Review: Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB

      Espressorul automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB din gama premium este alegerea perfecta pentru a te rasfata in fiecare dimineata cu o cafea buna pregatita cu minim de efort din partea ta. Cu un numar variat de preparate pe baza de cafea, 18 la numar, De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB ofera placerea de a savura bautura preferata in tihna, pentru a prinde energie pentru intreaga zi. Fie ca ai o cafea preferata pe baza de boabe sau direct macinata, De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB se va descurca de minune in ambele situatii fiind adaptat pentru o alimentare cu cafea variata. Noul sistem ajustabil Latte Crema System ofera posibilitatea obtinerii unei spume cremoase pentru Cappuccino sau lapte foarte fierbinte pentru prepararea unei Caffe Latte in stil italian. Pentru iubitorii de cafea cu picurator, aparatul are un buton dedicat cafea LUNGO – pentru a beneficia de o cafea asemanatoare ca cea facuta la filtru in fiecare moment al zilei. Aparatul beneficiaza de integrare cu aplicatia mobila dedicata DeLonghi Coffee Link, ce recunoaste espressorul si intra imediat in setarea automata. E usor sa dai comanda de cafea de oriunde te-ai afla, ca atunci cand ajungi in preajma sa, bautura preferata pe baza de cafea sa fie gata pregatita. Bautura este aceiasi ca de fiecare data, reteta fiind respectata la fiecare preparare. In acelasi timp poti servi doua cesti de cafea impreuna cu jumtatea ta cea buna, pentru un inceput de zi perfect.

Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.74.MB, 1450W, 19 bar, 2.2 l, LatteCrema System, Argintiu Negru

    Interfata intuitiva, usor de utilizat datorita suportului „touch-screen” iti va permite sa interactionezi cu usurinta cu acesta, fiind necesar doar simpla atingere a pictogramelor specifice pentru a livra bautura dorita. Pe langa un afisaj text mare, fiecare bautura beneficiaza si de un icon care se aseamana cu rezultatul obtinut. Cafeaua se poate servi la ambele duze, astfel ca poti servi bautura preferata impreuna cu jumatatea ta in acelasi timp, fara sa trebuiasca sa mai astepti inca o tura. In plus cu ajutorul aplicatiei dedicate pe telefonul mobil iOS/Android, poti comanda aparatul de la distanta sa prepare bautura dorita. In meniul setari poti actualiza retetele standard de preparare bauturi prin ajustarea gradului de tarie, adaugarea unui surplus de spuma, curatare automata si decalcifiere. Aparatul inteligent De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB face aceste lucru ca tu sa te bucuri de viata si placerea unui gust autentic al cafelei favorite. Sistemul LatteCrema prepara intotdeauna lapte si spuma cremoasa in proportia perfecta, pentru o bautura fina, savuroasa. Pentru o spuma perfecta este nevoie pentru a se indeplini in acelasi timp mai multe conditii, ca laptele sa fie spumat, cremos si dens, sa se utilizeze o proportie ideala de lapte care sa fie prelucrat la o temperatura ideala.

      Sistemul de spumare LatteCrema System este automat, astfel ca la prepararea bauturilor alese nu trebuie sa mai selectezi nicio optiune, totul fiind in regim automat. Afisajul central va distribui informatiile cu referire la progresul preparari bauturi comandate, care dupa ce livreaza si spuma de deasupra bauturii, te atentioneaza sonor, ca bautura este gata de a fi ridicata. Pe ecranul aparatului veti primi frecvent atentionari cu privire la nivelul minim de apa, nivelul minim de cafea si alte atentionari utile in exploatarea automatului. Cafeaua va fi prima distribuita in pahar, urmand apoi la final sa fie adaugat si un strat din spuma dens, care face ca orice cafea sa fie parca desprinsa din fotografiile de revista. De’Longhi imbina maiestria tehnica si talentul la design cu pasiunea pentru cafea, pentru a-ti oferi un mix perfect si savuros in toate bauturile cu lapte pe baza de cafea.

    Acest aparat detine tehnologia CRF Technology” Compact Reliable Fresh ce consta intr-un sistem compact  “fara tuburi”. Prin acest sistem boabele de cafea sunt macinate instantaneu garantand astfel o cafea plina de savoare la o temperatura ideala. Espressorul este usor de folosit datorita design-ului care ne ajuta sa selectam cantitatea de cafea macinata, cantitatea de apa, ciclu de decalcifiere numai printr-o singura apasare de buton. Tava pentru cești este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Aparatul este usor de curatat fiind dotat cu functia de auto-curatare. Acest model De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB este unul din noile modele oferite de brandul DeLonghi, avand presiunea de lucru 19 bari. Rezervorul de apa detasabil, are o capacitate de 2,2 litri, suficient de mare pentru aproape toata saptamana de munca. Cele 18 optiuni de prepararea cafea pot spune ca sunt suficiente pentru a avea o varietate foarte buna dupa cum urmeaza: espresso, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato, lapte cald, apa fierbinte, caffee latte, ceai, flat white, caffee cortado, americano, long, Doppio+, coffee pot cappuccino+ si mix de cappuccino. Iti va fi un pic dificil la inceput sa te obisnuiesti cu toate aceste denumiri dar asta sa fie cea mai mare problema, deoarece pentru inceput le poti incerca pe fiecare. Fiecare bautura poate fi personalizata astfel incat sa fie mai tare sau slaba, depinzand direct de gradul de macinare al cafelei. Astfel ai la dispozitie 13 nivele de macinare pentru boabele de cafea. Odata ce ai efectuat toate setarile de rigoare, acestea pot fi memorate in galeria profil personal. Aparatul automat de cafea De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB poate fi alimentat cu cafea macinata sau cafea boabe, in functie de sortimentul preferat de cafea.

        Espressorul prezinta un sistem manual care combina aburul, aerul si laptele si ajuta astfel la prepararea unui Cappuccino delicios, cu spuma bogata, asemenea unei bauturi in stil italian. Sistemul are 2 optiuni de spumare a laptelui: spuma densa si cremoasa pentru Cappuccino sau alte bauturi preferate pe baza de lapte si lapte cald cu spuma fina si delicata. Rezervorul pentru lapte este si detasabil, pentru a fi usor de alimentat si curatat atunci cand este necesar.

Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu tehnologie Bean Adapt, Coffee Link App, 1450W, 19 bar,2.2 l, Negru - Argintiu

    Spuma laptelui este exact asa cum iti place, gratie sistemului clasic de spumare a laptelui. O functie utila este aceea ca aparatul printr-o simpla acesare alege rapid cantitatea de cafea boabe pentru a fi macinata de capacitate 380 de grame, pentru a obtine un espresso cu concentratie mai tare sau mai slaba. Distribuitor este reglabil pe inaltime in functie de dimensiunea cupei de cafea de la 86 mm la maxim 142 mm. Acest aparat avand un compartiment de cafea de 500 grame accepta atat cafea boabe cat si cafea macinata. Deasupra aparatului se afla si o plita care va mentine, calde, cestile de cafea goale. Automatul  poate fi folosit cu cafea boabe sau cu cafea macinata. In acest sens De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB este dotat cu o unitate de macinare profesionista Burr, din inox de inalta calitate care macina cafeaua la unul dintre cele 13 niveluri disponibile, fin si uniform in functie de gradul de setare. De obicei oamenii, obisnuiesc sa consume numai cafea boabe, macinata de ei sau de espressor, pentru a pastra gustul aromat si irezistibil al cafelei. Cu acest model de rasnita, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care ni-l dorim. Rasnita de cafea functioneaza cu aproximativ 64 dB(A) destul de tare, dar se incadreaza la un nivel moderat tolerabil. Daca preparati o bautura cu cafea premacinata, folositi masura de cafea ce insoteste acest model pentru a pune doza corecta in compartimentul pentru cafea premacinata. Iar pe ecran va fi afisat un avertisment grafic atunci cand compartimentul de cafea incepe sa se goleasca.

Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu tehnologie Bean Adapt, Coffee Link App, 1450W, 19 bar,2.2 l, Negru - Argintiu

      De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB are in dotare indicator ce indica nivelul de cafea boabe din recipient si un indicator de rezervor de apa (gol/plin). In plus aparatul ne instiinteaza si in ce stadiul de clatire si decalcifiere se afla, avand programe automate pentru clatire si decalcifiere. Pentru a obtine rezultate bune in pregatirea bauturilor preferate rezervorul de apa este dotat cu un filtrul de apa performant cu anduranta mare ce garanteaza ca vei profita la maximum de cafetiera complet automata. Prin schimbarea filtrului nu va trebui sa-ti detartrezi aparatul timp de 2 luni, daca aparatul este utilizat in mod normal, beneficiind de apa curata si purificata. În cazul in care aparatului de cafea este lasat neutilizat cu filtrul instalat, acest filtru va dura maxim 3 saptamani. În timp, incalzirea constanta a apei utilizate pentru a face cafeaua duce la formarea de calcar in circuitele interioare ale aparatului. Periodic este necesara decalcifierea automatului cu demineralizatorul De’Longhi. Programul de decalcificare functioneaza automat si tot acest proces dureaza aproximativ 30 de minute. Functia de clatire si decalcifiere ne ajuta sa-l mentinem curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile noastre preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Masurarea duritatii apei se face cu ajutorul unei banzi de reactie TOTAL HARDNESS ce insoteste acest automat de cafea. In plus acest model are in dotate si un container pentru zat cu capacitatea de colectare de a 14 doze de cafea in 72 de ore. Recipientul pentru cafea uzata se afla in fata fiind foarte usor de scos. Cand acest recipient de cafea uzata sa umplut va apare si un mesaj pe ecranul aparatului. Pana la golirea si curatarea acestui recipient mesajul va persista pe ecran si aparatul nu va putea functiona. Tava de scurgere este echipata cu un indicator de nivel apa sub forma unui flotor rosu care se ridica impreună cu nivelul apei din tava de scurgere. Dupa aproximativ 14 cafele single (sau 7 duble) aparatul indica faptul ca containerul de zat este plin si trebuie golit si curatat. Unitatea de preparare se poate detasa usor din aparat pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire, prin apasarea a doua cleme laterale de fixare. Aparatul poate selecta cantitatea de cafea in functie de optiunea aleasa: de la 6 g pana la 14 g.

Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu tehnologie Bean Adapt, Coffee Link App, 1450W, 19 bar,2.2 l, Negru - Argintiu

      Puterea de 1450 W claseaza acest aparat in topul espressoarelor puternice, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul are functie de economisire a energiei, el incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea. Unitatea de preparare este detasabila prin apasarea a 2 clame de blocare pentru o curatare usoara a aparatului in interior. Aparatul este dotat tehnologic si cu functia de economisire de energie, avand un micro intrerupator pentru functionarea in sistem Stand-By sau consum zero cu intreruperea alimentari cu curent electric. In plus aparatul este setat sa se opreasca automat dupa 2 ore de inactivitate. Acest interval de timp poate fi setat astfel incat automatul sa se opreasca dupa 15, 30 de minute sau dupa 1, 2 sau 3 ore. Iar cu functia Energy Saving activata acest automat opreste indicatoarele luminoase de pe display pentru a oferi un plus de economie, in timp ce functiile aparatului raman active in continuare. Unitatea de preparare se poate detasa usor pentru a fi igienizata dupa un ciclu mai lung de folosire. 

    Calitatea superioara a materialor folosite, experienta producatorului in acest domeniu, fac posibila prepararea perfecta a cafelei, de fiecare data. Acestea sunt cateva din putinele motive pentru care De’Longhi este foarte cunoscut la nivel mondial in materie de cafea. Toate aceste lucruri ne aduc in fata un aparat versatil pe care il vei indragi incepand cu prima utilizare, usor de manevrat si coordonat conform cu placerea de a gusta cea mai buna cafea, personalizata. Acesta masoara in dimensiuni, 262 mm latime x 485 mm adancime si 390 mm inaltime, avand o greutate de aproximativ 12,2 Kg, ceea ce il face usor de manevrat in bucatarie. Este un aparat pe care il vei indragi de fiecare data sa il pui in functiune mai ales atunci cand ai nevoie de un strop de energie in plus. 

Recomandare:

    Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

     Mai multe detalii tehnice precum si pareri ale cumparatorilor puteti verifica si pe pagina produsului accesibila aici

   Primesti garantie 24 de luni plus transport gratuit daca il comanzi de aici

Espressor automat De’Longhi PrimaDonna SOUL ECAM 610.55.SB, Carafa pentru lapte, Sistem LatteCrema, Rasnita cu tehnologie Bean Adapt, Coffee Link App, 1450W, 19 bar,2.2 l, Negru - Argintiu