Review: Televizor NEI 50NE6800, 126cm, Smart, 4K, pret, pareri

    Ce ai spune de un nou televizor care sa isi faca locul in zona de living, mai performant, care sa livreze imagini la o calitate superioara si sa fie si Smart. Toate aceste lucruri sunt posibile cu noul Smart Tv NEI 50NE6800 avand o diagonala de 126 cm, totul la un pret cat se poate de accesibil. Daca nu ai o problema in a alege un brand mai putin vocal pe piata, NEI 50NE6800 este alegerea de buget pe care o recomand, avand multe din caracteristicile intalnite si folosite de alte televizoare mult mai scumpe decat acesta. Imi place cum este organizat sistemul de operare, imaginile sunt reproduse corect iar ecranul mare de 126 cm este ideal pentru a transforma zona de living intr-un loc de relaxare urmarind continutul video preferat. Pe partea de Smart Tv, vedem ca imprumuta sistemul de operare de la Lg, Web Os, care a fost testat de-a lungul timpului pe majoritatea televizoarelor din portofoliul Lg, fiind printre cele mai laudate optiuni de echipare daca iti doresti o experienta care sa se remarce prin rapiditate. WebOs integreaza mai multe aplicatii generaliste, care iti dau posibilitatea sa iti verifici adresa de mail, retelele sociale si sa poti instala mai multe jocuri. Deasemenea aceats interfata suporta aplicatii de continut media, printre care, Netflix, Rakuten Tv, YouTube, Prime Tv si multe altele care pot fi descarcate si instalate in baza unui cont de email valid. 

Televizor NEI 50NE6800, 126cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

    NEI 50NE6800 este un televizor Smart care impresioneaza si la aspectul design, avand rame subtiri care pun accentul mai mult pe imagine, ce devin de acum centrul de interes principal. Calitatea finisajelor este mult peste medie, aspectul mat al suprafetelor din plastic nelasand loc pentru a atrage urme inestetice cum sunt cele de amprenta. Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala. Pentru a functiona aceasta interfata Smart, este necesar sa existe o retea de wireless, la care televizorul sa se conecteze prin Wi-Fi. Mai mult de atat, atunci cand doua dispozitive, telefon mobil si televizor sunt conectate la aceeasi retea de internet, poti partaja cu usurinta continutul de pe telefon pe ecranul televizorului pentru a urmari imaginile pe un ecran mai mare. 

Televizor NEI 50NE6800, 126cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

      Ecranul atrage ca un magnet toata familia in jurul sau, cel mai important incredient fiind calitatea acestuia de a reproduce imagini la o rezolutie superioara UHD. Imaginile astfel receptionate sunt transmise clar, detaliile de imagine fiind foarte bine conturate la aspect culoare, contrast sau luminozitate. Luminozitatea oferita de ecranul de 100 cm ajunge la 180 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Exista mai multe profile de imagine care pot fi selectate pentru a fi utilizate pentru specificul de continut pe care il urmaresti: film, eveniment sportiv, muzica sau mod default. In partea de tehnologii, recunoastem sistemul de inregistrare PVR, care este capabil sa programeze sesiuni de inregistrare si cu timeshift. 

      Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 8 W. Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mate il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Caracteristica “USB Cloning” va permite copierea setarilor televizorului si a canalelor salvate pe un stick USB facand astfel posibil procesul de clonare al configurarilor TV-ului. Astfel, poti duplica setarile unui televizor intr-un proces simplu si rapid. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. Poti folosi functia de „timeshift” pentru a delura si face replay la anumite scene pe care le-ai ratat in timp ce te uitai la tv.

       Consumul energetic este un incredient de care suntem tot mai mult interesati de cand au crescut si preturile la factura energetica. Vedem ca acest televizor NEI reuseste sa obtina o clasare energetica potrivit noilor etichete energetice adoptate la nivelul UE in standardul G. Acest lucru presupune un consum energetic raportat la 1000 h de 109 kWh si de 0,5 W in Standby. 

Televizor NEI 50NE6800, 126cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 2 intrari USB 2.0, intrare casti, VGA si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Pentru conexiune la internet vei putea folosi fie o conectare prin LAN sau wireless. Televizorul masoara in dimensiuni 1130 x 254 x 721 mm, avand o greutate cu stand de 9,6 Kg. In pachetul comandat, primesti ca accesorii telecomanda de control de la distanta si manualul de utilizare. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus

Televizor NEI 50NE6800, 126cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G