Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, pret, pareri

      Ideea de avea un spatiu frigorific de mare capacitate este acum concretizat prin existenta asa numitor combine de tip Side by Side, capabile sa ofere confort termic optim alimentelor de la interior, pe toata durata conservarii. Side by side Samsung RS67A8510S9/EF este un astfel de frigider, unul destul de mare care s-ar potrivi perfect aceste noi viziuni. Avand in fata un dispozitiv de capacitate, s-a regandit si modul de acces la interior, lucru care se face acum prin intermediul a doua usi cu deschidere laterala. Astfel ca, daca vrei sa iei ceva la interior, nu trebuie sa mai racesti toata incinta, o solutie dealtfel geniala. Side by side Samsung RS67A8510S9/EF este un aparat frigorific foarte aspectos, iar asta este reflectat de materialele de calitate care intra in constructia sa, majoritar fiind inox. Dozatorul de la exterior va fi o unealta perfecta pe care sa o utilizezi in zilele calduroase de vara, apa servita de acesta fiind rece, atat cat sa te racoreasca si sa iti opreasca setea. Usile care se deschis stanga dreapta un un set de manere incorporate, care ofera siguranta la fiecare deschidere. Dimensiunile exacte ale aparatului masoara urmatorele valori: 178 cm inaltime, 91,2 cm latime si 71,6 cm adancime, avand o greutate de 112 Kg.

Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 l, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Non-Plumbing, Dozator Apa, Clasa F, H 178 cm, Inox

    Peretii de la interior sunt priectati pentru a fi cat mai subtiri, pentru a avea astfel la dispozitie mai mult spatiu pentru depozitarea produselor alimentare. Dar acest lucru nu inseamna un compromis in izolatia termica, deoarece frigiderul reuseste sa mentina temperatura scazuta la interior cu un minim de efort care sa implice un consum energetic minim. Spatiul disponibil de la interior este in total de 634 litri, fiind suficient de mare pentru a fi partajat chiar si de 2 familii care locuiesc in aceeasi casa. In functie de preferintele culinare sau de nevoile specifice din fiecare sezon, ai la dispozitie 5 moduri de conversie a spatiului disponibil la cerere. Pur si simplu convertesti congelatorul intr-un frigider, pentru a stoca mai multe alimente proaspete. Ma gandesc acum in special in perioada de iarna cand toata lumea foloseste mai multa carne, in urma sacrificiilor traditionale din preajma Craciunului, astfel ca e nevoie de mai mult spatiu pentru congelator. Vara avem nevoie de mai mult spatiu pentru a depozita legumele si fructele specifice din perioada de timp mentionata, astfel ca este mai multa cerere pe partea de frigider. Spatiile pe care le ai la dispozitie vor fi mult mai ofertante in functie de nevoile personale.

 

     Sistemul de racire utilizeaza asa numita tehnica TwinCooling Plus ce foloseste doua fluxuri de aer separate si cu un control precis al temperaturii, pentru mentinerea nivelelor optime de umiditate atat in frigider, cat si in congelator. Temperatura de la interior este mentinuta la un nivel optim astfel incat sa nu scada sub pragul de inghet. Acest lucru asigura in acelasi timp un consum regulat, fara a exista treceri bruste de temperatura, care il incadreaza in clasa de eficienta F. Pe langa temperatura poti controla si alti indici precum umiditate sau nivel de ventilatie. Cu un control exact al parametrilor de temperatura, optii un consum mai bine optimizat, iar in perioadele mai putin solicitante, sau atunci cand nu folosesti atat de des combina, poti reduce consumul energetic foarte mult. Ne plac aparatele electrocasnice ecologie, iar aceasta optiune este un mare plus in randul aparatului de racire Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF.

  Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF este frigiderul optim pentru a deservi intreaga familie avand o capacitate de pana la 634 litri, care se imparte intre zona frigorifica si congelator. Volumul disponibil pentru fiecare zona in parte este astfel: frigider 409 litri iar congelator 225 litri. Rafturile de la interior folosesc ca material de constructie sticla securizata, capabila sa reziste fara probleme in a sustine alimente de greutate de pana a 25 Kg. Daca privesti spre interiorul sau, ai o priveliste surprinzatoare daca e sa luam in consideratie spatiile numeroase pentru depozitare alimente, totul usor accesibil utilizatorului din oricare unghi.

Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 l, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Non-Plumbing, Dozator Apa, Clasa F, H 178 cm, Inox

   Rafturile de depozitare alimente in frigider sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta cu rama de plastic ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Rama de plastic montata pe margininea rafturilor, retine lichidul varsat in mod accidental pe rafturi. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard a vaselor sau a borcanelor din comerţ. Optional acest aparat frigorific are in dotare si un raft, de unde ai posibilitatea de a depozita in siguranta pana la maxim 5 sticle in pozitie orizontala. Acest raft versatil cu suprafata plata poate fi folosit si pentru a depozita de exemplu un cofrag de oua sau un pachet cu pizza.

     Sistemul de iluminare cu LED-uri dispus sus in zona de refrigerare si congelare, emite mai putina caldura decat becurile conventionale, astfel incat frigiderul nu trebuie sa functioneze atat de mult pentru a mentine alimentele reci. In partea inferioara a zonei de refrigerare se afla compartimentul Vegetable Box etans cu doua sertare pe sine, de depozitare al legumelor si fructelor, ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. In aceasta zona temperatura este pastrata in limitele de (2°C ~ 5°C) iar nivelul umiditatii la interior este realizat, printr-un dispozitiv care regleaza curentii de aer rece si nivelul de umiditate, fapt ce reduce considerabil efectul de ofilire a verdeturilor si legumelor si prelungeste durata de conservare, de pana la 3 ori mai mult fata de frigiderele obisnuite. In cazul unei pene de curent, interiorul combinei va mentine rece interiorul pana la 5 ore de la aparitia evenimentului neplacut. 

Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 l, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Non-Plumbing, Dozator Apa, Clasa F, H 178 cm, Inox 

       Usa frigiderului cu maner vertical integrat si sistem de deschidere spre dreapta este echipata cu 5 suporturi fixe 2 mai mici si 3 mai mari pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primele doua rafturi specializate pentru depozitarea de oua si condimente iar ultimele 3 rafturi specializate pentru depozitare de borcane si sticle cu inaltime peste medie. Iar usa congelatorului este echipata cu dispenser iluminat pentru apă potabilă, gheata sfarimata si cuburi de gheaţă. Cu butonul Ice Type puteti sa alegeti gheata sub forma de cuburi, sfaramata iar cu butonul Ice Off pentru a dezactiva functia de producere de gheata. Iar programul Child Lock permite blocarea comenzilor de pe dispenser pentru a preveni pornirea accidentala sau modificarea parametrilor de catre copii in timp ce combina este in functiune. Copiii se pot juca langa aparat, fara ca sa fie supravegheati permanent.

Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 l, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Non-Plumbing, Dozator Apa, Clasa F, H 178 cm, Inox    Automatul pentru gheata Clear View, de unde poti vedea stocul de gheata depozitat in tancul de stocaj al automatului si dozatorul de apa rece incastrat direct in usa are racord la un rezervor de apa plata cu capacitatea de maxim 4,5 litri, ce este instalat in zona de refrigerare.Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 l, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Non-Plumbing, Dozator Apa, Clasa F, H 178 cm, Inox

Capacitate de producţie de cuburi de gheata a automatului este de aprox. 120 de cuburi de gheata pe zi iar compartimentul transparent va permite sa vedeti exact cata gheata a ramas. Gheata va fi obtinuta intr-un interval de timp de de 6 -12 ore de la punerea aparatului in functiune, iar in mod curent produce o tava de gheata la fiecare 90 de minute. Pentru a produce o cantitate mai mare de cuburi de gheata si intr-un interval mai scurt, este nevoie sa activati si functia Power Freeze. Cu aceasta functie activata intervalul de productie curenta de gheata se scurteaza la 55 de minute, iar cand compartimentul de gheata sa umplut in mai putin de 10 ore, functia Power Freze se opreste automat.

Mai multă gheață, mai mult spațiu

     Aparatul frigorific este dotat si pe partea de frigider si congelator cu rafturi cu glisare usoara construite pe role glisante ce pot fi scoase cu usurinta in afara spatiului de racire. Acest lucru permite accesul cu usurinta la alimente, vazand imediat ce este depozitat in spatele raftului. Sertarele mari din frigider si congelator ne permit sa scoatem alimentele cu usurinta si sa depozitam si obiecte de mari dimensiuni. Pentru a regla temperatura Samsung are la interiorul aparatului 2 termostate cu reglare electronica independenta. Capacitatea de congelare oferite de spatiul de congelare este de 15 Kg/24 h.

Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Samsung avand un grad de izolare excelent are autonomie de a rezista fara curent electric 5 ore fara ca alimentele sa se degradeze in congelator. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN, N, ST, T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Pe partea de functii si tehnologie Samsung RS67A8510S9/EF detine: Sistem de avertizare acustic si optic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 60 secunde. Semnal optic şi sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Congelatorul este dotat cu functie automata de congelare rapida Super Freezer unde procesorul reduce rapid temperatura la -23°C, intr-un timp de maxim 50 ore in functie de incartura. De indata ce mancarea este complet inghetata, functia de congelare rapida comuta inapoi la modul normal si astfel ajuta la economisirea energiei electrice. Samsung avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. In acest fel se previne risipa de energie.

Răcire sau congelare rapidă la cerere

   Aparatul are si functia Power Cooling ce asigura o racire rapida a noilor produse depozitate pana la +1°C si mentine temperatura constanta in interiorul aparatului. Astfel frigiderul functioneaza la viteza maxima timp de 2 ore si jumatate, dupa care va reveni automat la temperatura anterioara. Cu functia Holiday, frigiderul poate fi lasat pornit pe perioade de absenta indelungata sau in vacante, in acelasi timp continuand sa economiseasca energie. Cand aceasta functie este activata, temperatura in frigider va fi setata automat la +17°C, iar congelatorul va functiona normal, ceea ce reprezinta un avantaj in ceea ce priveste consumul de energie. Totodata, recomant este sa verificati ca in zona de refrigerare sa nu existe alimente care necesita o temperatura de pastrare mai mica de +17°C pe parcursul activarii acestei functii. Iar cu modul de functionare ECO combina functioneaza cu un consum mic. Pentru o functionare Versatila acest aparat frigorific ofera in afara de functionarea clasica si alte 4 moduri de functionare suplimentare. Prin aceasta tehnologie ai posibilitatea de a transforma zona de congelare in zona de refrigerare, adica toata combina are numai functia de refrigerare, de la stanga la dreapta. Opresti ori frigiderul sau opresti numai congelatorul pentru a economisi energie. Sau sa convertesti numai congelatorul intr-un frigider mai mic.

    Eficienta energetica oferita de side by side Samsung RS67A8510S9/EF este buna, avand clasa F, cu un consum anual de energie de 395 kWh/an, masurat cu metode mai perfectionate. Iar emisiile acustice din spatiul unde este plasata combina, este de 36 dB(A), conform noi etichete energetice.

Side by Side SAMSUNG RS67A8510S9/EF, No Frost, 634 l, H 178 cm, Clasa F, Dozator

  Acest consum energetic i se datoreaza si compresorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica si a izolatiei cu ciclopentan. Tehnologia Inverter de la Samsung presupune modificarea turației și capacității compresorului pe 7 nivele a aparatului de refrigerare în funcție de anumiți parametri. Astfel la pornirea aparatului procesorul comandă compresorului o turatie si o capacitate maxima, pentru atingerea rapidă a temperaturii dorite. Odată ce această temperatură a fost atinsă, procesorul comandă compresorul să-și reducă turația și implicit capacitatea la valori minime, asigurand menținerea temperaturii setate. Acest model fiind dotat cu tehnologia Inverter este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 36 dB.

     Pentru un plus de confort combina este dotata tehnic si cu un scut de protectie complet neted Clean Back, in spatele aparatului, care are rolul de protectie al agregatului frigorific. Acest scut de protectie ce poate fi curatat cu usurinta, ofera o durabilitate suplimentara, impiedicand depunerea prafului in jurul componentelor si a loviturilor accidentale. Eleganta, moderna si totadata multifunctionala, Samsung RS67A8510S9/EF este combina frigorifica tip side by side perfecta pentru orice bucatarie contemporana. O recomand tuturor cu cea mai mare incredere, pentru ca raportul sau calitate-pret este excelent.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

 

Side By Side Samsung RS67A8510S9/EF, 634 l, Full No Frost, Twin Cooling Plus, Conversie Smart 5 in 1, Compresor Digital Inverter, Non-Plumbing, Dozator Apa, Clasa F, H 178 cm, Inox