Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX, pret, pareri

      Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX este o alegere potrivita pentru locuinta noastra daca dorim sa contribuim la a imbunatati stilul de viata, prin alegerea unui aparat pe care sa il delegam pentru aceasta activitate. Spalatul veselei necesita timp, iar manual acest procedeu implica un consum mai mare de resurse de apa, la fel si detergent. In regim automatizat, masina de spalat vase ofera un proces complet, mai eficient, ca intr-un final sa ne bucuram de mai mult timp liber in timp ce vasele noastre sunt spalate eficient, intr-un timp de lucru corespunzator. Cu o capacitate maxima de spalat de pana la 13 seturi si 5 programe adaptate celor mai uzuale necesitati, cu masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX vei reusi sa scoti la capat din nou curatenia pe care o doresti sa o obtii la bucatarie in randul veselei. Exista spatii adaptate pentru mai multe tipuri de ustensile, de la farfurii, oale, tigai sau furculite si linguri, pentru a pastra o oarecare ordine la interiorul sau. Culoarea gri inox ii confera un statut de produs atractiv ca design ce adaga o nota de modern bucatariei tale. 

Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX, 13 seturi, 5 programe, Clasa D, Wi-Fi, Addish, Start intarziat, 60 cm, Inox

    Noua masina de spalat vaseCandy H CF 3C7LFX poate fi controlata mult mai usor folosind aplicatia de mobil instalata pe un telefon Smart. E usor sa gestionezi modul cum aceasta spala vesela, datorita modului simplificat de comanda ce sta la baza conectivitatii Wi-Fi si bluetooth. Pur si simplu ai nevoie de un smartphone unde este nevoie sa iti instalezi aplicatia de gestiune Simply Fi, sa ai o conexiune sigura la internet, iar astfel poti controla modul de functionare de la distanta, fie ca te afli acasa sau nu. Cu ajutorul functiei Talking Candy poti trimite comanzi vocale catre masina de spalat vase folosind limbajul adecvat in engleza pentru a efectua comenzi specifice. Prin intermediul aplicatiei vei avea in permanenta sub control starea aparatului datorita verificarii inteligente si intretinerii programate.

    Masina de spalat vase incorporabila Candy H CF 3C7LFX este caracterizata de valorile, 84,5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 41,8 Kg. Modul de operare intuitiv propus de sistemul de comanda cu actionare electronica face aceasta sa fie usor de utilizat si inteles din perspectiva tehnica. Avand o capacitate mare, cca 13 seturi de vase si folosind in acelasi timp 5 programe specifice de lucru, Candy H CF 3C7LFX acopera cu succes nevoile de lucru ale unui utilizator obisnuit. Panoul de comanda este pozitionat comod, usor de accesat de utilizator in oricare moment al procesului de spalare. Dar pentru mai multe detalii din timpul functionarii programelor de spalat, va trebui sa folosesti aplicatia de mobil.

     Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX beneficiaza de functii automatizate ce asigura o buna functionare a aparatului astfel: Sistem de oprire automat in cazul in care aparatul evacueaza apa la exterior, ce ofera o siguranta suplimentata pentru a evita astfel accidente si inundatie. Vei primi indicatii cu privire la statusul de program, disponibil doar pentru aplicatia mobila, deoarece acest model nu beneficiaza de afisor functii. Pornirea intarziata, da posibilitatea utilizatorului sa seteze cand sa porneasca aparatul de spalat vase Candy, cu un timp de intarziere setat la treptele de valoare 3/6 si 9 ore. Deasemenea posesorii de telefoane Smart pot trimite comenzi sau personaliza programe din aplicatia dedicata „Simply-Fi”, prin conectarea la aceasta folosind functia wireless. Programele disponibile sunt numerotate de la stanga la dreapta folosind indicativele P0 – P4. Alte optiuni de comanda pecare le poti activa din zona panoului de comanda sunt de pornire program de spalare sau oprire, functiile suplimentare de intarziere program, durata program, deschidere usa acces la interior, etc.

    Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX permite accesul facil la interior printr-o deschidere larga a usii prin partea din fata, utilizatorul reusind astfel sa obtina controlul rapid si cu usurinta a elementelor de vesela plasate la interior pentru curatare. Spatiul de la interior este optimizat pentru a primi tot felul de elemente de vesela, de la farfurii, pahare, cani, tigai si intrumente de mancat, etc. Suportul de tacamuri permite incarcarea eficienta a tacamurilor si asigura o spalare perfecta a acestora. Daca ai nevoie de mai mult spatiu in cosul inferior, suportul de tacamuri poate fi indepartat cu usurinta. Ramane la latitudinea ta sa alegi programul de lucru, in functie de ce doresti sa speli si gradul de murdarie al acestora. Vesela poate fi organizata usor, datorita spatiilor bine compartimentate care lasa loc de a aseza cratiti mari, farfurii, pahare sau cani, chiar si linguri furculite si alte ustensile necesare in bucatarie.

Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX, 13 seturi, 5 programe, Clasa D, Wi-Fi, Addish, Start intarziat, 60 cm, Inox

     Pentru spălarea efectivă ai la dispoziție 5 programe de spălare cu 3 nivele de temperaturi de spalare: Rapid, Dezinfectare, Prespalare, Economic si Intensiv. Vei gasi astfel un program automat, un program economic la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse, program intensiv la 75°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare delicata pe sertarul de sus) si o spalare normala. ECO va fi cel mai folosit program, caci este ideal murdarie in cantitati normale. Va spala la 55°C, si va rula doar timp de 3,55 ore. Acest program include in rutina de lucru si ciclul de uscare, incat la final vesela sa fie gata de pus la loc in raft. In tot acest timp va consuma 15 litri de apa si va avea un consum energetic de 1.15 kwh. Programul rapid de 59 de minute practic supune vesela la spalare intr-un ritm alert, poate nu la fel de rapid cum ne-am fi asteptat dat eficient ca rezultat la final, pentru o incarcare de pana la 7 seturi de vase. Programul de lucru Prespalare efectueaza o precuratare a vaselor intr-un proces de maxim 10 minute cu apa neincalzita. Insa acest program nu e suficient, recomandarea fiind acea de a apela apoi la unul din celelalte programe pentru o curatare mai serioasa. Programul universal de 2 ore realizeaza o spalare la temperatura setata de 60°C, cu un consum inregistrat de 10,4 litri de apa. Acest program putem spune ca reuseste sa se apropie ca nivel de performante cu cel denumit Intensiv, avand si o rata de consum mai mare de 10,4 litri de apa de 1.46 kWh, energie electrica. Masina de spalat vase Candy are cel mai rapid ciclu de spalare si uscare de pe piata. In numai 39’ poti avea vasele gata de folosit.

Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX, 13 seturi, 5 programe, Clasa D, Wi-Fi, Addish, Start intarziat, 60 cm, Inox

     Pentru o clatire suplimentara, aparatul de spalat vase dispune de optiune “Extra clatire”. Programul Child Lock este un sistem de siguranţă pentru prevenirea deschiderii uşii de către copii sau oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat vase, fara ca sa fie supravegheati permanent. La un interval de timp stabilit de producator, masina de spalat vase Candy executa un proces de autocuratare a interiorului pentru igienizare. ADDish, iti permite adaugarea de alte elemente de vesela care trebuiesc spalate, care dintr-un motiv sau altul au fost omise pentru a fi adaugate la interior in faza initiala de incarcare.

     Mașina este dotată și cu un filtru cu tehnologia de autocurățare. În privinţa funcţiilor speciale, pune la dispoziţie, elementul de încălzire ascuns, programarea întârziată, cele trei nivele de temperatură, Sensor System, indicatorul pentru pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei si indicator lichid de limpezire. Modelul se încadrează în clasa de eficiență energetică D, având un consum extrem de redus de curent electric. Cu ajutorul senzorilor, programele de spalare sunt ajustate in mod automat tinand cont de gradul de murdarire al vaselor. Consumul de apa, temperatura de spalare si timpul de spalare sunt reglate automat pentru a va oferi vase perfect curate.

     Consumul standard de energie pentru un ciclu de spălare Eco este de 0.73 kWh, iar cel de apă este de 10,4 litri. Consumul anual este de 83 kWh iar cel de apa este de 2880 de litri. In acelasi timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 40%. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 47 dB. La terminarea programului sunt anuntat ca ciclul a luat sfarsit printr-un indicator luminos regasit in partea superioara, alaturi de panoul de comanda si afisajul LED. Cei de la Candy au reusit sa mentina mereu stacheta la un nivel ridicat inca de la primele modele aparute pe piata, in timp reusind sa se perfectioneza, cel mai bun exemplu fiind chiar acest model de masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

      Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Masina de spalat vase Candy H CF 3C7LFX, 13 seturi, 5 programe, Clasa D, Wi-Fi, Addish, Start intarziat, 60 cm, Inox