Bicicleta eliptica ATHLETIC 240E, pret, specificatii tehnice

          Bicicletele eliptice combina efectul mersului natural de la o plimbare in aer liber cu exercitiile specifice de impact redus al sistemului cardio. Ofera un mix ideal de micari sustinute pe care oricine le poate executa in cazul in care doreste sa slabeasca, sau sa mentina un tonus ridicat. Fata de o bicicleta clasica de fitness, modelul eliptic exercita un antrenament mai complex ce pune la lucru mai multe parti musculare, astfel incat antrenamentul sa fie unul echilibrat. De aceea daca iti doresti sa ai parte de aceleasi beneficii pentru corp si starea de sine, iti recomand sa folosesti in zilele de antrenament o astfel de bicictela eliptica. Modelul ATHLETIC 240E ofera aceste avantaje, acesta fiind un aparat nou din gama 2022, excelent pentru toate grupele de varsta si sex. Aceasta benficiaza de o pereche de brate fixe, dar si de o pereche de brate mobile, ce asigura un antrenament echilibrat. Exercitiul cu bicicleta eliptica ATHLETIC 240E se desfasoare din picioare, modalitate de lucru care pune mai multa presiune pe picioare si brate in incercarea de a mentine echilibru atunci cand imprimi forta in pedale. Bicicleta beneficiaza de o structura de rezistenta stabila, compusa din 3 puncte de stabilitate care iau contactul cu solul. Constructia aparatului eliptic ATHLETIC 240E include o serie de materiale de calitate, printre care si plastic, dar majoritar metal. 

Bicicleta eliptica ATHLETIC 240E, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg

     Pentru a masura performantele in lucru pe o perioada de timp mai indelungata, aparatul genereaza mai multe statistici implementand valorile memorate pentru ultimile 10 sesiuni de lucru anterioare. Folosind bicicleta eliptica magnetica ATHLETIC 240E vei observa o imbunatatire a starii de spirit si atfel vei fi mai energic, vei reduce riscul afectiunilor cardiovasculare, etc. Deasemena folosirea acesteia incetineste imbatranirea, imbunatateste activitatea cerebrala si mareste rezistenta la diverse boli. Miscarea inseamna sanatate iar o sesiune de miscare cu aceasta iti va imbunatati im mod simtitor starea mentala, te vei simti mai increzator si sigur pe ceea ce vrei. Te antrenezi zilnic cu ATHLETIC 240E si simti cum pe zi ce trece capeti incredere in fortele proprii. Desigur pentru un efect mai rapid, este recomandat sa fii atent si cu mesele zilnce, sa mananci la ore fixe si sa nu depasesti limita impusa de carbohidrati si calorii. 

      Forma sistemului pedalier eliptic imbina avantajele mersului , alergatului cu cele ale ciclismului permitand o miscare uniforma pentru a pune la lucru toate grupele de muschi importante la nivel abdomen, picioare, fese, umeri si ale coloanei. Este recomandat inainte de inceperea oricarui exercitiu sa executi un procedeu de incalzire, trecerea la efortul sustinut sa fie unul progresiv. Deasemena in cazul in care nu esti invatat sa urmezi un program strict de antrenament si efort, iti recomand sa accesezi mai intai pana isi intra in ritm corpul sa accesezi primele nivele de dificultate.

     Greutatea volantei este de 4 kg, ceea ce este suficient pentru a creea o miscare lina si a oferi rezistenta la uzura in timp. Rezistenta pedalelor este mecanica, ceea ce inseamna ca o vei putea ajusta in 8 trepte, direct din comutatorul situat pe cadrul metalic al bicicletei elipice. Pedalele sunt reglabile, pentru a se potrivi fiecarui utilizator in parte, iar pentru un antrenament eficient, dispui de 12 programe diferite. Totusi, nu poti stoca in memoria aparatului si programe individuale. Fiecare utilizator in parte poate inregistra un profil personal, in care poate face diverse modificari care sa se potriveasca cu nevoile personale de lucru in timp (maxim 4 utilizatori se pot inregistra). Bicicleta lucrează grupele de mușchi (membrele inferioare, superioare, bustul, spatele și mijlocul). Așadar, cu cât mișcarea este mai mare, cu atât mai mult acești mușchi lucrează, antrenând de asemenea și intensitatea cardio.

monitor_athletic_480x480.png (300×300)

       Aparatul fitness vine dotat cu un computer bord central performant format din zona butoane de comanda si afisor cu display LCD in culori . Principalii indicatori ai computerului de bord fac referire la: Ritmul cardiac, timp, distanta, ODO, scanare, viteza si calorii. Treptele de dificultate pot fi selectate manual, rotind potentiometru pozitionat la indemana, sub ghidon. 

rezistenta_electro_480x480.png (300×300)

   Tot in partea frontala, ghidonul poate fi reglat dupa preferintele utilizatorului, mai sus, in jos sau mai aproape de corp. Manerele de sustinere sunt prevazute cu mansoane din cauciuc rezistenta cu proprietate antiaderenta sub care se afla senzori de detectie puls. Datele obtinute in timpul exercitiului vor fi transferate astfel catre computerului de bord care va raporta totul in timp real. Greutatea maxima suportata de aceasta este de 100 Kg. Rolul voalantei de 4 Kg este aceea de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, exercitiul fiind unul mult mai sigur si eficient. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma, aparatul avand in dotare opritori pentru o fixare mai buna pe orice suprafata. Deasemena sunt disponibile in sistem rabatabil mai multe roti de deplasare pentru o manevrare usoara dintr-o locuinta in alta, mai ales ca are o greutate de 27 Kg. Este o bicicleta fitness destul de compacta, ce ocupa o suprafata utila mica din apartamentul tau.

lungimea_pasului_480x480.png (300×300)

      Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. Pedalarea este posibila in ambele sensuri, lungimea pasului avand o lungime de pana la 63 cm. Sistemul de transmisie al bicicletei este manual, ruleaza usor, avand o auto-lubrifiere. Atunci cand consideri ca ai trecut la nivelul urmator, poti sa comuti rezistenta electromagnetica intr-o alta treapta.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

Bicicleta eliptica ATHLETIC 240E, volanta 4 kg, rezistenta 8 trepte, greutate maxima utilizator 100 kg