Ochelari de soare barbati Polarizen AK17152 C02, review

     Ochelarii de soare barbati Polarizen AK17152 C02 sunt o alegere excelenta pentru vara aceasta, daca doresti sa oferi protectie ochilor tai, impotriva razelor solare mai putin benefice. Dar cum vacanta bate la usa, ne gandim in ultimul timp cum vom petrece pe plajele insorite de la mare, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ne neglijam vederea. Ochelarii de soare barbati Polarizen AK17152 C02 ofera un look modern si unic, dar si protectie eficienta impotriva razelor UV, fiind polarizati. Formatul special al ochelarilor cu lentile care se prelungesc pe toata lungimea lor, ofera o protectie mult mai buna la razele UV, imbinand cele mai noi tendinte in materie de design. Designul ochelarilor inedit te va scoate imediat din anonimat, acestia actionand ca un magnet la public. 

Ochelari de soare barbati Polarizen AK17152 C02

   Mai multe cercetari in domeniu indică faptul că strălucirea soarelui poate provoca oboseală. Stralucirea face ca ochii să muncească mai mult pentru a incerca să interpreteze informațiile pe care le preiau. Astfel intervine oboseala ochilor, ceea ce poate face ca ochii sa lacrimeze, sa se simta obositi incat pot fi cu greu tinuti deschisi. Orice ai face nu uita sa iti protejezi ochii de razele ultraviolete iar cea mai buna solutie este luarea in considerare a unei perechi de ochelari de soare. Polarizen AK17152 C02 este o optiune confortabila ce asigura protectie UV 100 %, impotriva razelor solare daunatoare. Fiind purtati mereu pe timpul zilei, scapi de grija soarelui si efectele negative care le poate avea asupra vederii.

Lensa.ro

    Cu lentile gri, acesti ochelari de soare in stil Rectangular au fost creati special pentru a-ti proteja ochii si a-ti oferi confortul necesar atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Protectia UV400 care este aplicata 100% pe lentilele ochelarilor Polarizen AK17152 C02, asigura atat confort cat si functionalitate imbinand totodata utilul cu placutul si, de ce nu, starnind invidia celor din jur. 

  Dimensiunile ochelarilor sunt cele standard, nu exista mai multe dimensiuni, modelul de fata fiind unul standard avand urmatoarele caracteristici: punte nazala 16 mm, lungime brate 125 mm, 132 mm latime lentile, garantia standard fiind de 24 de luni de zile. Se recomanda curatarea zilnica a ochelarilor inainte de a fi purtati in fiecare zi. Pentru acest lucru poti folosi o laveta din microfibra pentru a indeparta urmele solutiei de curatare. Este important sa fie curati, deoarece acestia intra mereu in contact cu mediul extern, in spatii aglomerate, ceea ce poate reprezenta in permanenta un pericol pentru sanatate. 

Recomandare:

         Daca ai de gand sa investesti ceva bani in protejarea ochilor tai in fata unei lumini mai puternice iti recomand ochelari Polarizen AK17152 C02, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

         Ii poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care consider ca sunt un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

Ochelari de soare barbati Polarizen AK17152 C02