CADRU DE PAT – GRI DESCHIS/ INCHIS DOLCE, pret, pareri

    Daca doresti sa optezi pentru alegerea unui pat custom, care sa il compui din piesele pe care le doresti, cadru separat, saltea si somiera, avem solutia cea mai buna de la Dormeo Dolce. Cadrul de pat Dolce in nuantele de culoare gri deschis sau inchis, reprezinta una din cele mai bune optiuni daca doresti ca viitorul pat sa indeplineasca criteriul de functionalitate si confort, oferind un spatiu de relaxare optim. Modelul de cadru Dormeo Dolce din material textil de culoare gri deschis sau inchis, tapitat, este o alegere excelenta. Folosit în decorarea interioarelor, culoarea gri dă un aer elegant, șic, insă trebuie folosit cu multă înțelepciune. Asociat cu nuanțe din aceiasi tonalitate deschisa, culoarea albastru dă acel aer de sobrietate și eleganță in incapere, fiind considerata una dintre culorile cele mai comune de la interior atunci cand dorim sa definim un spatiu deschis si aersit. Este o culoare unic generala care se regaseste din ce in ce mai des in dormitoarele noastre, fiind un element vizual placut.

Cadru de pat - gri deschis Dolce

    Cadrul de pat tapitat Dormeo Dolce este recomandarea noastra, deoarece ofera un spatiu de dormit comod, modern si extrem de practic. Are in componenta linii bine definite, iar nuanta de gri impusa de materialul textil de la exterior contureaza stilul simplist pentru un design minimalist intr-o camera de vis. Materialul tapitat din textila amplifica senzatia de calitate, cusaturile si imbinarile de pe fiecare piesa fiind foarte bine executate pentru o utilizare de lunga durata. Cadrul de pat aduce o bucațică de lux în dormitorul tău și este foarte ușor de asamblat – pur și simplu înșurubează împreună 4 piese de pat. Pentru stabilitate maximă a patului, am adăugat picioare de susținere centrală pe dimensiuni mai mari ale cadrului patului (140, 160, 200 x 200) pentru a menține șomierele și saltele.

Dormeo Dolce Bed Frame Light Grey

    Cadrul de pat tapitat Dormeo Dolce este un pat excelent ce completeaza elementele de design ale camerei alese, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Cadrul de pat vine dotat si cu o tablie de inaltime 106 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Suportul de sustinere a saltelei este inclus in pret si este realizat din traverse lemn sustinute de o traversa longitudinala. Travesele se fixeaza de structura patului la o distanta de 3 cm intre ele, aspect important in ce priveste aerisirea corecta a saltelei, si implicit impiedicarea formarii de mucegaiuri sau acarieni.

   Pentru o comoditate maximă, poți alege dintre 4 dimensiuni standard care să se potrivească cu salteaua veche sau să îl adaptezi cu ușurință la cea noua: 90 x 200 cm, 140 x 200 cm, 160 x 200 cm și 180 x 200 cm.

       Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este format din conglomerate din lemn cu cant din ABS. Comanda acestuia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si conformitate.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza cadrul de pat tapitat Dormeo Dolce la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Dormeo Dolce Bed Frame Light Grey