul beneficiaza de un sistem avansat de control si deplasare care ii permite sa se orienteze prin casa, sa ocoleasca obstacolele in baza senzorilor de recunoastere de la bord. Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner este un robot aspirator care promite să revoluționeze funcția de spălare, astfel încât să nu mai fie necesar să dăm vreodată cu mopul clasic.

Robot de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner, 35W, 2200Pa, Recipient apa 300 ml, Negru

     In baza specificatiilor vedem ca acest aparat de aspirare robot este capabil sa urce peste obstacole de pana la 2 cm, cum ar fi covoare sau mici diferente de nivel intre camere. Iar forma sa subtire ii va oferi avantajul ca acesta sa se strecoare pe sub obiecte de mobilier unde spatiul disponibil este mai mare de 7.02 cm. Aspiratorul robot incorporeaza 3 perii de colectare murdarie, foarte bine calibrate, astfel incat sa ofere eficienta la colectare a murdariei. Se incarca singur de la dock-ul de incarcare propriu, fiind destul de autonom cand vine vorba de eficienta a bateriei. Scapi astfel de orice grija care are directa legatura cu autonomia declarata pe baterie deoarece acesta isi face singur treaba. 

Robot de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner, 35W, 2200Pa, Recipient apa 300 ml, Negru

1. ROBOT DE ASPIRARE Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner, mod deplasare

      Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner este un aspirator cu o forma compacta, circulara, ce ii permite astfel sa depaseasca mult mai usor obstacolele din calea sa. Aparatul robotic Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner poate fi folosit pe toate tipurile de suprafete, asigurand astfel cu curatare foarte eficienta. Acest robot poate fi programat saptamanal, astfel incat sa puteti programa urmatoarea sesiune de curatare in avans cu o saptamana inainte, cu posibilitatea de a seta sesiunea de curatare la ore diferite zilnic. Robotul fiind programat se va activa chiar daca nu sunteti acasa, astfel incat sa gasiti o casa curata cand veniti acasa. Asadar, acest model ofera o aspirare foarte buna a suprafetei, facandu-ti in acest fel munca mai usoara. Sistemul giroscopic incorporat scaneaza intreg spatiul locuintei tale, pentru a mapa sistematic locurile pe unde aparatul a trecut, astfel incat acesta la final sa evite dubalarea curatarii. Avantajul acestui aspirator este ca poate fi folosit pe orice tip de suprafata, umeda sau uscata. Senzorii special montati detecteaza obiectele in jur impiedicand astfel posibilele accidente care pot declansa coliziuni cu alte obiecte din jur.

Robot de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner, 35W, 2200Pa, Recipient apa 300 ml, Negru

     Robotul de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner primeste in dotare si o telecomanda ce poate fi folosita in acelasi timp cu aplicatia de comanda din telefon. Trebuie mentionat ca aria semnalului de comanda ajunge pana la o distanta de 8-9 metri, dar aici depinde si de obstacolele intampinate. Aparatul isi face treaba in mod intuitiv fara a fi nevoie sa il supraveghezi in mod constant, acesta urmand in mod independent traseul scanat prin casa ta.

2. ROBOT DE ASPIRARE Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner, tehnologii

    Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner are ca dotari: un container pentru aspirare uscata incorporat in corpul robotului, respectiv un compartiment dedicat pentru functia mop. Aparatul de aspirare a fost conceput pentru o aspirare duala uscat/umed. Compartimentul dedicat pentru praf de capacitate 0,5 ml poate fi detasat usor de la aparat pentru a arunca murdaria colectata. Doar pentru apa, exista un al doilea compartiment de capacitate 0,3 ml. Aparatul isi dojeaz ain mod automat cantitatea de apa necesara sa spele podelele. Intre cele doua perii care se rotesc zonal se regaseste o laveta, care prin umezire, permite colectarea si spalarea suprafetelor, indepartand astfel cu succes orice urma de murdarie. Capul de aspirare al acestui aspirator robot cu frontul de curatare de 220 mm, cu doua perii rotativa in fata, asigura cea mai buna performanta de curatare pe suprafete dure si covoare. Aceste perii rotative disloca si aduna murdaria si praful de pe traseul robotului si o imping spre capul de aspirare de pe ambele laturi. Apoi, capul de aspirare aspira murdaria si praful prin fanta de aspirare, datorita motorului sau puternic. Periile are o miscare rotativa spre interior pentru a aduna mizeria si a o directiona spre capul de aspirare. In plus aceasta arhitectura a capului de aspirare reduce riscul infasurarii firelor de par de la animalele de companie in jurul periilor. Dupa ce am aspirat întreaga casa, este suficient sa scoate recipientul de colectare praf, sa deschidem capacul prin click si sa aruncam continutul. Mai mult recipientul pentru praf este perfect conceput pentru a putea elimina praful fara a crea un nor de praf. Datorita formei sale unice si suprafetei netede, praful este colectat si aluneca uniform in cosul de gunoi. Cu peria motorizata in forma de V, care se roteste, Easy Brush integrata si suport special in jurul periei, pentru concentrarea fluxului de aer aspirat, ofera cea mai buna performanta de curatare pe tipul de podele dure si covoare. In acest fel, robotul poate obtine o curatare avansand, inainte si inapoi, pentru o curatare mai aprofundata chiar si de pe suprafete acoperite de mochete sau covoare intr-o perioada mai scurta de timp. Puterea de aspirare este variabila in functie de tipul de tipul de suprafata intalnita. Acesta creste in mod automat puterea de aspirare atunci cand intalneste o suprafata de tip covor. 

