Review: Statie de calcat cu boiler Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80

    Toate gospodinele au nevoie de o statie de calcat buna, eficienta care sa nu dea prea multe batai de cap. De asemenea este de dorit sa aiba un rezervor de apa destul de mare pentru a nu fi necesara reincarcarea periodica in cadrul aceleasi sesiuni de calcat. Toate aceste specificatii precum si altele premium le prezinta statia de calcat cu boiler Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80. Acest produs le multumeste chiar si pe cele mai pretentioase femei. In general daca am face o comparatie intre vechiul fier de calcat si aceasta, Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80 este un real succes in privinta avantajelor oferite. Este usor de utilizat si raspunde conform asteptarilor pe toate suprafetele textile, temperatura de calcat fiind adaptata in mod automat in functie de citirile senzorilor incorporati de aceasta. Culorile utilizate fac din acest aparat unul placut din punct de vedere vizual, amestecul cromatic fiind format din auriu si negru. 

Statie de calcat cu boiler Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80, 2700W, talpă T-ionicGlide, tehnologia OptimalTemp, 8 bari, abur 165 g/min., jet de abur 600g, rezervor 1.8L, detartrare Easy De-Calc Plus, calcat silentios, Auriu/Negru

  In forma sa compacta, statia de calcat Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80 prezinta si avantajul transportului pe distanta scurte sau mai mari, in excursie sau atunci cand te muti. Beneficiaza de un asa numit sistem de fixare care iti permite sa o deplasezi in astfel de situatii, in siguranta. Intreg ansamblul de calcat este compus din fierul de calcat care vine conectat la standul de baza, acolo unde la interior se afla un sistem avansat de procesare aburi la presiune. Sub presiune, aburul este evacuat in cantitate mare, cu presiune, pentru o patrundere ferma la interior, in tesatura. 

     Aceasta statie beneficiaza de un rezervor de apa de dimensiuni mari pentru reumplere usoara, jetul puternic de abur si talpa ceramica SteamGlide Advanced te vor ajuta sa reduci semnificativ timpul de calcat. Talpa T-ionicGlide ofera o aderenta buna astfel incat calcatul rufelor sa fie pur si simplu o joaca de copii. Aceasta este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor. Pozitia orificiilor de evacuare abur acopera o suprafata mare de lucru, astfel incat la o singura trecere rapida, interiorul materialului este inmuiat rapid de forta aburului. Are baza din otel inoxidabil, care este mai dur si mai durabil decat aluminiul, si un strat integrat din oxid de titan pentru rezistenta avansata la zgariere. Senzorul DynamiQ detecteaza miscarile fierului de calcat, eliberand automat abur atunci cand ai nevoie si oprindu-l automat cand fierul sta pe loc. Acesta este localizat in manerul fierului de calcat, activandu-se doar atunci cand misti fierul de calcat pe suprafata rufelor de calcat, fiind oprit in restul timpului. Astfel faci economii substantiale de apa, nefiin nevoie sa incarci rezervorul prea des. Cei 1,8 litri ofera o autonomie de a calca continuu timp de 2 ore.

Statie de calcat cu boiler Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80, 2700W, talpă T-ionicGlide, tehnologia OptimalTemp, 8 bari, abur 165 g/min., jet de abur 600g, rezervor 1.8L, detartrare Easy De-Calc Plus, calcat silentios, Auriu/Negru

      Sistemul de reglare Optimal Temp ofera combinatia perfecta de abur si temperatura pentru toate tipurile de tesaturi. Sistemul de setare automat ajusteaza temperatura la un nivel optim pentru ca hainele tale sa nu fie deteriorate in timpul calcatului. Poti calca materiale de la blugi la matase, garantat fara arsuri, multumita combinatiei perfecte dintre temperatura si aburul puternic continuu. Alimentarea rezervorului de 1.8 litri se face cu usurinta, acesta fiind unul detasabil. Statia de calcat cu abur include o blocare la transport sigura ce fixeaza bine statia de calcat la baza acesteia, fara a exista riscul de a aluneca sau ca talpa fierbinte sa fie atinsa de cineva. Astfel garanteaza un transport sigur si usor in casa, de la si catre spatiul de depozitare.

      Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 8 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 165-600 g/min de abur. Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului Eco care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire. Modul ECO utilizeaza o cantitate redusa de abur, insa suficienta pentru a calca toate articolele vestimentare. Functia Jet abur va elibera o cantitate de abur semnificativa de pana la 600 g/min. Puterea maxima mecanica exprimata de statia de calcat este de aproximativ 2700 W. Statia de calcat ofera prin intermediul fierului posibilitaea de a calca atat orizintal cat si vertical, astfel incat sa poti indeparta cutele de pe rufe cat mai eficient.

      Fierul de calcat cu generator de abur este echipat cu un rezervor de apa de 1.8 litri care ofera o autonomie de calcare constanta de pana la 3-4 ore fara reumplerea rezervorului. Acesta este detasabil putand fi incarcat chiar de la robinet. Este ideal in cazul unor volume mari de rufe. Rezervorul statiei de calcat cu abur dispune de o gura de umplere mare, permitandu-ti astfel sa reumpli usor rezervorul cu apa de la robinet sau folosind o cana ori sticla in orice moment in timpul calcatului. Functia de oprire automata de siguranta opreste automat aparatul daca nu este utilizat timp de 10 minute, pentru a economisi energie. 

       Pentru siguranta la utilizare si perioada de viata de lunga durata, acesta a fost prevazut si cu sistem de decalcifiere pentru eliminarea calcarului din sistem. Functia exclusiva si pozitionata ideal Easy De-Calc Plus ofera modalitatea ideala de a elimina calcarul si a extinde durata de viata a statiei de calcat cu abur. Atunci cand este absolut necesar parcurgerea unui astfel de proces de detratare vei fi avertizat vizual prin aprinderea intermitenta a unui LED de culoare rosie. gomotul facut in general de statiile de calcat este redus la minim cu ajutorul unor filtre de silentiozitate speciale. Platforma de absorbtie a zgomotului reduce sunetele vibratiilor bazei. Cu ajutorul acestei solutii, zgomotul scos de jetul puternic de abur nu te va impiedica sa faci si alte activitati in timp ce calci, cum ar fi sa te uiti la TV, sa vorbesti la telefon sau sa asculti muzica.

Statia de calcat Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80 este ideala pentru calcarea verticala, pentru a indeparta cutele de pe draperii, perdele sau haine cu aplicatii. Eu o folosesc de fiecare data cand reusesc sa asez rufele gata spalate in sifonier, rezultatele fiind mereu unele pe masura.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Statie de calcat cu boiler Philips PerfectCare Elite Advanced GC9682/80, 2700W, talpă T-ionicGlide, tehnologia OptimalTemp, 8 bari, abur 165 g/min., jet de abur 600g, rezervor 1.8L, detartrare Easy De-Calc Plus, calcat silentios, Auriu/Negru