Bare reglabile flotări la paralele TS100, pret, pareri

      Desi poate parea un aparat destul de simplu, aceasta bara de flotari este asemanatoare cu sportul la paralele, intalnit in cazul competitiilor sportive de gimnastica. Este un mod placut dar si eficient pentru a slabi rapid, controlat in zona abdomenului pe care te invit si pe tine sa il incerci. Nu este usor dar rezultatele vor veni rapid, in mod vizibil dupa numai cateva saptamani, daca urmaresti un program elaborat de 2-3 sedinte saptamanale, colaborat cu o dieta corespunzatoare. Bara este construita dintr-un aliaz rezistent, fiind prevazuta cu burete in zonele de contact. Deasemenea include si doua talpi late pentru stabilitate pe orice tip de suprafata. Poate fi considerat un aparat fitness care sa ofere in aditie alte exercitii pe care sa le experimentezi atunci cand baza de exercitiu devine plictisitoare. Cu setul de bare reglabile flotări la paralele TS100 miscarile sunt de acum mult mai variate, mai distractive si antrenante. 

Bare reglabile flotări la paralele TS100

   Un aparat atat de simplu iti da posibilitatea sa aplici mai multe tehnici de antrenament, de la simple flotari, la ridicari corp prin actiunea bratelor sau deasupra nivelului de inaltime maxim, genuflexiuni, tracțiuni sau întinderi. In functie de pregatirea fizica, iti recomanda mai intai sa incerci exercitiile de pana in nivelul maxim apoi odata apoi sa avensezi dificultatea exercitiilor incercand actiunea de ridicare de deasupra nivelului de inaltime maxim stabilit de bari.

Bare reglabile flotări la paralele TS100

    Ca dimensini produs, putem considera ca acesta este unul destul de compact, usor de utilizat chiar si in apartament, masurand 93 cm inaltime, 102 cm latime si 67 cm adancime. Structura sa de rezistenta a fost testata pana la o sarcina maxima de 130 de Kg. Inaltimea sa poate fi modficata prin punerea pinionului de siguranta la un orificiu stabilit, pentru a mentine siguranta activa pe parcursul exercitiului. Cele doua bare care conpun angrenajul aparatului de fitness cantaresc impreuna 14,3 Kg. 

Bare reglabile flotări la paralele TS100

      Cadrul metalic este unul foarte solid, conceput astfel incat sa absoarba socul produs de miscarile variate ce vor simula mersul normal din timpul exercitiilor. Pentru mărirea intensității antrenamentelor, se poate folosi o vestă cu greutate (5 kg sau 10 kg).

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv fitness compact, eficient care sa te ajute sa mentii un tonus optim al corpului, totul la un pret accesibil: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

Bare reglabile flotări la paralele TS100