Combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++, performante tehnice

  • de

          Heinner HCNF-V291SE++ este o combina frigorifica strict ce trebuie, destul de spatioasa, 294 litri capacitate ce utilizeaza sistemul inovator de racire No Frost cu optiunea multicooling. Ofera vietii tale o noua calitate, un nou standard de care sa te bucuri zi de zi impreuna cu familia ta. Incearca si tu sa descoperi noua combina Heinner, ca parte de solutie din 2022 ce ofera un mix optim de performanta. Pretul ramane acelasi, mic si atractiv, de aceea consider ca acest model se va bucura de atentie din partea mai multor utilizatori care vor decide sa o cumpere. In afara de design elegant, noua combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++ are si tehnologie moderna, cum ar fi No Frost, compresor Inverter, dar si functie ECO ce iti permite de acum sa activezi modul de consum ecologic, recomandat in perioadele in care nu stai prea mult pe acasa. Exteriorul nu beneficiaza de schimbari foarte mari, totul fiind destul de clasic dar modern, culoarea disponibila pentru aceasta fiind un argintiu destul de placut ca idee. Manerele sunt ascunse la interior in timp ce usile care ofera accesul in cele doua incinte, frigider si congelator au o deschidere standard spre dreapta.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Argintiu

    Avand o capaciatate totala de 294 litri, combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++ ofera spatiu la discretie utilizatorilor sai. Distributia se face astfel, 207 litri ii revin frigiderului iar restul de 87 litri sunt raportati in dreptul congelatorului. Frigiderul fiind de cele mai multe ori accesat, s-a ales ca pozitia lui sa fie una la inaltime in timp ce congelatorul ocupa o pozitie inferioara.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Argintiu

      Zona de refrigerare cu dezghetare automata, este construit astfel incat apa rezultata în urma dezghetarii se aduna intr-un locas special in partea de jos, de unde se scurge in afara frigiderului, intr-o tavita aflata deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutata fiind si de caldura degajata de compresor in timpul functionarii. Controlul temperaturii poate fi setat in mod individual folosind consola de comanda de la interior care monitorizeaza in mod digital indicele termic pentru cele doua incinte. Folosind asa numita tehnologie No Frost, combina frigorifica nu mai necesita trecerea prin procesul de decongelare. La interior este mentinut un flux constant de racire pentru tot volumul sau, care functioneaza pe baza unui mecanism format dintr-un temporizator, o bobina care incalzeste si un senzor de temperatura. Temporizatorul are rolul de a porni periodic – o data la sase sau mai multe ore – bobina care incalzeste si care este asezata pe vaporizatorul frigiderului (bobina ce raceste). Astfel, gheata este topita inainte de a se depune in strat gros, iar apa obtinuta se scurge intr-un compartiment special printr-un canal colector. Senzorul de temperatura are rolul de a mentine fluxul normal de racire din interiorul frigiderului, oprind incalzirea bobinei in momentul in care temperatura este de 0 grade Celsius.

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Argintiu

     Avantajele acestei tehnologii sunt numeroase  in ceea ce priveste stilul tau de viata, functionarea frigiderului, dar si modul in care sunt depozitate si pastrate alimentele. In primul rand ajungi sa economisesti timp deoarece procesul anevoios de dezghetare nu mai este necesar. Consumul de energie electrica este redus deoarece, in absenta ghetii, performantele frigiderului sunt mai ridicate si presupun folosirea unui minim de resurse. Produsele din frigider nu se mai lipesc intre ele, iar etichetele de pe acestea raman vizibile, datorita mentinerii unei temperaturi constante. Astfel, intretinerea unui frigider care functioneaza pe baza tehnologiei No Frost este mult mai simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa golesti, o data pe an, tavita in care s-a colectat apa obtinuta in urma topirii ghetii, fapt care nu mai necesita cateva ore, ca in cazul dezghetarii clasice. Astfel, tehnologia No Frost este inovatia care are pentru tine avantaje pe toate planurile. Nu castigi doar timpul pe care l-ai fi pierdut pentru a dezgheta un frigider cu sistem de racire clasic, ci ai parte si de alimente care sunt pastrate in conditii mai bune.

     Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 3 realizate din sticla securizata ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. Ultimul raft de jos este cel specializat pentru pastrarea alimentelor din categoria vegetale si a fructelor. Acesta se inchide ermetic pentru a pastra un nivel de umiditate constant, o temperatura pozitiva, pentru pastrarea in conditii ideale alimentele tale pe care le iubesti. Usa frigiderului este echipata cu 3 suporturi fixe pentru o compartimentare specializata ca de exemplu: In primul suport pentru oua, al doilea si al treilea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla cu inaltime medie borcane si pachetele. Al patrulea raft specializat pentru depozitarea de recipiente din sticla sau alte recipiente cu inaltime peste medie. Aparatul are iluminare Eco Led ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Heinner HCNF-V291SE++ are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala in 7 trepte de temperatura. Tehnologia NoFrost MultiCooling ofera un plus de prospetime, nivele optime de umiditate in fiecare compartiment, previne amestecarea mirosurilor si pastreaza aroma alimentelor.

      Corpul de congelare cu usa reversibila si maner vertical este pozitionat in partea inferioara a combinei avand un compartiment unic cu un raft de sticla la mijloc. Spatiul de congelare ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida si tava pentru gheata. Raftul din sticla este detasabil putand sa ofere un spatiu unic de congelare pentru produse de mari dimensiuni. Acest spatiu ofera conditii excelente de depozitare pentru alimentele congelate. Heinner HCNF-V291SE++ detinand si functia Congelare rapida reduce temperatura din congelator timp de mai multe ore, astfel incat produsele alimentare pot fi congelate usor si in conditii de siguranta. Aceasta functie asigura de asemenea ca temperatura din congelator sa fie pastrata corespunzator la nivelul cerut in conditii de temperaturi ambientale de +10°C pana la +16°C (modul de iarna). Utilizatorul are posibilitatea sa regleze umiditatea de la interior prin intermediul panoului central din interiorul frigiderului pozitionat in partea superioara. Tehnologia „Freezer Shield’’ asigura pastrarea in siguranta a alimentelor in congelator chiar daca temperatura ambientala scade la -15 °C. Poti instala aparatul intr-o camera neincalzita, fara sa iti faci griji ca alimentele se vor dezgheta.

    Puterea de congelare a aparatului este de 5 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Acest frigider este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata. Acdest model detinand functia Vario Space toate rafturile intermediare din sticla pot fi extrase confortabil. Astfel, intregul spatiu interior poate fi utilizat liber si pentru alimentele de congelat voluminoase ca intr-o lada frigorifica.

     Heinner avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 9 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C regim de iarna până la +38°C regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

    Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++ este foarte buna, avand clasa E, cu un consum nominal de 299 kW/h. Acest lucru i se datoreaza si compresorului performant echipat cu un motor trifazat universal. Acest model fiind dotat cu sistem de suspensii este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 41 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 186 x 59.5 x 60 si o greutate de 67 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

   Primesti garantie 3 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Combina frigorifica Heinner HCNF-V291SE++, 294 l, No Frost Multicooling, Clasa E, Freezer Shield, Iluminare LED, functie ECO, H 186 cm, Argintiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *