Review: Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63

   Cei mici de acum se pot bucura de cele mai noi tehnologii in materie de jucarii, acestea devenind atat de atractive incat mai nou simuleaza la scara redusa modele de masini pe care le intalnim in trafic. Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63 este cel mai bun exemplu daca iti doresti o jucarie electrica care sa impresioneze atat pe cel mic cat si pe cei mari, o jucarie pe care sunt sigur ca ai vrea sa o incerci chiar si tu ca adult. Mappy Mercedes Benz G63 este potrivita atat pentru fete cat si baieti, avand varstele cuprinse intre 3 si 6 ani. Pustiul tau va fi mai mult decat norocos sa aiba o astfel de masinuta, o jucarie care stimuleaza abilitati ca cele de coordonare, indemanare, orientare si functii motorii. Detaliile reproduse atat de bine te fac sa crezi ca ai pe mana o masinuta reala, echiparea la exterior si interior urmarind cele mai fine detalii care sa intareasca aceasta idee. Ne place foarte mult aceasta masinuta de la Mappy Mercedes Benz G63, de care cu siguranta suntem siguri ca si celui mic ii va face placere sa o conduca. 

Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63, Negru

    Masina are detalii uimitoare, cu faruri puternice si realiste in fata si spate. Jantele din plastic sunt acoperite de un cauciuc solid ce atenueaza socurile mecanice pentru o manevrabilitate excelenta. In timp acestea nu se uzeaza, fiind destul de rezistente pe orice suprafata, asfalt sau pamant. Desigur este recomandata atentia ca acestea sa nu acumuleze noroi deoarece performantele masinutei pot scadea, din punct de vedere al vitezei si a marjei de manevrabilitate. Rotile moi EVA vor asigura o deplasare silentioasa indiferent de suprafata.

Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63, Negru

    Mappy Mercedes Benz G63 este frumoasa ca design, respectand aceleasi elemente de aspect ca o masina ce ruleaza pe sosele, oferind posibilitatea de ajunge la o viteza maxima de aproximativ 5 km/h. Este un model decapotabil in versiunea sport, inzestrata cu 2 motoare independente puternice de 2 x 35 W, cate unul pe fiecare roata spate. Este actionata cu ajutorul pedalei din podea, butoanelor de pe volan pentru claxon, si este echipata cu melodii polifonice, intrare MP3 player cu control al volumului si lumini cu LED-uri. Vehiculul se poate deplasa atat inainte, cat si inapoi (viteza maxima 5 km/h) si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii. Pornirea se face prin apasarea butonului Start/Stop, simplu, accesibil, pentru copil cat si adult. Sunetul pornirii este simulat, experienta fiind completata de acest ambiant care adauga inca o nota specifica care il va face pe cel mic sa se simta ca si cum ar conduce o masina reala. Pozitia la volan este una confortabila, aceasta fiind asigurata de un scaun cu imitatie piele placut.

Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63, Negru

   Modul de functionare este autonom, masinuta fiind alimentata electric la acumulatorul intern. Daca cel mic nu se descurca inca “la volan”, ai posibilitatea sa controlezi masinuta prin telecomanda inclusa. Telecomanda functioneaza cu 2 baterii tip AA fiecare, ce nu sunt incluse. Greutatea maxima admisa pentru aceasta este de maxim 50 Kg. Bateria performanta de 7 Ah reincarcabila, radiocomanda pentru parinti si incarcatorul sunt incluse. Masinuta este echipata cu faruri fata, oglinzi retrovizoare si volan cu efecte de sunete. Timp de functionare rezonabil – pana la 1 – 1,5 ore pentru o singura incarcare a bateriilor iar incarcatorul este inclus in pachet. Timpul necesar incarcarii complete este de 8-12 ore. La interior, in zona panoului de comanda sunt disponibile optiunile de conectare stick de memorie prin intermediul portului USB 2.0, poti conecta un dispozitiv audio prin AUX, sau conecta un card SD in locatia specifica. Tot aici gasim si comenzile de reglare volum, sunet disponibil prin intermediul a doua difuzoare frontale. 

Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63, Negru

    Este o masina frumoasa, atractiva pentru copii, usor de manevrat, bateria are autonomie mare, este excelenta!. Varsta recomandata este de la 3 ani pana la 6 ani. Masinuta electrica Mappy Mercedes Benz G63 este livrata in forma dezasamblata, deci pentru inceput, este nevoie de studiul cartii tehnice pentru a urmari toti pasii necesari asamblarii tuturor piselelor. Este o operatiune destul de migaloasa dar in final merita. 

Recomandare:

         Copilul tau va fi cu siguranta fericit la vederea ei, si se va distra de minune facand miscare in aer liber zi de zi: Verifica oferta pret

        Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standardVerifica reducerea de pret

Masinuta electrica pentru copii, Mappy Mercedes Benz G63, Negru