Aspirator cu sac Hoover Telios Extra TX60PET 011, review

  • de

    Hoover Telios Extra TX60PET 011 este o alegere excelenta pentru a suplini nevoile tale in materie de curatenie, un aparat de aspirare ce beneficiaza de sac colector pentru reziduri, are o aspirare puternica si este disponibil la un pret accesibil. Corpul aspiratorului este special creat, cu o dimensiune compacta, pentru a putea trece usor prin cele mai inguste spatii. Designul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Culoarea predominanta este cea rosie, dar pe alocuri apar si insertii de culoare albastru sau negru. Panoul de comanda cuprinde cam tot ce are nevoie un utilizator obisnuit, iar pe langa butonul de pornit/oprit si butonul de retractie cablu alimentare. Dotarile aspiratorului sunt cele obisnuite, nu apar functii speciale, singurele remarci pe care le putem face fiind puterea mare, practic ridica covorul in sus daca setezi variatorul de putere la limita de MAX, iar sistemul de filtrare are la baza un filtru EPA. Vei putea folosi fara probleme acest aspirator pe toate tipurile de suprafete, de la covoare, podele, podele dure si tapiterie.

Aspirator cu sac Hoover Telios Extra TX60PET 011, 450 W, 3.5 L, Filtru Lavabil EPA, Display LED, Albastru/ Negru

      Il vei purta usor dupa tine oriunde prin casa, mai ales ca beneficiaza si de doua roti ajutatoare care sa faca acest lucru posibil cu putin efort. Se poate folosi doar in cazul suprafetelor uscate. Toata mudaria captata va fi stocata la interior intr-un sac colector de capacitate 3,5 litri. Cu ajutoul furtunului rotativ la 360 grade, veti putea folosi cu o mai mare usurinta aspiratorul Hoover Telios Extra TX60PET 011. In continuarea acestuia vine telescopul metalic la care se ataseaza diverse accesorii de curatenie, toate in dotarea aparatului de aspirare Hoover. Aspiratorul este usor manevrabil, are in componenta un maner pentru orientare mai usoara, iar greutatea sa este de doar 5,1 Kg.

      Acesta vine dotat si cu un motor destul de puternic (450 W) care ii ofera o putere de aspirare suficient de buna astfel incat sa retina chiar si particulele mici de praf. Il poti folosi oriunde pe suprafata uscata atat covor, parchet sau gresie. Odata ce l-ai bagat in priza si ai montat si furtunul de aspirare poti curata o zona de pana la 10 metri in jurul sau.

Aspirator cu sac Hoover Telios Extra TX60PET 011, 450 W, 3.5 L, Filtru Lavabil EPA, Display LED, Albastru/ Negru

     Dotat si cu filtru EPA pentru retinerea particolelor fine de praf, acesta isi va demonstra eficienta in timp. Dimensiunile acestuia, relativ mica in comparatie cu alte modele de acelasi tip, iti ca da posibilitatea sa ajungi chiar si in acele zona mai greu accesibile. Este un aparat foarte bine construit tehnologic, care nu imprima un zgomot foarte mare, un nivel optim, astfel incat sa nu deranjeze toti vecinii.

      Clasa emisiilor de praf ale modelului Hoover Telios Extra TX60PET 011 se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera, aparatul incadrandu-se in clasa A. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului ne arata procentajul de absortie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn standardizata. Acest model incadrandu-se in clasa A in performanta curatarii covoarelor si clasa A in performanta curatarii suprafetelor dure. Aspiratorul este capabil sa curete bine atat suprafetele dure, cat si covoarele sau mochetele, prin intermediul unui set de accesorii, dupa cum urmeaza: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste si impreuna cu un tub telescopic. Cu peria din dotare curatarea parchetulului sau a gresiei nu mai reprezinta o problema.

     Mai mult decat atat, Hoover Telios Extra TX60PET 011 are role din cauciuc, care nu vor deteriora mobilierul sau podeaua. Dupa ce vom termina curatenia nu vor ramane nici urme de praf, nici urme de roti. Aparatul este usor de transportat cu o greutate foarte mica de 4,4 Kg, poate fi transportat cu usurinta oriunde avem nevoie de el. Dimensiunea acestuia redusa a aparatului precum si cablul de alimentare cu lungimea de pana la 6 metri ne va oferi posibilitatea sa ajungem chiar si in locurile cele mai putin accesibile ca sa facem curatenie. Cu ajutorul tubului telescopic, din dotarea aparatului vom avea o raza de actiune de 10 m si vom putea ajunge in locurile greu accesibile fara a mai fi nevoie sa ne aplecam. Tubul telescopic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic cu posibilitatea de a se roti la un unghi de 360 de grade pentru a putea fi folosit cu mai multa usurinta aspiratorul Hoover Telios Extra TX60PET 011.

Recomandare:

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Aspirator cu sac Hoover Telios Extra TX60PET 011, 450 W, 3.5 L, Filtru Lavabil EPA, Display LED, Albastru/ Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *