Combina Frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, pret, pareri

     Vara atunci cand tempertaurile sunt ridicate, este important sa ai in posesie o combina frigorifica performanta asa cum este WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 pentru  a proteja alimentele de la alterare. Conditiile bune de temperatura care sunt mentinute constant pe tot parcursul verii, ne permite sa prelungim perioada de valabilitate a alimentelor pe care le depozitam la interior, iar astfel sa ne bucuram de confortul unei alimentatii bogate si variate, asa cum este si recomandat. In functie de specificaul alimentelor pe care doresti sa le depozitezi la interior ai doua incinte separate, frigider si congelator. Aceasta combina de la Whirlpool este destul de spatioasa avand o capacitate totala de 367 litri, fiind suficient de mare chiar si pentru o familie mai numeroasa pentru a satisface apetitul culinar al fiecarui membru. Este un model excelent daca iti doresti sa asiguri un confort optim pentru tine si familia ta, un dispozitiv care se identifica foarte mult cu partea de fiabilitate si performanta, si are o capacitate de stocare generoasa. In partea de sus vei avea acces la frigider, mult mai comod de la inaltime deoarece este si spatiul cel mai des accesat. In partea de jos ai la dispozitie spatiul rezervat congelatorului. 

Combina Frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, Total No Frost, 367 l, H 202 cm, Clasa D, Inox

    Peretii subtiri ofera un volum mai mare la interior dar in acelasi timp nu compromit partea de izolare termica, atat de importanta, daca doresti sa ai o eficienta buna la racire cu un consum minim de energie. Usile de acces interior, sunt reversibile si au o deschidere standard spre dreapta, lucru care se poate schimba in cazul in care spatiul in care pozitionezi combina ofera accesul mai usor spre stanga. Materialele care intra in constructia aparatului frigorific sunt unele de calitate superioara, in mare parte inox antiamprenta, care pe langa faptul ca puncteaza foarte bine la capitolul aspect, ofera si o curatare rapida si usoara. Afisajul electronic de la interior permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. 

Combina frigorifica Whirlpool - W7X 93A OX 1 | Whirlpool Romania

WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, tehnologie racire

     Tehnologia Total No Frost aduce numeroase avantaje, atat economice cat si calitative. In termeni de timp si energie, tehnologia Total No Frost reuseste sa reduca timpul folosit pentru dezghetarea unui frigider conventional la un minimum. De asemenea, costurile energetice sunt cu mult reduse, combinele frigorifice care beneficiaza de aceasta tehnologie avand de cele mai multe ori un consum cel putin echivalent cu clasa energetica D. De asemenea prin prezenta unui ventilator se asigura ca alimentele tale stau fresh pentru mai mult timp, acesta recirculand aerul rece si umiditatea in interiorul frigiderului. Sistemul de ventilaţie asigură o circulare perfectă a aerului rece în ambele compartimente, împiedicând formarea condensului şi a gheţii.

Combina frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, Total No Frost, 367 l, H 202 cm, Clasa D, inox

      Cu două seturi independente No Frost în frigider se menține nivelul optim de umiditate pentru o rezistență sporită a produselor și nu provoacă deshidratarea alimentelor și gheața in congelator. WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 cu sistemul de dezgheţare automată este construit astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. In plus avand sistemul de racire No Frost/Multi Air Flow creeaza un mediu favorabil pentru pastrarea alimentelor proaspete in frigider. Racirea se realizeaza prin intermediul curentilor de aer ventilati ce actioneaza independent in cele 2 compartimente. Acest lucru ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii, a umiditatii cat si restabilirea rapida a temperaturii interioare, dupa deschiderea usii. La interior sunt mentinute conditiile ideale pentru depozitarea alimentelor pentru mai mult timp, fara condens si gheata. Fiecare raft in parte poate fi glisat spre exterior pentru a permite accesul mult mai usor depozitarea alimentelor de dimensiuni mai mari sau mai mici.

Combina frigorifica Whirlpool - W7X 93A OX 1 | Whirlpool Romania

      Combina frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 avand tehnologia Al 6-lea simt controlul fresh extinde in mod semnificativ durata de conservare a produselor alimentare prin menținerea unei temperaturii optime și o umiditate de 70-85%, in frigider. Acest lucru asigură prospețimea produselor de până la 4 ori mai mare (verificand prospețimea alimentelor făcută după 3 zile de depozitare in frigider, ținând seama de modificarile produselor de culoare, pH si pierderea in greutate). Procesorul bazat pe datele furnizate de senzorul aparatului controlează funcționarea compresorului. Whirlpool cu un singur compresor si 2 circuite de racire este o combina frigorifica practica, dotata cu tehnologii de varf, perfecta pentru o familie numeroasa, cu diverse preferințe culinare. 

Combina frigorifica Whirlpool W7X91IOX, 367 l, Clasa F, Total No Frost, Tehnologia 6TH Sense, Alarma usa, Iluminare LED, H 202.7 cm, Inox

      Avand un volum total de 367 litri, intreg spatiul este distribuit la interior astfel: 263 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 104 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul fiind pozitionat in zona superioara ofera utilizatorului posibilitatea sa interactioneza cu usurinta cu acesta. Usile care fac accesul la interior au forma reversibila – poti fi deschise in directia dreapta-stanga, fiind dotate cu manere asociate incorporate la interior, mult mai rezistente astfel.  

Combina Frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, Total No Frost, 367 l, H 202 cm, Clasa D, Inox

      Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Acest model are un raft special, Multi Shelf extrem de flexibil, cu suporturi speciale pentru sticle, ce se poate adapta oricarei nevoi. Poate fi un raft pentru depozitarea alimentelor oriunde in frigider, sau un gratar special pentru sticle, cu suporturi ce pot tine pana la 5 sticle. Datorita noului sau design, cu orificii mai mari si distribuite optim, aerul circula uniform in cavitate, si asigura o temperatura constanta in frigider si o temperatura adecvata a alimentelor in timpul zilei (+/- 0,2° / 20 ore). Astfel poti pastra fructe si legume in tot interiorul combinei frigorifice fara ca acestea sa se altereze

     Exista totusi in partea inferioara a frigiderului WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 si un compartiment dedicat pentru pastrarea fructelor si a legumelor intr-o ladita din plastic. Alimentele sunt pastrate aici la un regim termic constant ce implica o umiditate relativa medie pentru a permite pastrarea acestora in conditii optime. Astfel obtii o pastrare indelunga, efectul fiind cel de prospetime si extindere a perioadei de valabilitate in care acestea pot fi consumate.

       Usa frigiderului cu maner orizontal integrat cu deschidere spre dreapta este echipata cu 4 suporturi fixe care se potrivesc ca dimensiune pastrarii sticlelor din plastic de apa minerala, vinuri, sau alte bautiri alcoolice. Gasesti spatiu suficient si pentru a pastra borcane sau alte alimente pe care le doresti sa le gasesti la indemana, imediat ce deschizi usa frigiderului.

Combina frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, Total No Frost, 367 l, H 202  cm, Clasa

     Aparatul are iluminare ECO LED sus in zona de refrigerare ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Ai compartimente speciale pentru orice tip de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi transparente ce are un sistem de inchidere cu clema de etansare. Puterea de congelare a aparatului este de 11 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Congelatorul beneficiaza de 3 rafturi suprapuse, ce ofera spatiu suficient de mare pentru depozitarea alimentelor perisabile, in limita a 104 litri. In calzul unei intreruperi neprevazuta a energiei electrice, poti fi sigur ca aceasta va mentine un mediu rece la interior pentru mai mult timp, avand o autonomie de pana la 16 ore pana cand se dezgheata in totalitate. In plus pentru siguranta alimentara combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Ca functii suplimentare, combina dispune de optiunea de congelare rapida ce permite atingerea obiectivelor setate de congelare a alimentelor intr-un interval de timp cat mai scurt utilizand toate resursele de putere la maxim.

Combina frigorifica Whirlpool W7X91IOX, 367 l, Clasa F, Total No Frost, Tehnologia 6TH Sense, Alarma usa, Iluminare LED, H 202.7 cm, Inox

      Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in sezon de iarna până la +38°C in sezon de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

      Pe partea de functii si tehnologie WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 detine: Sistem de avertizare acustic atunci cand usa este deschisa, mai mult de 120 secunde. Semnal optic si sonor de avertizare la creşterea temperaturii in congelator dupa o pana de curent. Aparatul are in dotare 5 senzori Fresh Sense ce monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta, pe cea din frigider si pe cea din congelator. Rezultatul este o temperatura constanta in interiorul combinei, independent de temperatura exterioara. Sistemul de ventilaţie asigură o circulare perfectă a aerului rece în ambele compartimente, împiedicând formarea condensului şi a gheţii.

Total No Frost

     Cu functia Super Cooling, alimentele abia cumparate sunt racite mai repede. In acelasi timp, Whirlpool previne incalzirea alimentelor care se afla deja in frigider. Temperatura este redusa printr-o apasare de buton pana la cel mai redus nivel de 2°C. Pentru a preveni consumul inutil de energie, functia comuta automat inapoi dupa aproximativ 8 ore.

        Daca accesati functia de racire rapida in mod repetat si la intervale scurte de timp, protecția circuitului electronic va fi activata, iar compresorul nu va porni imediat. Aceasta functie nu se reactiveaza la reluarea alimentarii cu energie electrica dupa o pana de curent. Cu functia Super Freezing WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 protejeaza alimentele congelate, prevenind decongelarea acestora atunci cand adaugam noi alimente in congelator, noile alimente fiind congelate mai repede. WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 avand functia de congelare automata revine la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. Datorita procesorului cu care este dotat aparatul, nu este necesară reglarea de către utilizator a modului de lucru, frigiderul se reglează automat pentru a realiza efectul optim de refrigerare, în funcție de temperaturile interne ale acestuia și de temperatura ambianta.

Combina Frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, Total No Frost, 367 l, H 202 cm, Clasa D, Inox

       Eficienta energetica oferita de combina frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 este foarte buna, avand clasa D, cu un consum nominal de 730 W/24h. Consumul anual de energie este de 203 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Tehnologia inteligenta a combinei face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W in stand-by, conducand la o economie importanta de energie. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

WHIRLPOOL W7X 93A OX 1 este o combina frigorifica excelenta avand in vedere dotarile tehnice. Va oferi satisfactie la utilizare, fiind considerata deja de multi alti cumparatori o solutie ce aduce un beneficiu pozitiv locuintei proprii.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

      Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina Frigorifica WHIRLPOOL W7X 93A OX 1, Total No Frost, 367 l, H 202 cm, Clasa D, Inox