Sari la conținut

Canapea Corsica Vernil / Gri Antracit, pret, specificatii tehnice

  • de

   Alegerea unei canapele pentru acasa, poate aduce o schimbare considerabila de confort si o imbunatire inclusiv a vietii sociale. Aici poti invita prietenii, familia si alte persoane importante din viata ta, sa se alature in serile de film sau discutii de sarbatori, atunci cand toata lumea se strange la un loc. Daca nu ai o astfel de canapea, sau pe cea actuala o consideri deja invechita, am solutia cea mai buna, modelul Corsica Vernil / Gri Antracit disponibil la un pret atractiv. Este o canapea atractiva mai ales prin prisma formatului compact, materialele de constructie utilizate dar si datorita faptului ca poate fi transformata in pat, fiind extensibila. 

Canapea Corsica Vernil / Gri Antracit

Dimensiuni Canapea Corsica Vernil / Gri Antracit

Latime: 220 cm
Adancime: 97 cm
Adancime sezut: 54 cm
Inaltime: 90 cm
Latime intre brate: 185 cm
Adancime extinsa: 115 cm
Spatiu de dormit: 185 x 115 cm

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua extensibila cu lada depozitare Corsica Vernil / Gri Antracit este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare gri/vernil avand la interior o lada ideala pentru depozitarea lenjeriei de pat si alte accesorii ditionale. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn masiv de plop. Dispune de spatiu de depozitare ce poate fi folosit pentru pastrarea lenjeriei si a pernelor. Iar daca doresti poti transforma aceasta canapea si in pat, suprafata de dormit masurand 115 x 185 cm.

Canapea Corsica Dimensiuni

    Cadrul canapelei este realizat din lemn de fag si PAL si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. Daca esti hotarat sa o comanzi va trebui sa tii cont si de dimensiunile acesteia aceasta fiind caracterizata de urmatoarele valori: 220 cm lungime, 97 cm latime, 90 cm inaltime totala. La interior Corsica Vernil / Gri Antracit beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea.

    Sistemul de extensie este de tipul click-clack, se ridica de sezut, pana cand spatarul ajunge in pozitie orizontala si se aude un click, apoi se lasa sezutul si se formeaza zona de dormit. Sub sezut este lada pentru depozitare. Dupa extindere partea din spate ramane in pozitie fixa impiedicand alunecarea asternuturilor sau a pernelor.

Canapea Corsica Vernil / Gri Antracit

    Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea Corsica Vernil / Gri Antracit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *