Uscator rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, pret, pareri

   Uscatoarele pentru rufe isi dovedesc utilitatea mereu, dar acest lucru poate fi mai bine pus in evidenta in perioadele de iarna atunci cand umiditatea crescuta si frigul sporesc timpul necesar pe care trebuie sa il aloci uscarii clasice pe franghie. Aici intervine tehnologia, unde un uscator de rufe profesionist te poate ajuta sa alungi aceste neajunsuri mult mai usor. Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este un ustcaor de rufe extrem de silentios pe care il poti utiliza oricand ai nevoie, chiar si pe timp de noapte fara sa deranjezi vecinii. Avand un design nou, redesenat dupa noile cerinte din 2022, uscatorul Samsung va fi bucuria oricarei gospodine care doreste sa aiba rufele curate si gata uscate pentru a fi asezate la loc in sifonier. Cu o capacitate de 8 Kg, acest uscator permite incarcarea usoara a rufelor, chiar si acelea mai voluminoase, hubloul fiind destul de mare cat sa cuprinde si acele piese vestimentare din categoria geci, paltoane, perdele draperii, etc. Uscarea se face cu grija, toate elementele de la interior fiind protejate termic impotriva degradarii, noua solutie de uscare fiind mult protectoare cu tesaturile dvs. Ultima generatie in prezent in ceea ce priveste masinile de uscat rufe foloseste ca tehnologie pompa de caldura. Acesta pompa de caldura este defapt un compresor la fel ca la frigider, cu freon sau gaz. Sistemul de incalzire este un fagure care circula acest gaz incalzit de pompa, iar un ventilator puternic sufla aerul din acest fagure in interiorul uscatorului. Mult mai eficient din punct de vedere al consumului, acest lucru se va vedea si din punct de vedere al rezultatelor obtinute, mai rapid mai eficient si mai putin costisitor.

Uscator rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, FreshCare+, Tehnologia al 6-lea Simt, Display LCD, Alb

   Acest circuit a fost imbunatatit in special la capitolul silentiozitate. Atunci cand obisnuiesti sa speli noaptea si sa usuci rufele, nu va fi problema de zgomot deoarece acest motor abia daca se aude in functiune. Chiar si pisicile vor toarce pe acest aparat de tip uscator de la Samsung fara sa fie deranjate de vibratii sau alte sunete proeminente. Nivelul cel mai ridicat al zgomotului este atins la limita de 62 dB ceea ce face din acest uscator sa fie unul dintre cele mai silentioase modele pe care le-am testat. Tehnologia motorului Pro Smart Inverter ofera mai multe avantaje utilizatorului printr-o silentiozitate crescuta, ceea ce ne da posibilitatea de acum sa uscam rufele la orice ora fara probleme. Deasemenea cu acest motor aparat de tip uscator va fi mult mai bine optimizat din punct de vedere al consumului energetic. Vedem ca si acest uscator, model Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE primeste o incadrarea superioara din punct de vedere al eficientei energetice, in clasa energetica A+++. Uscatorul totodata va fi mult mai fiabil, rezistent in timp, oferind un control imbunatatit al turatiei.  La acestea se adauga durabilitatea si robustetea obtinute odata cu eliminarea elementelor supuse uzurii, cum ar fi periile de carbon, dar si garantia de 10 ani, oferita de producator. Tehnologia fara perii controleaza miscarile tamburului pentru a proteja tesaturile.

    O alta optiune specifica de regula produselor Whirlpool este aceasta tehnologie cu „Al 6-lea Simt” ce ofera un control perfect al functionarii masinii de tip uscator, prin citirea mai multor parametrii folosind senzorii incorporati. Algoritmii 6TH SENSE optimizeaza modul de utilizare a energiei si mentin intotdeauna sub control nivelul de umezeala, in timpul procesului de uscare. Urmarea este o utilizare optimizata a energiei si timpului, pentru a obtine intotdeauna rezultatul dorit. Practic in functie de evenimentele care se succed la interior, uscatorul ajusteaza parcursul programului pentru a obtine de fiecare data un climat perfect pentru uscare, indiferent de durata, grad umiditate rufe sau chiar cantitate de rufe. 

   Selectia functiilor suplimentare este posibila folosind zona de comanda din dreptul panoului de control frontal. Ca element de noutate sistemul de comanda se bazeaza pe noile tehnologii specifice ale anului 2022, fiecare comanda fiind preluata prin simpla atingere – touch control. Display-ul de comanda va evidentia toate acele optiuni active si va furniza date pretioase privind timpul ramas pana la finalizarea programului de uscare ales, optiuni active si alte elemente de semnalizare din timpul functionarii aparatului de uscare Whirlpool. Totusi in cazul programelor inca se poate folosi clasicul selector, cu rotire in sens de ceasornic, pentru a selecta programul de lucru dorit. Butonele de tip sageata, care se utilizeaza prin simpla atingere pot fi folosite pentru a ajusta durata de lucru sau pentru a naviga prin meniul care se delureaza. Exista optiuni care pot selecta un start intarziat al uscatorului, temporizator si chiar optiuni de reglaj intensitate luminoasa a ecranului. Play si Pause, pune in actiune uscatorul, respectiv pune pe pauza lucrul. Deasemenea daca cei mici sunt prin jurul acesteia, poti actiona optiunea de blocare a functiilor panoului de comanda pentru mai multa siguranta in utilizare. La finalizare, poti alege sa activezi optiunea ca acest uscator sa semnalizeze sonor prin emiterea unui sunet specific de final de program. Il poti dezactiva oricand folosind butoanele SUS si JOS.

   Probabil ti-ai dat seama din imaginile de prezentare ca acest aparat ca sa suporte o cantitate asa mare de rufe, era nevoie de un tambur spatios la interior, la fel si de un hublou lat care sa permita incarcarea usoara a rufelor.  Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent din polipropilena de culoare alb lotus, cu hubloul cu ecran negru, iar tamburul iluminat cu capacitatea de 120 de litri este din otel inox. Sistemul reversibil iti permite sa stabilesti directia de deschidere al acestuia, spre dreapta sau stanga, beneficiind de caracteristica de reversibil. In plus de asta, functia de iluminare iti va fi utila mai ales pe timp de noapte, oferind o mai buna vizibilitate la interior. Hubloul este echipat cu tot ceea ce trebuie, functie siguranta la deschidere in timpul programului de spalat si garnituri etanse pentru a facilita ca apa sa nu curga spre exterior.

    Noile tehnologii sunt gandite sa conlucreze impreuna in deplin sincron pentru ca tu sa nu te simti deloc incomod in vederea stabilirii celor mai bune conditii de uscare al rufelor. Asemenea unui Zen intruchipat, te bucuri de cele bune optiuni de uscare pentru confort deplin. Mai multi senzori instalati la interior detecteaza setarile ideale care trebuiesc stabilite pentru a obtine o uscare efiicenta si sigura pentru rufele tale. Datorita senzorului din dotare acest model simteadapteaza si controleaza, dimensiunile exacte ale incarcaturii inainte de pornirea ciclului de uscare. In plus senzorul din dotare regleaza timpul si energia necesara uscarii intregi incarcaturi de rufe. Pentru ca uneori uscam rufe din categoria celor care necesita o atentie sporita, cum ar fi lana, matase, este nevoie de o atentia sporita din partea acestor sisteme moderne ce observa mult mai usor si seteaza regimul de temperatura optim pentru a obtine rezultatele dorite. Astfel hainele vor arata ca noi, fara prea multe cute, incat sa fie usor de calcat dupa. Tehnologia 3DRY distribuie in mod omogen aerul fierbinte in tambur, permitand o uscare delicata si eficienta a tuturor tipurilor de tesaturi. Nu dorim sa avem un dezechilibru la interior, pentru ca ne intereseaza ca toate rufele sa fie uscate in acelasi timp uniform. Miscarile tamburului sunt atent studiate pentru a facilita o eficienta sporita. Deasemenea un alt aspect care ne intereseaza atunci cand punem rufele la spalat este cel de cat de tare dorim sa le uscam, lucru masurat prin nivelul de uscare. Un nivel de mai mic, va insemna rufe usor umezite, ce te va ajuta sa te calci mult mai usor. Aparatul permite selectarea a 4 nivele de uscare diferite, treapta ascendenta insemnand o putere de uscare mai mare care se aplica rufelor.

Uscator rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, FreshCare+, Tehnologia al 6-lea Simt, Display LCD, Alb

    Dupa terminarea procesului de spalare, prin actiunea AutoCleaning, interiorul masinii de uscat Whirlpool este curatat de rezidurile care pot ramane un urma procesului de uscare al rufelor. Un sistem de filtrare 2 in 1 mentine uscatorul cat mai curat posibil, pentru o fiabilitate ridicata si performante mai bune in timp. Algoritmii 6TH SENSE optimizeaza modul de utilizare a energiei si mentin intotdeauna sub control nivelul de umezeala, in timpul procesului de uscare. Urmarea este o utilizare optimizata a energiei si timpului, pentru a obtine intotdeauna rezultatul dorit. Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE detine tehnologia Soft Move ce reprezinta un cumul de miscari specifice pe care tamburul le face in functie de fiecare program in parte. Miscarile sunt specifice in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de uscare.

   Programele de uscare acopera intreaga gama de necesitati, iar printre acestea putem enumera urmatoarele optiuni de uscare: materiale din lana, rufe delicate, program rapid de uscare, bumbac eco, blugi, articole sport si program fibre mixe. In functie de specificul rufelor pe care le ai la dispozitie poti apela la optiunea dorita. Deasemenea tehnologia 6Th Sense va apela la optiunile aditionale necesare pentru a obtine un parcurs de uscare eficient optimizand pe parcurs. In functie de progresul fiecarui program, fiecare etapa va fi evidentiata prin aprinderea unui indicator LED. Alte indicatii cu privire la programe vei primi la sfarsit de ciclu sau atunci cand rezervorul este plin. Senzorul montat la interior va calcula niveul de umiditate din rufe pentru a oferi optimizarea programului ales astfel incat uscarea sa decurga rapid si eficient. Functia Anti-Sifonare va permite uscarea rufelor fara ca acestea sa fie afectate foarte tare cu privire la aparitia cutelor inestetice, mai greu de scos la capat chiar si cu o statie de calcat profesionala. Optiunea de programare intarziata iti da posibilitatea sa setezi o ora de start al programului de uscare, intr-un interval de pana la 24 de ore de la momentul initierii comenzii. Prin accesarea functiei Fresh Care+ din dotare ce are o caracteristica unica, masina foloseste o temperatura reglata pe un ecart de (35-42)°C si o rotatie a tamburului in ambele sensuri, pentru a reimprospata rufele pana la 6 ore dupa un ciclu de uscare, cu scopul de a mentine articolele de imbracaminte pufoase si aerisite. De asemenea, aceasta functie previne formarea coloniilor de bacterii in uscator. Exista si optiunea de uscare ECO – dar acest lucru va insemna un timp de procesare mai indelungat. 

    Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE este suficient de ingust pentru a fi incadrat in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA cm 84,9 x 59,7 x 65,6 si o greutate de 50,5 Kg. Avem de-a face cu o masina de uscat rufe economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cu un consum redus de energie. Consumul de energie la programul Bumbac ECO la sarcina partiala este de 1,1 kWh. Iar timpul standard pentru programul de incarcare partiala a bumbacului este de 135 min/ciclul. Iar la programul de uscare Sintetic la capacitatea de 4 kg, consumul de energie este de 0,73 kWh, la un ciclu care dureaza 95 de minute. Consumul mediu anual de energie al uscatorului este de 176 kWh/an.

Uscator de rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, FreshCare+, 6th Sense, Display, Alb

     Acest consum anual este calculat pe baza a 160 cicluri de uscare pe an in programul standard de bumbac la sarcină totala si partiala si consumul la putere redusa. Consumul real de energie depinde de modul in care este utilizat aparatul. Consumul de energie la modul stand-by este de 0,5 W. Agentul refrigerant folosit de pompa de caldura este R134a si face parte din grupa glimerilor (un amestec de mai multe gaze care au temperaturi diferite de vaporizare) si care lucreaza la presiuni si temperaturi mai ridicate dar nu au nevoie de un compresor de capacitate mare.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator rufe performant care sa iti satisfaca toate nevoile cotidiene la un pret foarte mic: Verifica oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani daca comanzi de aici

Uscator rufe Whirlpool Supreme Silence W6D84WBEE, Pompa de caldura, 8 kg, Clasa A+++, FreshCare+, Tehnologia al 6-lea Simt, Display LCD, Alb