Unknown Image

    In plus prezenta filtrului HEPA certifica eficienta retinerii prafului odata captat la interior, sistemul de filtrare retine particulele mici care apoi nu mai sunt eliberate la exterior. Atunci cand caseta de praf este incarcata la capacitate maxima, aspiratorul robot emite o avertizare in aplicatia de comanda, la fel si in momentul in care trebuie sa schimb filtrele pentru ca s-au deteriorat. Un alt compartiment care trebuie trebuie verificat in timp este cel legat de scame. Pentru a asigura functionare corecta, acest spatiu trebuie din cand in cand curatat pentru o functionare corespunzatoare, corecta.

    Cu o singura accesare, aparatul devine un instrument ultra eficient si de inalta performanta de aspirare a prafului, chiar si  pe cele mai greu accesibile suprafete. Aceasta noua tehnologie utilizeaza un motor cu sens unic cu multe avantaje. Motorul BLDC are un nivel foarte scazut de zgomot, eficienta energetica, fiabilitate si longevitate comparativ cu motoarele standard. Motorul are o putere nominala de 35 W, este de tip independent fiind alimentat de un acumulator de curent continuu cu tensiunea de 14,4 V, cu Li-ion. Bateriile de la acest model cu Li-ion au o durata de functionare mai mare fata de bateriile standard, timpul de functionare al acestui model fiind de maxim 120 de minute. Bateriile Li-ion sunt si foarte usoare, oferindu-ne o experienta de curatare mai durabila. Incarcarea completa a acestora nu dureaza mai mult de 5 ore, intreaga operatiune fiind una automatizata, prin intoarcerea robotului in dock-ul de incalcare.

      Mai mult, este investitia ideala in familiile unde sunt si animale de companie – aspiratorul robot Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner va aduna parul lasat de animale si va minimiza riscul ca firele de par sa se infasoare in jurul periilor. Tot ceea ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese pe un buton din aplicatia si sa ghideze locurile ce necesita curatare, care va urma raza si va curata in timpul deplasarii. Toata murdaria este curata exemplar, de la particule mici de praf, scame totul este colectat cu succes de acest aparat. In cazul in care sunt zone in care murdaria persista dupa prima trecere, aparatul detecteaza acest lucru insistand si mai mult, prim mai multe treceri si sesiuni de curatare. Senzorii atribuiti sunt capabil sa detecteze atat urmele de murdarie cat si obstacolele din calea sa. Chiar daca podeaua este umeda, sau uscata, murdaria este colectata cu succes de fiecare data. Sistemele de detectie la baza sa calculeaza trasee, stabilesc rutele cele mai eficiente. Desigur chiar si tehnologia poate fi invinsa la un moment dat, asa ca este recomandat sa oferi un spatiu cat mai liber in calea sa, deoarece ii va fi mult mai usor sa urmeze traseele cele mai eficiente. Surprinzator, daca mobilierul sau zona patului este mai ridicata, aparatul face curatenie si sub acestea. Este chiar exceptional, inlocuind cu succes activitatea umana.

     Senzorii anti-cadere si anti-lovire opresc imediat functionarea acestuia in cazul in care intervin accidente, pentru a limita astfel uzura in timpul functionarii in gol. Acesta include numeroase accesorii care pot fi utilizati la curatarea unei suprafete de pana la 120 mp: 

 • 1 x Aspirator robot
 • 1 x Statie de incarcare cu adaptor de alimentare
 • 1 x Rezervor de apa
 • 4 x Perii laterale
 • 1 x Perie cu role
 • 2 x Filtru HEPA
 • 2 x Carpe stergere
 • 1 x Perie de curatare
 • 1 x Telecomanda control
 • 2 x Baterii AAA
 • 1 x Manual de utilizare

Unknown Image

    Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner este usor de transportat, cu o greutate de 3,56 Kg putand fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Robotul aspirator este dotat si cu un filtru triplu de eficienta foarte ridicata, filtrul putand fi spalat usor sub robinet pentru o performanta pe termen lung. Nivelul zgomotului emis in timpul functionari atinge valoarea de 58 dB. Eficienta energetica este una foarte buna, fiind incadrat in clasa energetica A+.

    Prin urmare daca vrei un ajutor de nadejde pe care sa te poti baza ca gasesti casa curata, iti recomand cu incredere robotul de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner. Raportul calitate este unul excelent, la fel si rezultatele obtinute in urma sa. 

Recomandare:

     Fiind vorba de magazine online iti recomand intotdeauna sa verifici care este cel mai bun pret: Vezi cel mai bun pret

      Deasemenea zilele acestea, robotul de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner vine cu beneficii in plus, pret mai mic si garantie extinsa: Vezi pret actualizat

Robot de aspirare Inomi LE7 Robot Vacuum Mop Cleaner, 35W, 2200Pa, Recipient apa 300 ml, Negru