Comoda Kring Epsilon, pret, specificatii design (review)

  • de

     In zona de living, comodele sunt elemente de mobilier destul de comune daca doresti sa ai la indemana un suport pentru a pozitiona televizorul undeva la inaltime in fata ta. Desigur comoda poate fi gandita si ca spatiu pentru depozitare, dar asta depinde doar de tine si de nevoile pe care le ai. Kring Epsilon este o comoda atractiva ca design in culoarea stejar antracit care iti pune la dispozitie o multime de spatii pentru depozitare pe mai multe nivele. Organizarea este simpla, existand spatii pentru depozitare la interior pentru a mentine un oarecare nivel de discretie asupra lucrurilor personale. Tot ce ai nevoie la indemana, cum ar fi perechea de ochelari, telecomanda, cartile de citit sau chiar telefonul mobil il poti pastra la interior. Odata ce ai stabilit detaliile practice, este timpul sa te ocupi de cele estetice. Nu este un obiect de mobilier tocmai mic, de aceea este important sa alegi un stil si o culoare care se armonizeaza cu restul obiectelor de mobilier din camera. Kring Epsilon este o comoda care se pliaza perfect pe statiile ce se doresc a fi multifunctionale, avand mai multe spatii la interior ce permit o organizare mai buna a lucrurilor personale.

Comoda Kring Epsilon, 83x138x38 cm, culoare stejar antracit, 3 usi

      Comoda Kring Epsilon este structurata pe trei nivele de rafturi si sertare, oferind un spatiu generos la care poti apela in cazul in care doresti sa pastrezi ordinea lucrurilor in casa. Culoarea stejar antracit este una care simuleaza excelent senzatia de lemn masiv, acest tip de comoda fiind o alegere excelenta in locuinta ta daca iti plac obiectele de decor retro, culorile utilizate fiind de multe ori cele clasice sau mai inchise la culoare. Comoda Kring Epsilon combina aspectul placut contemporan cu functia practica. Ai spatiu de depozitare generos pe care il poti utiliza asa cum iti doresti. Daca in partea dreapta se regasesc 3 rafturi suprapuse, in partea din stanga exista un dulap cu 2 rafturi ce ofera un spatiu generos avand o inaltime de 29 cm. Dimensiunile exacte ale acestei piese de mobilier pot fi studiate conform cu fisa tehnica urmatoare:

 

      Materialele de constructie care intra in compozitia sa sunt pal melaminat de culoare antracit, cu intaritoare la colturi din Melamina. Produsul este stabil si robust, este fabricat din panouri din MDF mat de 16 mm, fronturile sunt fara manere, se deschid prin apasare. Picioarele sunt din plastic negru de 12 cm inaltime. Odata comandat, produsul soseste prin curier rapid in forma dezasamblata, asatfel ca este nevoie de atentie la detaliile de imbinare, asemenea unui puzzle. Aceasta se poate monta atat in pozitie verticala cat si orizontala pentru a indeplini necesitatile de design din birou sau living.

Recomandare:

        Acesta comoda arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Comoda Kring Epsilon, 83x138x38 cm, culoare stejar antracit, 3 usi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *