Centrala pe peleti Fornello Royal B 25 KW, pret, performante tehnice

      Iarna aceasta problema dependentei de gaz este una destul de serioasa, iar daca dorim sa nu suferim din acest punct de vedere, trebuie sa ne orientam catre alte surse de incalzire, cum ar fi aceasta centrala pe peleti Fornello Royal B 25 KW. Atunci cand energia furnizata de gaz sau curent nu mai este atat la indemana, iar preturile sunt intr-o continua crestere, peletii pot fi considerati combustibilul perfect care sa ofere alternativa la gaz sau curent. Fornello Royal B 25 KW este o centrala perfecta pentru a fi utilizata pe tot timpul anului, pentru incalzire si apa calda. Este un model actionat automat, de la distanta prin intermediul telecomenzii proprii sau folosind panoul de comanda electronic. Beneficiaza de tiraj fortat avand in componenta o pompa de circulatie cu vas de expansiune. Pompa de recirculare este folosita pentru a transporta agentul termic (apa sau antigelul) de-a lungul intregii instalatii conectate la centrala termica, inclusiv in calorifere. Agentul termic circula intr-un circuit inchis intorcandu-se astfel, inapoi in pompa de recirculare unde ii este mentinuta presiunea optima. Pompa de recirculare pentru centrala termica se monteaza in exteriorul acesteia, chiar pe conducta. In plus de asta, camera de ardere centralei Fornello Royal B 25 KW este protejata de o camasa de apa de suprafata mare, pentru o eficacitate mai mare.

Centrala pe peleti Fornello Royal B 25 KW, pompa circulatie, vas expansiune, telecomanda, buncar tiraj fortat, recomandat pentru 160 mp, Negru

    Centralele pe peleți sunt relativ noi dar foarte apreciate mai ales în occident. Sunt o alternativă prietenoasă cu mediul, deoarece folosesc rămășițe de lemn pentru combustibil. Acest tip de combustibil se gaseste peste tot, in special in magazinele de bricolaj, d eunde poti cumpara cantitati mai mari de peleti de dimensiune 6÷8 mm pentru a arde combustibil pentru tot sezonul de iarna. Functionarea centralei se bazeaza pe un software programat ce cuprinde mai multe functii clare si concrete care pot fi apelate de catre utilizator. Exista mai multi senzori care aduc un plus de confort in ceea ce priveste modul de functionare al centralei, si aici enumeram senzorul pentru gazele de ardere de pana in 500 °C, un senzor care masoara temperatura in camera si unul pentru centrala. Cu ajutorul telecomenzii poti gestiona cu usurinta alimentarea cu peleti, poti vedea cat este nevoie sa incarci arzatorul pentru a atinge o anume temperatura sau autonomie, poti deasemenea gestiona functionarea pompei de circulatie a sistemului de incalzire si setarea gradelor de ardere. 

    Centrala pe peleti Fornello Royal B 25 KW este destinata incalzirii directe si este potrivita pentru incalzirea de locuinte, birouri, unor restaurante mici, etc. Acesta creaza o atmosfera placuta si de confort, designul sau fiind potrivit unei locuinte moderne. Datorita programatorului electronic, poti programa centrala sa execute opriri si porniri in intervalul de timp convenit de tine. Deasemenea poti ajusta temperatura in calorifere in functie de nivelul de temperatura atins in camera. 

     Sistemul de aprindere electric permite pornirea aparatului rapida, fara a mai fi nevoie de benzina sau alte surse de agregare a focului imediata. Aeroterma incorporata ofera un tiraj fortat, fapt care permite apoi o disipare rapida si eficienta in locuinta proprie. Modul de functionare al sobei poate fi gestionat fie din apropierea acesteia, folosind panoul de comanda, sau de la distanta prin intermediul unei telecomenzi proprii. Pentru o siguranta foarte buna in timpul folosirii, este prevazuta cu termostat si cu supapa de siguranta, care anunta in cazul in care regimul de functionare depaseste limitele admise. 

Avantaje:

– Pentru incalzire directa de locuinte;
– Usa cu sticla rezistenta la foc;
– Controler inteligent. Control la distanta;
– Proces de ardere ecologic si eficient;
– Circulatie fortata a aerului cu un ventilator incorporat;
– Arzator pe peleti si buncar de peleti integrate;
– Design modern.

    Arderea peletilor se face cu eficienta de 90 – 93% si autonomia la soba pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la intervale cuprinse intre 15 pana la 36 ore. Pentru o functionare buna trebuie folositi peleti de inalta calitate cu diametru de 6 mm, care sunt arsi cu un consum de 0,8 /- 3 kg/h in functie de treapta in care functioneaza. Ca dezavantaje, ar fi nevoia de intretinere, de ridicare a cenusii si alimentarea constanta a centralei pentru a produce agentul termic. Partea buna e ca spatiul de care dispune pentru inmagazinare peleti spre ardere este destul de mare, putand fi astfel incarcata pana la maxim pentru o autonomie ridicata.

– Inaltime H 1100 mm;
– Latime L 580 mm;
– Adancime 680 mm;
– Iesire / Intrare manta de apa stut ø 1”;
– El. рuterea /Puterea partii electrice V/Hz/W;
– Greutate kg 180;
– Conducta evacuare gaze mm ø80 ;
– Temperatura gazelor de evacuare °С < 180;
– Consum mediu combustibil per ora h/kg 1,3;

    Ca putere, este unul din modelele de capacitate mai ridicata, cei 25 de kilowati ce exprima o capacitate termica de 11 kW sunt adecvati pentru o casa de 130 de metri patrati. Fiind un model cu tiraj fortat, acest semnineu elimină noxele printr-un ventilator. 

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti o centrala pe peleti, capabila sa ofere caldura mult necesara in perioada de iarna: Verifica oferte pret

        Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Centrala pe peleti Fornello Royal B 25 KW, pompa circulatie, vas expansiune, telecomanda, buncar tiraj fortat, recomandat pentru 160 mp, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *