Review: Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Polarizen PC 1567 COL3

   Siguranta ochilor atunci cand ii expui mai multe ore in fata monitoarelor este importanta si de aceea este recomandat din timp sa te gandesti cum sa ii protejezi pentru a nu iti afecta vederea pe termen indelungat. Daca esti in cautarea unei perechi de ochelari care sa iti ofere confort la purtare pe toata durata zilei, sa fie siguri in privinta nivelului de protectie, atunci cu siguranta ar trebui sa vezi ce beneficii ofera Polarizen PC 1567 COL3, o prereche de ochelari recomandata barbatilor pentru protectie calculator. Sfatul recomndat este sa utilizezi ochelari cu protectie la calculator, pentru o protejare corespunzatoare a reflexiilor de lumina albastra generate de monitoare. Chiar daca in ultimul timp calitatea monitoarelor s-a imbunatatit, aceasta problema inca exista, iar in timp daca aplici aceeasi cantitate de lumina albastra ochilor, vei observa cum acestia vor avea de suferit, vor lacrima, te vei simti mai obosit, etc. 

Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Polarizen PC 1567 COL3

   In lipsa unui filtru special de protectie, ochii sunt supusi unor factori de stres, care, odata cu trecerea timpului pot cauza aparitia unor vicii de refractie sau a unor afectiuni oculare. Lumina albastra este o lumina nociva ce intra in contact cu ochii ori de cate ori privesti catre o sursa de lumina artificiala. Spre deosebire de razele ultraviolete care sunt blocate intr-o anumita masura, lumina albastra vizibila trece in totalitate prin cornee si cristalin, ajungand la retina. Ochelarii cu lentile pentru protectie calculator Polarizen PC 1567 COL3 dispun de un tratament antireflex Blue Protect care filtreaza spectrul luminii, acesta putand fi adaugat pe orice tip de lentila. Fie ca porti lentile progresive, bifocale sau chiar heliomate, tratamentul Ultra Blue garanteaza protectie fara a resimti vreun disconfort vizual. 

     Ochelarii dama cu lentile pentru protectie calculator Polarizen PC 1567 COL3 arata foarte bine, sunt comozi si placuti ca design, Polarizen fiind de demult o marca cunoscuta pe mapamond cu privire la calitatea produselor livrate. In setul comandat pe langa ochelari, primest si accesoriile aferente care sa te ajute sa ii poti mai usor dupa tine, pastra in servieta/geanta de munca, fie ca esti in deplasare sau de acasa. Lentilele sunt construite in asa fel incat sa reziste la zgarieturi avand puternice proprietăţi hidrofobice şi oleofobice. 

      Acest model cu rama rectangulara este alegerea ideala in special pentru persoanele cu forma fetei rotunda sau ovala, iar versatilitatea ramei nu priveste doar usurinta accesorizarii, ci si capacitatea ei de a flata cele mai diverse outfit-uri. Este simplu sa iti definesti un stil propriu cu ajutorul ramelor de vedere Polarizen. O rama bine aleasa, impreuna cu un purtator fericit reprezinta combinatia ideala pentru un look perfect!

    Filtrul pentru protecția împotriva luminii albastre are proprietăți speciale – lentilele cu această tehnologie au o culoare galbenă cu reflexii albastre pe partea exterioară. Nu-ți face griji, nu este un defect de fabricație. Este un aspect normal al tehnologiei, iar această ușoară colorare ajută la protejarea ochilor tăi.

Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Polarizen PC 1567 COL3

     Ochelarii Polarizen cu filtru pentru calculator sunt fabricati din materiale usoare – plastic si acetat – usor de manevrat si de intretinut, dispunand de o diversitate de culori si forme. Totodata, aceste rame sunt perfecte pentru persoanele cu pielea sensibila, deoarece sunt hipoalergenice. Utilizarea acestora in mod regulat genereaza o serie de avantaje care vor fi vizibile in timp, prin scaderea gradului de oboseala in timpul orelor de lucru din fata calculatorului. Deasemenea ofera un factor de protectie sporit la uzarea graduala a globului ocular, ce survine in timp datorita expunerii continue la ecrane. Recomand sa incerci aceasta pereche de ochelari, mai ales daca lucrezi in domenii sensibile cum ar fi cele de contabilitate, sau in IT, unde stim ca media orelor petrecute in fata ecranelor este una crescuta. 

Recomandare:

         Daca ai de gand sa investesti ceva bani in protejarea ochilor tai in fata calculatorului iti recomand ochelari Polarizen PC 1567 COL3, totul la un pret aceptabil: Verifica oferta pret

         Ii poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care consider ca sunt un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

 

Ochelari barbati cu lentile pentru protectie calculator Polarizen PC 1567 COL3