Living Clop Combo, un pret mic pentru un design atractiv!

      Atunci cand iti mobilezi livingul, amplasarea mobilierului este o decizie ce trebuie tratata cu atentie, pentru a pastra cat mai mult din spatiul util. Majoritatea camerelor de zi sunt multifunctionale pentru a petrece timpul liber cu prietenii, de vorba cu familia, divertisment si vizionat Tv. Pentru o astfel de locatie trebuie sa te asiguri ca aranjarea mobilierului este unul “user-friendly” pentru toate activitatile, este unul practic si nu ocupa spatiu inutil. Mobilierul pentru living Clop Combo, este o alegere inteleapta daca doresti sa folosesti la maxim spatiul unei locuinte ce dispune de o suprafata utila mai putin generoasa. Televizorul poate fi incadrat in zona centrala, avand un rol principal daca te gandesti sa il fixezi la inaltime deasupra comodei, pe un suport de sustinere dedicat. Iar in partea dreapta ai suficient loc pentru depozitare la interiorul unui dulap foarte bine partitionat.

Oferta Living Clop

   Dintr-un living modern nu pot lipsi spatiile functionale de depozitare, iar pentru cea mai buna solutie in living este recomandat utilizarea unui set de mobilier cu optiuni de depozitare, asa cum este si cazul mobilierului Clop Combo. Se recomanda evitarea pe cat posibil aglomerarea pardoselii cu tot felul de piese de mobilier si alegerea in schimb a rafturilor si corpurilor suspendate. Fie ca alegi corpul din dreapta sau cel din stanga, vei gasi optiuni mereu in spatiile destinate depozitarii din fiecare corp. Clop Combo este un mobilier ce aplica o personalitate aparte camerei in care este instalat, modern, tineresc si cel mai important functional. Spatiul de la interiorul dulapului este special optimizat pentru a primi mai multe seturi de umerase unde poti aseza hainele preferate ordonat.

dulap haine clop living sufragerie

      Clop Combo este alegerea perfecta, un mobilier compact, avand o constructie uniforma din materiale de calitate, bine finisate, placut ca design, si functional avand in vedere spatiile numeroase pentru depozitare de la interior. Bineinteles in sufragerie nu putea lipsi comoda pentru televizor, aceasta fiind inclusa deasemenea in set. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Clop Combo masoara in dimensiuni  Latime=248 cm; H=180 cm; Adancime=36 cm avand o baza materiala din PAL melaminat de 16 mm. In spatiul pentru televizor recomandam un TV cu o diagonala de maxim 110 cm astfel incat sa se incadreze. Acesta poate fi prins pe perete sau sa stea pe picior pe suprafata livingului.

     Mobilierul ideal pentru un living de apartament este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier cum este si Irim Martin, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul living-ului tau, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. Dulapul Clop contine un sistem de umerase retractabil si foarte practic, incap pana la 20 de umerase. Pe langa acesta exista si 2 spatii de depozitare delimitate in partea de sus si de jos a dulapului.

Oferta Living Sufragerie mobilier Clop

    Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Pentru curatarea suprafetelor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *