Review: Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android

       Emotia unei imagini de calitate este exprimata de acum de cele mai noi televizoare din gama Philips, din care face parte si modelul Philips LED 58PUS8507/12 in versiunea de 146 cm diagonala. Materialele folosite la exterior sunt unele destul de calitative, ramele sunt subtiri, lasand ecranul in mare parte liber, care iti a senzatia de mai mare atunci cand activezi si functia de Ambilight, datorita LED-urilor transpuse in spate care lumineaza in aceleasi nuante de culoarea ca si imaginile transmise din fata. Finisarile de detaliu sunt suficient de atent lucrate, asa ca Philips LED 58PUS8507/12 iti lasa impresia unui produs mid-range bine construit. Nu s-a incercat ceva extravagant prin design, dar nici nu putem spune ca are ceva lipsuri, per total, televizorul Philips aratand destul de bine. Philips LED 58PUS8507/12 se aliniaza trendurilor actuale, cu margini inguste in jurul ecranului, ceea ce ne place. Sistemul de operare Android iti va oferi o poarte de acces la cele mai importante aplicatii de streaming video, unele dintre ele preinstalate, iar altele pe care le poti instala chiar tu in functie de preferintele proprii, printre care: YouTube, Netflix, HBO Max. 

Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    Philips LED 58PUS8507/12 Ambilight pe trei laturi este potrivit pentru încăperile medii spre mari, astfel ca acesta reprezinta o optiune buna pentru zona de living sau spatii de prezentare si receptie. Philips LED 58PUS8507/12 beneficiaza de multe tehnologii de imagine, printre care HDR+ și Dolby Vision, dar și sunet Dolby Atmos. Dispune si de mod special de imagine pentru gaming-ul pe console, fiind perfect pentru PlayStation 5. Procesorul de imagine Philips P5 Perfect Picture Engine permite redarea conținutului la o calitate foarte bună. Pe acest model s-au văzut bine și canalele SD, nu doar cele Full HD sau sursele de calitate mai bună. Culorile sunt vii, surprind mai multe detalii de imagine, 

Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

     Iubitorii de jocuri pe desktop sau consolă pot experimenta modul jocuri Ambilight. Astfel, camera devine parte integrantă a lumii jocurilor preferate, iar acţiunea de pe ecran este redată dinamic în culori bogate şi luminate. Tehnologia Ambilight de la Philips redefineşte nu doar noţiunea de divertisment TV, ci şi conceptul de design interior. Cu noul televizor Philips LED 58PUS8507/12 Ambilight 2022, relaxarea, respectiv distracţia în familie şi cu prietenii capătă un alt sens, iar eleganţa şi frumuseţea îşi croiesc un nou drum împreună în casa ta. Cu Philips Ambilight filmele şi jocurile sunt mai captivante, iar ecranul va părea mai mare decât este. LED-urile inteligente de pe marginile televizorului proiectează culorile de pe ecran pe pereţi şi în cameră, în timp real. Obţii iluminare ambientală perfect sincronizată.

    Philips LED 58PUS8507/12 face parte din gama 2022 si vine cu destule noutati la pachet toate gata sa impresioneze publicul iubitor de Android. Sistemul de operare este un Android TV 11, deci o ediție dintre cele mai noi. Este mai bine optimizat pentru un televizor si iti pune la dispoziție mai mult decât suficiente aplicații dintre care poți alege. 

Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

     Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 108 cm si suporta rezolutii UHD. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Contrastul este unul dintre cei mai importanti indicatori a calitatii imaginii redate pe ecranul televizorului si reprezinta un factor important in determinarea capabilitatii HDR. Contrastul se refera la diferenta dintre luminozitatea albului si adancimea negrului.Acesta exprima un nivel la calitate foarte buna, fapt care pune in valoare detaliile tehnice la nivel de detaliu si cromatica. Standardul HDR redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste utilizarea contrastului si a culorilor. Functia HDR10+ amplifica efectul culorilor sau detaliile dintre cele mai luminoase si intunecate. În esenţă, acesta presupune realizarea şi combinarea mai multor imagini cu aceeaşi scenă pentru a prelua cele mai bune elemente din fiecare. HLG utilizeaza o variatie de gama similara cu cea a sistemelor de redare video traditionale. Asa se obtine o flexibilitate mai mare pentru adaptarea continutului difuzat de televiziuni, fie ca vorbim de evenimente sportive transmise in HD, fie ca vorbim de continut obisnuit. Cu modul de vizualizare FilmMaker activ, televizorul va transmite imaginile filmelor pe care le urmaresti in modul in care acestea au fost gandite de regizor, fata interventie la nivel de culoare sau alte ajustari din partea altor algoritmi de ajustare imagine.

Televizor Philips LED 50PUS8507/12, 126 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

    Principalul avantaj al acestui televizor Philips LED 58PUS8507/12 este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara UHD. Smart TV-ul Philips ruleaza sistemul de operare Android 11, este echipat cu 16 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad -Core.

   Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care: PixelPlusHD (mai multi pixeli pentru o imagine mai buna), Micro Dimming Pro (soft special pentru analiza imaginii frame by frame pentru reglarea automata contrast si luminozitate), Philips Ambilight (proiecteaza lumini in spatele televizorului, creand un efect de halo care va imbogati experienta din timpul vizionarii unui film). Noul motor unic de procesare al imaginii de la Philips, Pixel Precise Ultra HD converteste orice imagine la intrare in una de calitate superioara, la standardul UHD. Lumina standard care strabate ecranul generos are o luminozitate de 250 cm/mp, un contrast nativ de 1000:1 cu o rata de refresh de 60 Hz. Unghiul de vizualizare de 178 de grade este unul excelent, imaginile reusind sa fie vizibile pe toata suprafata ecranului. Tehnologia avansata de upscalling impreuna cu un algoritm performant vor imbunatati fiecare pixel pentru un rezultat final mult mai bun si o imagine mai clara, bogata in detalii. Distributia luminozitatii pe ecran nu este rea, fiind destul de omogena de la un capat la altul al ecranului. Daca vorbim despre backlight bleeding, ei bine si la acest capitol putem spune ca acesta raspunde foarte bine, nu am sesizat urme de lumina pe contrast negru, nici macar in zona marginilor. 

     Sunetul este livrat printr-un sistem audio Dolby Atmos cu o putere RMS de 2 x 10W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Mod Noapte, Dolby Bass, Dialog Cclar. Mai multa miscare inseamna mai multa putere, asa ca vei beneficia de sunet puternic chiar si de la un televizor Philips cu design subtire. Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

     Televizorul te asista si in ceea ce priveste comanzile vocale, avand integrat sistemul de recunoastere vocal Google Voice sau Alexa. Atunci cand spui „Netflix”, Volume Up sau Down, televizorul preia comanda si ajusteaza postul de emisie, sursa sau setarea tehnica, conform dorintei utilizatorului. Odata cu aceasta noua generatie, televizorul are implementate si functii de gaming VRR – ce optimizeaza in mod curent rata frecventei de refresh, si ALLM ce asigura o latenta minima in cazul scenelor care se succed rapid. Televizorul este compatibil si cu standardul FreeSync ceea ce face si mai performante functiile de gaming de care dispune.

Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI 2.0, 1 port HDMI 2.1, port component, 2 porturi USB 3.0, jack pentru casti, iesire internet LAN prin portul RJ-45 si slot CI+. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 3.0. Televizorul suporta Screen Mirroring, optiune prin care poti vedea continutul disponibil de pe telefonul mobil direct pe ecranul mare al acestuia.

     De asemenea poti inregistra emisiuni de pe posturile de televiziune digitala terestra, sau folosind functia de inregistrare intarziata. Philips LED 58PUS8507/12 poate fi pozitionat la inaltime cu ajutorul unui suport VESA 200 x 200 capabil sa sustina greutatea sa de 17,8 Kg. 

Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F

     Consumul energetic se incadreaza in limitele specifice standardului clasei F. In functie de modul in care il vei folosi, acesta inregistreaza un consum de 78 kWh/ 1000 h si poate creste pana la 141 kWh/ 1000 h daca este activ modul HDR. In modul StandBy, acest consum scade pana la o valoare de o,5 W. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Philips LED 58PUS8507/12, 146 cm, Smart Android, 4K Ultra HD, Clasa F