REVIEW: Televizor LED Nei 40NE6900, 100cm, Smart, 4K Ultra HD

  • de

    Daca iti doresti sa cumperi un televizor accesibil ca pret, de generatie noua, care sa fie capabil sa redea imagini de calitate pe un ecran de 100 cm, iti recomand Nei 40NE6900. Este un model care pe langa functia de televizor clasic ofera acces utilizatorului accesul la o gama variata de aplicatii din interfata Smart, sistemul de operare fiind unul propriu, pe baza de Android modificat. Este un Smart Tv veritabil cu functii avansate, acesta integrand mai mult aplicatii generaliste care iti da posibilitatea sa verifici adresa de mail, retele sociale si cateva jocuri integrate. Prezent ca brand in Romania inca din 1993, cei de la NEI au lansat an de an televizoare performante, gata sa satisfaca nevoia actuala pentru tehnologie, la preturi atractive. Cu aplicatii de streaming integrate ca Netflix, Amazon Prime si Deezer, televizorul NEI reprezinta o optiune interesanta de distractie impreuna cu familia si prietenii. Iar asta nu e tot, deoarece odata activat un cont de utilizator in interfata de aplicatii, poti instala si alte aplicatii pe care sa le incerci impreuna cu acest nou televizor de la NEI.

Televizor LED Nei 40NE6900, 100cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G

     Cum informatiile apar atat in mediul vizual sau online, este destul de importanta prezenta interfetei smart, de unde poti accesa rapid un browser de internet, mai multe aplicatii pentru navigare online (mail, Youtube, Facebook,  Netflix etc.). Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala.

    Nei 40NE6900 beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 100 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 5.5 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 55 kWh (clasa G). Cele doua picioruse asezate in mod simetric de o parte si de alta, ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul find unul perfect.

Televizor LED Nei 40NE6900, 100cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G

      Display-ul de dimensiune 100 cm suporta rezolutii Ultra HD la o calitate a imaginii de 3840 x 2160 pixeli, avand o rata de refresh de 60 Hz. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 180 cd/mp, un contrast dinamic de 800:1 si un timp de raspuns de 23 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoome imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 100 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate.

Televizor LED Nei 40NE6900, 100cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G

      Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 8 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Caracteristica “USB Cloning” va permite copierea setarilor televizorului si a canalelor salvate pe un stick USB facand astfel posibil procesul de clonare al configurarilor TV-ului. Astfel, poti duplica setarile unui televizor intr-un proces simplu si rapid. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. Poti folosi functia de „timeshift” pentru a delura si face replay la anumite scene pe care le-ai ratat in timp ce te uitai la tv.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti, VGA si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentru conexiune la internet vei putea folosi fie o conectare prin LAN sau wireless.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor LED Nei 40NE6900, 100cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa G

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *