Trotineta electrica pliabila Razor EPrime, pret, pareri

     Trotineta electrica electrica pliabila Razor EPrime de culoare gri metalizat este ideala pentru copii si tineri cu agilitate in miscari, care doresc sa isi mentina mobilitatea si sa se distreze. Folosind acest vehicul zilnic va ajuta sa va deplasati mai usor oriunde in zona urbana avand o autonomie de mers de pana la 10 Km. Trotineta nu necesita loc de parcare; Motorul electric nu produce gaze poluante, cu efect de sera. Consumul energetic este mai mic ca valoare fata de un bilet de calatorie in mijloacele de transport in comun.

    Trotineta electrica electrica pliabila Razor EPrime va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Trotineta poate fi usor de deplasat datorita dimensiunilor compacte, cantarind 9.8 Kg. Platforma are dimensiunile de: (L, l)cm 57 x 17. pliabila Razor EPrime functioneaza precum o trotineta clasica cu propulsie electrica si va permite sa efectuati plimbari in curte in parc sau pe pistele speciale din oras. Cadrul trotinetei este facut dintr-un material foarte rezistent din otel, ce dau nastere unui produs extrem de solid. Ghidonul este fix, acest vehicul fiind recomandat pentru tineri cu inaltimea de minim 100 cm, cu o greutate maxima de 80 Kg. Roata motoare din spate este antrenata de motorul electric de un lant de transmisie in timp ce roata din fata se misca in inertia impusa de puterea de miscare a acesteia.

   In spate pentru o vizibilitate mai buna in trafic, trotineta este dotata cu un semnalizator de culoare rosie. In partea din fata farul are o luminozitate de culoarea LED-ului, fiind destul de puternic cat sa ai o privire in ansamblu buna asupra drumului pe timp de noapte. In pozitie de parcat, trotineta beneficiaza de cric inclus ce ii ofera acesteia o stabilitate buna pe oricare tip de suprafata. Platforma de aluminiu lata ofera suficient spatiu pentru picioare si confort la drumuri lungi.

Trotineta electrica pliabila Razor EPrime Gri metalizat

     Sistemul de franare la mana cu actionare din ghidon de pe partea stanga, actioneaza imediat sistemul de franare care raspunde destul de bine la orice stimul. Actionarea franei se face, desigur, cu ajutorul unui cablu. Acest sistem de franare are si un intrerupător electric care opreste alimentarea motorului cand este apasata maneta de frana. Cu aceste dotari, frana functioneaza bine, este foarte rezistenta si franeaza roata aproape instantaneu la orice viteza cu care se deplaseaza vehicolul. Sasiul trotinetei care are o distanta fata de sol de 10 cm, este dotat si cu o platforma antiderapanta ce ne permite o echilibrare si o priza mai buna la picioare. In plus aceasta platforma este proiectat astfel incat sa asigure o stabilitate maxima in timpul mersului si la viraje. Platforma foarte larga poate sa cuprinda 2 picioare ale unui copil si ale unui adult. Datorita latimii sale, platforma va permite sa puneti picioarele asa cum doriti, intr-o varietate de pozitii. Platforma este foarte bine proiectata cu o pozitie suficient de scazuta incat sa nu trebuiasca sa sariti de pe platforma. Platforma are un centru de greutate scazut, ceea ce usureaza controlul vehicolului.

Trotineta electrica pliabila Razor EPrime Gri metalizat

     Langa sasiu la roata din spate exista si un picior de sprijin cu arc pe care trotineta poate fi lasata intr-o pozitie de parcare verticala. Piciorul de sprijin este destul de solid si arata de la prima vedere destul de rezistent.Trotineta electrica pliabila Razor EPrime Gri metalizat     Pornirea trotinetei se face dintr-un butin on/off ce se afla pe sasiu linga zona unde sunt amplasate cele 2 bateri. Iar cu manerul mobil din dreapta de pe ghidon dotat cu tehnologia ITR (Instant Throttle Response) putem sa actionam sistemul de acceleratie al vehiculului. Acest vehicul a fost proiectat astfel incat accelerarea sa inceapa foarte lin, fara socuri si accelerari periculoase.

       Acest model are un sistem de transmisie in spate cu lant de la motor la roata din spate cu viteza maxima de 24 Km/h. Motorul de la acest model cu o putere de 250 W si tensiunea de lucru de 24 de volti este de tip independent fiind alimentat de o baterie Li-Ion cu o capacitate de 3.2 Ah ceea ce ofera o autonomie de 10 km cu o singura incarcare. Timpul de reincarcare este 2,5 h la o tensiune de alimentare de 110-220 V. Bateriile de la acest model au o durata de functionare in limita a 10 Km in functie de natura terenului si de greutatea conducatorului. Temperatura de functionare a bateriei este cuprinsa intre 0°C/+40°C, cu autonomie maxima intre +20°C/+30°C.

Trotineta electrica pliabila Razor EPrime Gri metalizat

     Convertorul electronic de incarcare ce se afla langa bateri se poate conecta de la o priza obisnuita cu tensiunea de 220 V. Distanta maxima parcursa de trotineta electrica este de 10 Km, cu o inclinare a terenului de maxim 10°. Pachetul ce insoteste aceasta oferta contine: 1 manual de instructiuni si 1 cheie. Trotineta electrica pliabila Razor EPrime se poate plia dupa fiecare utilizare devenind astfel un instrument pe care sa il poti cara usor pe scari sau in interiorul unui lift. Acasa sau la birou, aceasta va deveni la scurt timp mijlocul preferat de deplasare in interiorul orasului.

Recomandare:

     Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti o trotineta electrica cu adevarat performanta disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

     Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaz-o chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus