REVIEW: Piscina Intex Easy Set, 1.83m, pret, pareri

  • de

   Vara aceasta, mai calda ca niciodata ai solutia cea mai indemana pentru a te racori, mai exact piscina Intex Easy Set, de dimensiune 1.83 m, perfecta pentru zilele caniculare. Odata ce alegi sa te cufunzi in apa de la interior de poti bucura de soare si racoare direct din gradina din fata casei tale. Nu mai este nevoie sa rezervi un sezlong la o piscina privata, deoarece aceasta reprezinta o solutie ieftina, dar si la indemana pe care o poate aborda intreaga familie. Daca ulterior a avea o piscina era o optiune rezervata a fi disponibila doar persoanelor cu rang inalt, de acum cu Intex Easy Set ai posibilitatea de a avea piscina proprie la un pret mult mai accesibil. Datorita cadrului modular si structurii de rezistenta pe care se bazeaza aceasta piscina, Intex Easy Set ofera tot confortul da si siguranta unei zile de relaxare care dealtfel ai fi fost nevoit sa platesti foarte mult. 

Piscina Intex Easy Set, 1.83m x 51cm

   Materialul din PVC cu polipropilena este unul de tip impermeabil ceea ce permite ca apa sa nu se scurga la exterior prin materialul de constructie al acesteia. Formatul piscinei este unul rotund, iar pentru a o umple ai avea nevoie de 886 litri. Spre deosebire de piscinele subterane, piscinele gonflabile supraterane și piscinele cu cadru nu necesită lucrări de teren extinse înainte de instalare. Atâta timp cât ai o grădină decentă cu acces convenabil la apă, ești pregatit sa experimentezi cea mai tare distractie cu aceasta piscina de la Intex Easy Set. Pentru a o aseza, trebuie verifica inainte structura terenului ca acesta sa fie plata, fata abstacole taioase care pot deteriora structura de rezistenta a piscinei gonflabile. 

  O astfel de piscina gonflabila tinde să fie mai rapid de montat și demontat, precum și mai ușor de depozitat. Cu toate acestea, are nevoie aditional de o pompă de aer pentru a se umfla rapid si usor. Nu ocupa mult spatiu iar cand doresti o poti demonta cu usurinta ca apoi sa o depozitezi in siguranta in timpul sezonului rece. La un preț rezonabil și ușor de configurat, piscina Easy Set de la Intex este o opțiune excelentă, fără probleme. Spre deosebire de majoritatea piscinelor gonflabile, Easy Set are nevoie doar de umflarea inelului superior. Odată umplută, piscina își păstrează forma datorită presiunii apei pe pereți. Acest lucru face configurarea rapidă și ușoară și reduce cantitatea de spațiu în grădină ocupată de pereții gonflabili. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Piscina Intex Easy Set, 1.83m x 51cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *