Trotinetă freestyle MF520 Burning, pret, specificatii design

  Riderii amatori pot experimenta noi senzatii, mai nou si pe o trotineta, deoarece freestyle MF520 Burning de la OXELO nu este doar o simpla trotineta, fiind un model adaptat sportului extrem. Daca iti place sa te dai periculos pe doua roti, sa inveti trick-uri noi, aceasta este o alegere interesanta. Este un model deosebit, complet schimbat fata de o trotineta obisnuita, oferind rezistenta sporita la socuri atunci cand practici sportul preferat. Pe internet circula o multime de filmari care sa te invete sa o pui la lucru la adevarata valoare, asta daca iti place adrenalina si preferi sa iesi din sfera comuna. Asa cum pentru bicicleta exista BMX, freestyle MF520 Burning este trotineta care se pliaza cel mai bine pentru acest sport. 

Media 0

     Ca un punct de reper, constructorii au luat in considerarea si nevoia unui design mai special, pentru pasionatii acestui gen, in forma de graffiti. Materialul este unul poros, incat sa ofere o stabilitatea mai buna in timpul mersului pentru aderenta mai buna si sa nu aluneci de pe platforma. 

Media 7

    Dimensiunile complete, pot fi vizualizate conform cu imaginea alaturata:

Trotinete Freestyle - Trotinetă MF1.8 + COPPER OXELO

     Trotineta freestyle MF520 Burning are la baza un cadru din materiale precum otel si aluminiu (6061 T6 vopsit), platforma de sustinere fiind cea din aluminiu, lucru care o face sa fie destul de usor de manevrat, sa fie fasneata si usor de transportat pe scari sau in masina. Trotineta frestyle dispune de un ghidon mai lat şi de roţi mai mici (şi deci mai uşor de controlat), fiind un model atipic, diferit de cele clasice, asta ca sa te ajute in executarea unor miscari mai complexe asa cum sunt trick-urile filmate. Ghidonul, de exemplu, poate efectua o răsucire la 360 de grade). În plus, trotineta freestyle este mai rigidă şi mai rezistentă.

     Cadrul este din aluminiu 6061 T6 vopsit, un aliaj ce ii da acesteia avantajul de a fi usor de transportat, solida in privinta greutatii maxime suportate (maxim 100 Kg) cu o baza de sustinere foarte buna. Manerul este reglbil, astfel ca odata cu cresterea in inaltime, trotineta freestyle MF520 Burning OXELO poate fi ajustata conform cu noile cerinte de inaltime. Roțile au un diametru de 110 mm, partea interioară din aluminiu și cea exterioară din cauciuc „high rebond” PU 88A. Roţile sunt montate pe rulmenţi 608Z ABEC-7 NMB, pentru o mai bună rezistenţă în timp.

    Trotineta se descurca foarte bine si in plivinta zgomotului, acest lucru fiind datorat celor doua roti din cauciuc care au un diametru de 100 mm ce asigura o aderenta buna pe asfalt fapt care duce la eliminarea din socurile produse la intalnirea cu obstacole sau alte suprafete denivelate. Roţile sunt montate pe rulmenţi 608Z ABEC-7 NMB pentru o mai bună rezistenţă în timp.

Media 4

  Sistemul de franare de tipul „flex brake” este concepută pentru a-şi relua forma iniţială după fiecare impuls. Principala diferenţă în comparație cu o frână cu arc: limitează vibraţiile si permite o precizie de opreire mai buna. Acest sistem nu particila la uzarea la fel de rapidă a cauciucului roţii. Ghidonul din otel este echipat cu doua manere ergonomice din plastic moale iar in partea dreapta a manerului si cu sistem de franare.

   Varsta recomandata folosirii acesteia este undeva de la 3+ ani in sus. Freestyle MF520 Burning OXELO este un model care va satisface mai degraba nevoile unui practicant ocazional de freestyle, nu si pe cele ale unui utilizator cu experienta, dar care are un pret de achizitie foarte bun raportat la performante.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti prima trotineta pentru copilul tau acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret actualizat

 

Media 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *