Apple Watch Ultra, pret si disponibilitate eMAG

      Noul Apple Watch Ultra, lansat inca de aseara in cadrul evenimentului Apple, este acum disponibil si pe eMAG, la precomanda pentru cei care sunt nerabdatori sa il primeasca primii. Daca vrei sa faci un upgrade la cel mai important model ca referinta putere si dotari tehnice, iti recomand sa lansezi o precomanda inca de pe acum deoarece doar cateva bucati vor fi disponibile, stocul fiind limitat pentru inceput. Cunoastem acele stiri care apar odata cu lansarile noi de produse, atunci cand lume multa se strange in fata reprezentantelor Apple Store. Istoria se repeta ca de fiecare data, deoarece pasionatii de gadget-uri vor dori sa aiba noul cea abia lansat printre primii, astfel ca or sa fie ceva probleme cu stocurile pana se regleaza treaba. Ca noutate, noul Apple Watch Ultra are de acum un ecran OLED fiind cu 30 % mai mare fata de cel intalnit pe Watch Series 3 si are si un design nou pentru spatele din plastic. Dispozitivul cu ecran mare, asa cum il numesc cei mai multi experti din domeniu a fost reproiectat pentru a fi mai plat, dar mai mare, lucru care corespunde nevoilor celor mai multi sportivi. 

 

 

     Un alt element de noutate este acest nou buton „Actiune” ce poate fi personalizat pentru a accesa instantaneu numeroase caracteristici de interes pentru utilizator. Noul smartwatch Apple promomite o autonomie extinsa de pana la 36 de ore in conditii de utilizare normala si de pana la 60 de ore daca este utilizat avand functia economisire energie, activata. Mai mult de atat il poti personaliza achizitionand curele disponibile sub forma de material colorat sub diverse forme si nuante. Mult mai luminos, ecranul poate fi observat mai usor chiar si pe timp de zi, nivelul de detalii fiind absolut remarcabil. Conform specificatiilor, la o luminozitate de 2000 niti, asemanatoare cu Iphone 14 Pro, vei avea parte de un nivel al detaliilor net superior seriei precedente. 

https://www.youtube.com/watch?v=Cy1adxM-CjM

   

     Tot la capitolul dotari, sistemul GPS multi-banda a fost imbunatatit pentru a oferi de acum o pozitionare mult mai exacta. folosind noua banda de frecventa L5. Apple spune ca Ultra ofera cel mai precis GPS dintre orice ceas de pana acum, datorita configurarii cu frecventa duală si noilor algoritmi de pozitionare. Mai multi senori detecteaza nivelul de temperatura, la fel si ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice urmate. Functia SOS iti permite sa apelezi serviciul de urgenta in cazul in care ai nevoie de ajutor in situatiile critice intampinate.

   Multe din functiile generatiei anterioare raman neschimbate si aici vorbim despre activitatile de sanatate, de monitorizare a ritmului cardiac prin aplicatiile EKG si Oxigen. Apple Watch ofera o rezistenta sporita la apa si la adancimi, pentru a face fata cu succes inclusiv in timpul scufundarilor.

De unde comand Apple Watch Ultra ?

  Noul ceas este deja listat in platforma magazinului online eMAG, fiind pentru moment fiind disponibil doar la precomanda. Toate modelele listate pot fi vazute in eclusivitate aici

   Nu uita ca odata intrate in stoc, modele vor fi disponibile doar in cateva unitati, astfel ca te invit sa lansezi o comanda/ precomanda rapid, pentru a fi sigur ca prinzi unul din modelele disponibile: Vezi oferta pret

Apple Watch Ultra, GPS, Cellular, Carcasa Titanium 49mm, Black/Gray Trail Loop - S/M