Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+, pret, specificatii tehnice

     Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+ reprezinta o optiune interesanta pe care o poti aborda in vederea pastrarii alimentelor in siguranta pe timp de vara, atunci cand caldura ne obliga sa mentinem niste indici termici mai scazuti. Fiind cald afara, in acest timp produsele se degradeaza mai usor, iar acest lucru nu este unul benefic pentru sanatatea noastra sau chiar a clientilor unui magazin. O astfel de lada poate reprezenta o solutie de luat in calcul pentru a fi folosita acasa sau intr-un mediu comercial, cum ar fi un magazin de cartier. Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+ este un aparat de racire competitiv ce prezinta un design simplu si usor de utilizat, avand control electronic al parametrilor de functionare la exterior. Avand un volum total de 246 litri, accesul la interior se face rapid actionand manerul atasat usii din zona sa superioara. Mai mult de atat pentru a facilita deplasarea usoara este prevazuta la baza cu mai multe roti pentru deplasare ce fac mutarea sa mult mai usoara dintr-o locatie in alta. 

Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+, 246 l, Control electronic, Clasa F, Alb

     Balamalele flexibile ofera o deshidere larga pentru interior de pana la 85 de grade si au o prindere solida in 2 puncte pe suprafata metalica. Alimentele pot fi depozitate la acest model in trei cosuri din sarma cromata ce evita lipirea alimentelor de peretii interiori ai lazi frigorifice. Aceste cosuri de sarma sunt detasabile, prin indepartarea lor marindu-se spatiul de congelare si usurand in plus dezghetarea manuala a lazi frigorifice.

     Datorita paravanul anti-condensare ce previne condensul, permite functionarea lazi frigorifice oriunde aveti un spatiu disponibil chiar si in garaj, intr-un mod fiabil si eficient din punct de vedere energetic. Operatia de dezghetare manuala a acestui model a fost mult usurata prin realizarea din punct de vedere constructiv a unui sistem de drenare la dezghetare cu evacuare condens afara. Iar compresorul din dotarea acestui model are inclus o unitate de condensare integrata cu un evaporator congelator ascuns in carcasa. Datorita paravanului anti-condensare din dotarea acestui model, puteti instala aceasta lada frigorifica oriunde doriti si puteti fi in continuare sigur de o performanta fiabila si eficienta. In timp pentru o functionare conforma in parametrii termici, lada frigorifica va trebui dezghetata pentru a pastra acelasi regim de performanta. In timp daca se evita acumularile excesive de gheata de la interior, consumul energetic va fi unul constant, in limitele descrise de producator.

    Acest model cu sistem de decongelare manual are inclus si un traseu de drenare a condensului rezultat in urma dezghetari, ce se poate colecta intr-un vas de colectare sau direct la canal. Pentru o deschide usoara a usi de acces acest model are prevazut si o valva de eliberare vacuum. Heinner cu un singur compresor si un singur circuite de racire este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie cu diverse preferințe culinare. Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+ cu tehnologie de racire static are un volum net generos pe aparat de 246 l iar interiorul este iluminat cu un dispozitiv de tip LED economic, foarte util in special pe timp de noapte.Lada frigorifica Zanussi ZCAN31FW1, 308 l, Control electronics, Clasa F, Alb     Iar deschiderea capacului se face foarte usor de fiecare data, in acest scop o supapa de anulare a vidului previne crearea de vid in interiorul acestei lazi frigorifice. Depozitatul si accesul la alimente se face foarte usor si datorita capacului, care sta deschis la un unghi de la 45° la maxim 85°. Astfel pentru pornirea lazi frigorifice introduceti stecherul in priza. Avem o lada frigorifica care poate functiona si ca un spatiu de refrigerare sau ca un spatiu de congelare, fiind convertibila. Fie ca doresti sa tii la rece in regim frigider sau congelator, lada frigorifica isi adapteaza modul de functionare in functie de necesitatile actuale. Capacitatea de congelare a aparatului este de 12 Kg/24 h de carne sau alte produse alimentare in 24 de ore, datorita functiei speciale de super-congelare. Iar atunci cand dorim sa urgentam procesul de congelare al alimentelor, exista optiunea de comanda „Congelare rapida” care se foloseste de capacitatea de congelare la maxim a dispozitivului. Mediul in care functiona optim poate fi si unul cu temperaturi mai scazute de zero grade Celsius, limita admisa maxima fiind de -15 grade.

     In cazul unei pene de curent, autonomia de refrigerare dureaza pana la 18 de ore, timp pana cand aceasta isi pierde toata racoarea de la interior si se dezgheata. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand o clasa de climatizareSN-N-ST-T, fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la+43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

    

          Eficienta energetica oferita de lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+ cu puterea instalata de 140 W este foarte buna, avand clasa F, cu un consum anual de energie de 269 kWh/an. Este un aparat de racire eficient, care nu va incarca si mai mult factura la energie, fiind destul de econom.

Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+, 246 l, Control electronic, Clasa F, Alb

    Acest model fiind dotat cu un motor de lucru eficient este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Aparatul frigorific are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 84,5 x 95,4 x 61,6 si o greutate neta de 45 Kg.

     Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. Este un aparat frigorific excelent pe care il poti vedea functiona oricand, in situatii cat mai diverse fara a avea probleme deloc. Acest lucru este inca o data subliniat de recenziile lasate de acei utilizatori care deja au testat-o dupa achizitie.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani cu posibilitate de extindere, daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lada frigorifica Heinner HCF-246CNHF+, 246 l, Control electronic, Clasa F, Alb