Tigaie clătite Renberg Red Jazzy, pret, specificatii design

    Nu este de mirare ca ne place ca popor sa gatim mult si bine, dar si gustos, iar acest lucru este evident mai ales prin numarul de tigai vandute pe cap de locuitor. Exista si multe modele, mai scumpe sau mai ieftine, dar atunci cand vrem sa facem o alegere accesibila dar si de calitate ar trebui sa ne uitam la acest model special dedicata pentru a face clatite de la Renberg Red Jazzy. Cel mai rapid desert pe care il poti face pentru acasa, sunt clatitele, deoarece necesita doar cateva incrediente pe care orice gospodina ar trebui sa le aiba in camara. 350 grame de faina, 3 oua, 50 g de unt topit 500 ml de lapte rece sai 250 ml de apa minerala si acestea sunt gata de pregatit. Dupa ce pregatim incredientele dupa reteta, urmatorul pas ar fi sa ne asiguram ca utilizam o tigaie adecvata. Renberg Red Jazzy este o tigaie excelenta pentru clatite, avand margini nu foarte inalte si suprafata antiaderenta ce permite intoarcerea clatitelor ca un masterchef, prin intoarcere din incheietura mainii. 

Tigaie clatite Renberg Red Jazzy, inductie, aluminiu, 24cm

 

     Unica prin design si forma, tigaia Renberg Red Jazzy are un format rotund, la care se adauga o coada pentru manevrarea sa pe suprafetele si sursele de caldura. Aceasta este disponibila in variante de culori diferite, pentru suprafata manerului, de rosu, gri, verde negru, chiar si roz. Toate aceste modele au aceleasi caracteristici din punct de vedere al proprietatilor si a constructiei.

Tigaie clatite Renberg Red Jazzy, inductie, aluminiu, 24cm

   Datorită stratului său anti-aderent poți folosi tigaia pentru a prepara chiar si ouă sau omlete perfecte, clătite ușor de întors, cu ingrediente proaspete iar lista poate continua si cu alte preparate pe alese

    Baza acestei tigai anti-aderent, foloseste un material creat special pentru a oferi o distributie a caldurii la interior, pentru o preparare constanta pe toata suprafata. Mult mai sanatos, acest procedeu permite gatirea alimentelor in sucul propriu, eliminand astfel caloriile si grasimile depuse in urma procesului de ardere al uleiului. Alimentele se vor rumeni uniform iar gustul propriu va fi mentinut mult mai bine.La interior căldura este distribuita uniform datorita unui strat triplu antiaderent ce permite o încălzire rapidă, oferind o protecție la temperaturile înalte.

     Având o înaltă rezistență și durabilitate, datorită celor 2 straturi inovatoare, tigaia Renberg Red Jazzy nu se zgârie, astfel vei uita de grija tipului de ustensile pe care trebuie să le folosești în timp ce gătești preparate sănătoase și gustoase. Tigatia Renberg Red Jazzy poate fi folosita atat in cazul unui aragaz cat si pe o plita cu inductie, iar procesul de spalare nu este unul greoi, poti alege varianta clasica in care sa utilizezi detergent de vase si burete sau sa introduci tigaia in interiorul unei masini de spalat vase performante.

     Ne plac clatitele deoarece pot fi realizate de oricine, se fac rapid, iar procesul de preparare nu necesita alt timp de asteptare pentru uniformizarea incredientelor, cu exceptia timpului cand acest material pregatit sta in tigaia speciala. Forma rotunda a tigaii iti permite sa pregatesti chiar si faimoasele clatite americane. Fie ca alegi sa folosesti gem sau finetti, acestea vor avea un gust autentic, si vor fi pufoase asa cum majoritatea dintre noi le preferam. Tigaia clătite Renberg Red Jazzy ofera o aditie perfecta la finalizarea acestui procedeu de gatire.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca vrei sa gatesti mai des acasa clatite, rapid si eficient, un dispozitiv perfect care nu lipeste aluatul: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, 0 poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
Tigaie clatite Renberg Red Jazzy, inductie, aluminiu, 24cm