Rame ochelari de vedere dama Polarizen HE04-08 C1A, pret, pareri

      Daca ochelarii tai de vedere nu mai corespund din punct de vedere vizual iar standardul actual al lentilelor nu te mai ajuta sa vezi la fel de bine, profita in perioada aceasta de programul desfasurat rabla pentru ochelari pentru a primi pe loc unul din voucherele disponibile la schimb cu perechea veche. Te inscrii in program apoi vii in magazin pentru a beneficia de reinoire alegand un model mai actual care sa prezinta o calitate coforma in 2022, avand deasemenea un design nou. Pana sa ajungi la consult si sa iti configurezi lentilele un prim pas ar fi acela de a alege ramele speciifice, cele care sa ofere suport de sustinere pentru lentile. Ramele ochelari de vedere dama Polarizen HE04-08 C1A sunt o alegere excelenta daca doresti sa bifezi elementul de design si confort, totul la un pret accesibil. Imi plac aceste rame pentru ochelari deoarece in zona lentilei, ramele se subtiaza, pentru a nu obstructiona vederea si a oferi astfel un look modern, fresh, care sa se potriveasca oricarei tinute. 

Rame ochelari de vedere dama Polarizen HE04-08 C1A

      Sunt cateva avantaje pe care le primesti odata cu acest nou set de rame, ochelarii vor fi mult mai usori, astfel ca purtatul acestora o perioada de timp mai indelungata nu va mai crea probleme ca si experienta. Sunt compacti, usor de strans si nu lasa nici urme inestetice in jurul nasului fiind mai usori. Stilul ramei este unul rotund, constructia este solida, materialele implicate fiind in mare masura metal. Pe brate vedem inscriptionat numele de marca Polaroid, culoarea generala fiind un negru mat care ii ofera un accent mult mai elegant. 

     Iti recomand sa incerci si nou serviciu de consultatii pe baza de programare care iti ofera ajutorul unui specialist optometrist in vederea consultarii celor mai bune lentile pentru tine de aici

     Ghidul specific care trebuie consultat atunci cand se verifica dimensiunea unei rame poate fi confruntat conform cu imaginea prezentata anterior. In cazul de fata perechea de rame ochelari de vedere unisex Polarizen CO1033 C1, masoara in dimensiuni urmatoarele valori: 48 mm latime lentila, 139 mm lungime brate, 20 mm punte nazala si 137,3 mm latime rama. Este o pereche de ochelari care se potriveste in general fetelor universale, mai ales ca beneficiaza de formatul lentilelor rotund. Lentilele iti incadreaza in mod ideal conturul ochilor si, cu ajutorul dioptriilor necesare sau a filtrului impotriva luminii albastre, iti vor oferi atat confortul necesar cat si functionalitatea de care ai nevoie asigurandu-ti o vedere de nota zece.

   Pretul actualizat dat si detalii privind stocul, poti fi verificate aici

   Nu uita, ca zilele acestea beneficiaza de un pret foarte bun in actuala campanie de reduceri: Vezi pret actualizat

Rame ochelari de vedere dama Polarizen HE04-08 C1A