Review: Joc de societate Noriel Games, Intreaba-ma sa te intreb

    Porneste in aventura vietii alaturi de jocul de societate Noriel Games, Intreaba-ma sa te intreb, cel la care toata lumea este invitata din familie. Noriel Games, Intreaba-ma sa te intreb este un joc de tip boardgame, in care strategia pusa la care te poate scoate la final castigator. Este un joc interactiv care se bazeaza pe provocari si intrebari pe care trebuie sa le pui prietenilor. Ai la dispozitie un timp limitat masurat de o clepsidra in care poti pune mai multe intrebari auditoriului pentru a reusi sa ghicesti astfel ce este ilustrat pe cartea extrasa de advresar. Intrebarile trebuiesc puse cat mai exact si la subiect, in limita de timp masurata de clepsidra pentru a castiga runda. Nimeni nu scapa rundelor de intrebari, dar si felul cum raspunzi la acestea te pot salva sau nu. 

Joc de societate Noriel Games, Intreaba-ma sa te intreb!

   Acest joc care pare simplu la prima vedere nu este chiar asa cum ai crede deoarece iti testeaza abilitatile cognitive, imaginatia si limitele de a intelege anumite detalii care adunate din intrebarile puse sa iti deschida calea spre solutie. Ce apreciez la acest joc este acel detaliu de interactiune care implica toata familia la joc, iar atmosfera in timpul jocului este una excelenta mai ales ca se leaga legaturi dintre cele mai stranse intre membrii familiei prin echipele formate. 

Pachetul contine:

– 96 x cartonase ilustrate cu obiecte si personaje;
– 6 x bentite colorate;
– 1 x clepsidra.

    E un joc pe care il pot pune in practica atat adultii, cat si copii, astfel ca investitia nu poate fi decat una foarte nimerita. Producatorii recomanda folosirea acestui joc de copii cu varste de la 8 ani in sus, deoarece sunt incluse si piese de dimensiuni mici, iar cunoasterea unor notiuni de cultura generala din domeneniul geografiei sunt esentiale. Pe langa faptul ca ofera un mod foarte atractiv de petrecere a timpului liber, este disponibil si la un pret satisfacator, asa nu poti lasa oferta sa treaca.

Vrei sa investesti banii intr-un joc care o sa aduca rasete in familie pentru cel putin cativa ani? Atunci sigur trebuie sa iti completezi colectia cu acest joc de societate pe baza de culotura generala. 

Recomandare:

   Daca vrei sa faci o surpriza placuta copilului tau de sarbatori, jocul de societate Noriel Games, Intreaba-ma sa te intreb poate fi o alegere perfecta: Vezi oferta pret

Nu uita de pretul redus din aceasta perioada, un discount care poate ca il meriti si tu daca o achizitionezi de aici

Joc de societate Noriel Games, Intreaba-ma sa te intreb!