Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E, performante tehnice

  • de

     Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E este o alegere perfecta daca te gandesti sa faci o schimbare in viitorul apropiat, un aparat special pentru spalat rufe de capacitate 8,5 Kg ce utilizeaza o viteza de centrifugare de 1200 rpm. Designul destul de reusit dar si programele de spalat disponibile reprezinta avantaje pe care trebuie sa le iei in serios atunci cand vine vorba de a alege acest model. Pe langa garantia standard oferita pentru intreg produsul de 2 ani, motorul Inverter Digital beneficiaza de o garantie separata de pana la 10 ani, timp in care este garantat faptul ca acesta nu va avea probleme de functionare. LG F2WV5S8S1E este o masina pe care o instalezi simplu avand nevoie de putin spatiu necesar deoarece este Slim, este economica eficienta si durabila ca perioada de viata. De exemplu doar blocul motor cu sistem inverter primeste o garantie speciala extinsa de pana la 10 ani de zile. Secretul consta in noua tehnologie Inverter care ofera o fiabilitate de lunga durata masinii de spalat rufe Lg, ceea ce permite de acum producatorului sa mareasca aceasta marja a garantiei.

Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E, 8.5 kg, 1200 rpm, Motor AI Direct Drive, Steam, TurboWash, ThinQ, Clasa C, Alb

1. LG F2WV5S8S1E, constructie

      Aparatul prezinta o constructie solida avand urmatoarele dimensiuni: 85 cm inaltime, 60 cm latime si 47,5 cm adancime cu o greutatea de 66 Kg astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Panoul de comanda frontal este dotat cu butoane cu functie senzoriala prin atingere, functiile active sunt semnalizate prin aprindere de semnale luminoase la nivel de consola. Toate optiunile de comanda pe care le-ai selectat vor putea fi consultate in mod grafic pe display-ul LCD din partea dreapta. Ecranul principal este unul exceptional, atat prin prezenta designului cat si detaliilor informative pe care le ofera cu privire la programul in lucru. Masina de spalat rufe LG F2WV5S8S1E are o capacitate de stocare rufe de pana la 8,5 Kg si foloseste o viteza de rotatie de 1200 rpm, fiind ideala in cazul in care vei dori sa speli rufe voluminoase si in cantitati mari. Pentru a eficientiza procesul, cei de la Lg au recurs la marirea dimensiunii standard de 37 cm pentru hublou la 53.5 cm. In partea din stanga selectorului de programe se afla recoipientul pentru alimentare detergent ce include compartimente dedicate atat pentru detergent lichid cat si granulat. Se recomanda folosirea si a agentilor anticalcar impreuna cu detergentul la orice spalare pentru a proteja masina de spalat rufe de depunerile de calcar care ii pot afecta functionarea.

Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E, 8.5 kg, 1200 rpm, Motor AI Direct Drive, Steam, TurboWash, ThinQ, Clasa C, Alb

2. LG F2WV5S8S1E, functii

     Functia de tip temporizator iti permite sa stabilesti si perioada cea mai optima cand masina de spalat poate sa inceapa procesul de spalare rufe, chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Deasemenea poti opta spre blocarea functiilor panoului de comanda, daca activezi functia Child Lock, In partea din stanga este disponibil raftul de alimentare cu detergent granule sau lichid. Smart Diagnosis este o alte functie care se va dovedi a fi utila in procesul de functionare al masinii de spalat deoarece va oferi detalii de diagnoza atunci cand apar erori de functionare. Pana sa fie nevoie sa apelezi la ajutor specializat, probleme simple cum ar fi incompatibilitate de programe, la fel si nevoia de a curata sistemul de filtrare sau lipsa presiunii apei, pot fi rezolvate mult mai simplu chiar de utilizator. Pentru apela aceasta functie este nevoie sa instalezi aplicatia Lg Think App din App Store pentru Android sau iOs, iar apoi sa selectezi modelul de masina de spalat urmand conectarea la aceasta prin bluetooth. Datele de mentenanta vor fi furnizate in aplicatie impreuna cu cateva sfaturi pe care le poti urma pentru a trece peste aceasta problema. 

    LG F2WV5S8S1E este dotata cu un motor avansat fara perii, cu invertor si cu axul de rotatie in continuarea axului de rotatie al tamburului, ce roteste tamburul direct, fara curea, reducand astfel vibratiile nedorite si zgomotul. De asemenea, prin utilizarea masinii de spalat LG cu motor Direct Drive se optimizeaza si consumul de energie. Tehnologia AI Inverter DD foloseste mai putine piese mobile, lucru ce reduce vibratiile si sporeste durabilitatea. In plus, motoarele folosesc mai putina energie, reducand astfel consumul de electricitate. Sistemul mai nou este unul inteligent, capabil sa optimizeze din mers functionarea masinii de spalat rufe in functie de tipul de incarcatura si cantitatea de rufe de la interior. Fiind inteligent, acest asistent invata de la o experienta la alta, devenind experimentat, oferind astfel optiuni de functionare al motorului din ce in ce mai bine optimizate. Senzorii de la interior verifica minutios greutatea rufelor si tipul de haine care trebuie curatat, procesul fiind optimizat astfel incat miscarile tamburului sa se plieze pentru necesitatile oricarei situatii. Deasemenea astfel se obtine un proces mult mai bine controlat astfel incat materialele de la interior sa nu aiba de suferit in urma procesului de spalare, prin deteriorare sau decolorare.

       Cu ajutorul tehnologiei WI-FI, utilizatorul poate folosi acest program pentru a accesa functiile de spalare, incalzire si stoarcere, precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul aplicatiei Wi-Fi ce se poate instala la acest model. Prin intermediului aplicatiei Wi-Fi puteti controla masina de spalat de oriunde va aflati, folosind propriul smart phone. In plus cu ajutorul tehnologiei NFC tagging, utilizatorul poate descarca noi programe de spalare, precum cele pentru Lana, Baby Care, si spalare la rece. Mai mult, tehnologia NFC mai este utilizata si pentru functia Smart Diagnosis, care ajuta utilizatorul sa identifice rapid si eficient aproape orice problema minora inainte ca aceasta sa devina majora. Toate aceste operatiuni complexe sunt explicate pe larg in cartea tehnica a masini. Uneori se intampla ca sa dai drumu programului de spalare si sa omiti 1-2 tricouri sa le pui sa le speli si pe acestea. Partea buna la aceasta masina de spalat este ca permite adaugarea de alte rufe imediat la 10-15 minute, fara a fi nevoie sa reiei intreg procesul de spalare de la capat. Astfel economisesti din timp si nu esti nevoit sa astepti pana la finalizarea intregului proces de spalare pentru a spala din nou. 

Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E, 8.5 kg, 1200 rpm, Motor AI Direct Drive, Steam, TurboWash, ThinQ, Clasa C, Alb

3. LG F2WV5S8S1E, programe spalat rufe

   Cu programul curatare cuva se va putea mentine masina de spalat curata, fara a se utiliza substante chimice puternice. Daca omiteti sa introduceti anumite articole inainte de inceperea programului de spalare, apasati butonul (Add item) de pe consola si dupa aproximativ 3 secunde usa se poate deschide putand adauga rufele pe care le-ati uitat. 

     Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta electrica ceramica, avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Design-ul special Vario Soft, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. În funcție de programul selectat, structura tamburului modelat sub formă de picături și paletele asimetrice ajustează mișcările tamburului, de la puternic la delicat. Rufele sunt rotite delicat in centrul tamburului, indiferent de direcția de rotație. Toate haine cuprinse în procesul de spălare sunt curățate în orice moment mai delicat și mai repede. Tamburul cu o capacitate de 8,5 kg protejează, de asemenea, rufele și reduce cutele. Rufele sunt distribuite in egala masura in acest spatiu pentru a elimina din efectele vibratiilor produse. Dupa fiecare proces de spalare tamburul trece printr-un proces de spalare interna, care reprezinta si o etapa de igienizare necesara incat masina sa nu prinda mirosuri la interior. Astfel urmele ramase de detergent sunt eliminate cu succes un urma acestui procedeu.

    Poti alege intre cele 14 programe predefinite plus alte optiuni suplimentare, pentru o spalare cat mai eficienta: delicate, sintetice, bumbac, spalare ECO etc. Programele speciale ale masini LG sunt: cele adaptate la tipul de tesatura: bumbac, sintetice, lana sau mix. Intalnim deasemenea programe adaptata la spalatul itiem-ilor de vestimentatie si lenjerie de pat (plapumi) sau programe care se folosesc de capacitatea maxima de functionare a masinii de spalat pentru a obtine o curatare rapida intr-un timp de lucru relativ mai scurt: TurboWash. Daca iti place sportul si ai in posesie echipament care trebuie curatat dupa oricare sesiune de miscare, masina de spalat Lg iti ofera tot supotul necesar, oferind o optiune dedicata acestui segment vestimentar, sportiv. Ciclul spalare usoara face posibila spalarea la masina chiar si a articolelor cele mai delicate, cum ar fi matasea, vascoza si chiar lenjeria, cu incredere totala, neexistand riscul de distrugere a tesaturii. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Programul Mix ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Masina LG are implementat programul plapumi, special conceput pentru spalarea pilotelor si indepartarea eficienta a acarienilor din acestea. Timer-ul cu programator 19 h si cu functia Restart ii confera un grad ridicat de autonomie masini de spalat, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp si reluarea automata a activitatii, conform ultimelor setari, dupa pene de curent sau deconectari involuntare. Consum energetic este zero pentru modul de asteptare. In modul de spalare ECO, durata unui program de spalare se poate prelungi pana la 3,43 ore, deoarece este folosit un interval de temperatura apa mai scazut cuprins intre 40-60 grade Celsius.

Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E, 8.5 kg, 1200 rpm, Motor AI Direct Drive, Steam, TurboWash, ThinQ, Clasa C, Alb

       Masina Slim LG F2WV5S8S1E are o clasa de eficienta energetica inalta C si consum redus de resurse: 64 kWh/an si consum mediu anual de 9520 litri apa. Consumul de apa in program standard este de 49 l/ciclu si de energie in acelasi program de 0,71 kWh/ciclu. Consumul a fost calculat la 200 de cicluri de spalare anuale la capacitate maxima si programul bumbac 60°C. Acest model reprezinta o masina de spalat foarte performanta, dotata cu tehnologie de ultima generatie. Este destul de incapatoare si eficienta in eliminarea atenta a petelor. Design-ul este remarcabil, iar pretul de vanzare atinge nivelul mediu al gamei. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru apartamentele de dimensiuni medii si mici

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Slim LG F2WV5S8S1E, 8.5 kg, 1200 rpm, Motor AI Direct Drive, Steam, TurboWash, ThinQ, Clasa C, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *