Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG67410W, review

  • de

    Din dorinta de a avea mai mult timp pentru noi, am decis ca spalatul vaselor nu mai reprezinta o prioritate, astfel ca am decis ca aceasta actione sa o delegam unei masini de spalat vase incorporabile de la Electrolux, model Electrolux EEG67410W. Avand in vedere ca noua generatie abia a fost scoasa pe usa din fabrica, ne-am decis ca Electrolux EEG67410W va fi masina de spalat vase care ne va reprezenta cel mai bine in acest demers pe care ne dorim sa il implementam in noul nostru stil de viata. Sunt de parere ca avansul tehnologic ne impinge de la spate sa apelam de acum la noile tehnologii pentru a deveni mai eficienti si desiguri mai buni in operatiunile casei, care in mod normal manual nu ar fi iesit atat de bine rezultatul final. Spalatul vaselor este o operatiune destul de complexa si importanta in viata oricarei locuinte deoarece necesita atentie, si eficienta in vederea indepartarii eficiente a murdariei, pentru ca in primul rand e sanatatea noastra la mijloc. Bacteriile dar si murdaria mai intensa necesita atentia unui specialist, asa cu este si Electrolux care reuseste sa spele folosind detergent specializat la temperaturi ridicate incat sa igienizeze vesela din bucatarie. Este un aparat de care mie imi place, usor de utilizat si intuitiv in modul de programare, ceea ce il si recomanda. Ai suficient de mult spatiu incat sa incarci la interiorr maximul de 15 seturi de vase.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG67410W, 13 seturi, 8 programe, Clasa C, AirDry, QuickSelect, Wi-Fi, Usa slide, Motor inverter, Brat SatelliteClean, Afisaj digital, Indicator luminos pe podea, Start intarziat, 60 cm

   Fiind un model incorporabil, Electrolux EEG67410W este o masina de spalat vase care poate fi incadrata la interiorul unui mobilier specializat ce suporta incastrarea aparaturii electrocasnice. Astfel obtii mai mult spatiu util si in acelasi timp de bucuri de functionalitatea unui aparat modern si performant. Masina de spalat vase este destul de compacta, de culoare alb, masurand in dimensiuni 81,8 cm inaltime, 60 cm latime, si 55 cm adancime. Balamalele culisante PerfectFit pot fi folosite pentru a integra masina in nise de diverse inaltimi. In plus, elimina chiar si nevoia de a modifica plinta. De acum e mult mai usor sa montezi masina de spalat vase la interiorul mobilierului deoarece primeste in plus aceasta dotare care simplifica mult lucrurile.

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG67410W, 13 seturi, 8 programe, Clasa C, AirDry, QuickSelect, Wi-Fi, Usa slide, Motor inverter, Brat SatelliteClean, Afisaj digital, Indicator luminos pe podea, Start intarziat, 60 cm

      Masina are un design foarte simplu, avand carcasa complet alba, cu panoul de comanda pozitionat pe muchia la interiorul masinii, ferit de actionari accidentale. Panoul cu text/simboluri ascuns are o interfata foarte simpla, fiind prevazut cu un numar redus de butoane touch control si afișaj LCD are un: indicator pentru agentul de clatire, indicator de reumplere a sarii, indicator pentru ajutor de clatire, sare, faza de uscare, sfarsit program, faza de timp, extra igienizare, selectie programe, clatire suplimentara, Rinse phase, faza de spalare, Xtra Power, precum si etapele de spalare. Aparatul este dotat si cu Timmer cu optiune de pornire intarziata de la 1 la 3 ore. In plus panoul de comanda are in dotare si tehnologia Quick Select de la Electrolux ce asigura setari optime pentru fiecare ciclu de spalare a vaselor. In acest sens alegeti durata ciclului si eventualele programe de spalare optionale si cu ajutorul unui buton glisor pe bara de selectare My Time. Nu mai putin de 8 programe de spalare sunt disponibile cu o treapta de temperatura variabila in 4 puncte de temperatura distincte.

Masina de spalat vase incorporabila Slim Electrolux EEA13100L, 9 seturi, 6 programe, Clasa F, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, Motor inverter, Afisaj digital, 45 cm

     Cu ajutorul glisorului puteti selecta un ciclu de spalare in functie de durata, care variaza de la minim 30 de minute la maxim 4 ore. Optiunea Extra Power amelioreaza rezultatele de spalare in programul de spalare selectat. Accesand aceasta optiune se va mari temperatura si durata de spalare in programul de spalare selectat. Prin apasarea butonului touch control Auto regleaza automat ciclul de spalare in functie de tipul de vase din masina. Indicatorul Machine Care este aprins cand masina de spalat are nevoie de o igienizare interna. Iar indicatorul fazei de Uscare este aprins cand este selectat un program de spalare ce are inclus si o faza de uscare. Semnalizarea clipeste cand faza de uscare se deruleaza. Indicatorul Delay Start se aprinde cand setati pornirea cu intarziere. Indicatorul de Pauza clipeste cand puneti in pauza un ciclu de spalare, sau numaratoarea inversa cand se deschide usa masini. Odata terminat programul de spalat vase, vei fi atentionat vizual ca sesiunea de spalare vase s-a incheiat prin proiectarea unui fascicul luminos pe podea. Este mult mai eficeinta aceasta metoda in ideea in cadre dorim sa pastram mai multa liniste in casa. Atunci cand culoarea este rosie, inseamna ca programul ruleaza, iar verde inseamna ca s-a incheiat.

     Pentru cele mai bune rezultate de spalare la acest model, cantitatea de saruri necesara este distribuita automat in functie de gradul de duritate al apei. În cazul in care cantitatea de saruri sau de solutie de clatire este insuficienta, indicatorii electronici va informeaza imediat cu privire la acest lucru. Pentru o funtionare optima masina de spalat vase are nevoie de apa dedurizata (cu continut scazut de calciu). Daca apa de alimentate are duritate mare pe vasele ce sunt spalate si pe componentele din interiorul masini vor ramane urme de calcar. Acest lucru are influenta negativa asupra ciclului de spalare, uscarii si lustruirii vaselor. De aceea sistemul de dedurizare trebuie alimentat cu sare care este special fabricata pentru masinile de spalat vase, pentru ca sa poata functiona cu aceeasi eficacitate de fiecare data. Diagrama duritate ale apei sunt date intr-un tabel in cartea tehnica, ce insoteste aceasta masina, sau se poate afla de la regia de apa din localitatea de domiciliu. Dozatorul pentru detergentii se afla amplasat in interiorul masini pe usa, cu indicator de nivel cu semnalizare pe panoul de comanda. Dozatorul pentru detergent este prevazut cu sistem de inchidere prin glisare ce iti permite o utilizare usoara. Astfel, accesarea acestuia se realizeaza cu usurinta oricand ai nevoie, cu un minim de efort. Aparatul avand dimensiunile de (IxLxA) mm 818/878 x 600 x 550 si o greutate de 34 Kg, se poate integra sub blatul mobilei de bucatarie fara sa-ti ocupe prea mult spatiu. Golul de incastrare in mobilierul din bucatarie conform fisei de specificatii urmatoare:

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG67410W, 13 seturi, 8 programe, Clasa C, AirDry, QuickSelect, Wi-Fi, Usa slide, Motor inverter, Brat SatelliteClean, Afisaj digital, Indicator luminos pe podea, Start intarziat, 60 cm    Datorita sistemului de instalare usoara Perfect Fit masina ce are o usa cu inaltimea mai mica, poate fi instalata intr-un corp incorporat din bucatarie, indiferent de inaltime si elimina chiar si nevoia de a taia plinta de sus a mobilierului. Cu aceasta tehnologie poti avea incredere ca masina se va incadra perfect in bucataria ta.

     Avand o capacitate medie de spalare de nu mai putin de 15 (seturi) se adreseaza familiilor de 5-6 persoane si este capabila sa spele mai multe tipuri de vase sau chiar vase de dimensiuni mari. Interiorul este organizat în 2 cosuri spatioase din sarma cu rafturi pliabile, dintre care cosul din parte superioară cu Flexi Lift reglabil pe inaltime, chiar si atunci cand masina de spalat este complet încarcata. Cosurile incarcate cu vase se pot trage foarte usor in afara pentru un acces facil, fiind dotate cu suporturi telescopice pe lateral. Coşul din parte inferioară a masini are suporturi fixe pentru farfurii si tacamuri. Cosul de jos cu sistem de role se poate trage usor in afara, fiind dotat cu un cos cu maner flexibil de depozitat tacamuri ce poate fi luat cu totul.

     Senzorul Auto Sensor regleaza automat durata, temperatura si cantitatea de apa in functie de necesarul de spalare al fiecarei incarcaturi. Datorită motorului inverter cu presiune variabila Eco Silence Drive si datorita Auto Sensor, performantele de spalare sunt automatizate pentru economisirea apei si a energiei. Electrolux avand un motorul Pro Smart Inverter fara perii asigura o functionare ultra-silentioasa de 46 dB la spalare ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Acest tip de motor brushless, a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, introduce un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon. Acest motor fiind proiectat tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare. Pentru ca aparatul urmeaza a fi folosit cel mai probabil zilnic, producatorul l-a dotat cu tehnologii si programe nu doar eficiente, ci si economice. Vasele si tacamurile vor fi mereu curate si stralucitoare datorita tehnologiei inovatoare de spalare cu doua brate stropitoare. Cele 5 niveluri de pulverizare ale bratului stropitor asigura apei o acoperire maxima a intregii incarcaturi. Bratul stropitor are o miscare de rotatie dubla la baza masini si sub forma de dus pentru raftul superior, cu schimbarea continuu a unghiului de pulverizare, pentru a ajunge in fiecare colt al masinii de spalat vase.Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EES27100L, 13 seturi, 6 programe, Clasa A+, Motor inverter, AirDry, QuickSelect, 60 cm

       Sistemul modern de control wireless iti permite sa ai control deplin asupra masinii de spalat vase folosind aplicatia dedicata My Electrolux Kitchen, atunci cand masina de spalat si telefonul sunt conectate la internet. Aplicatia trimite si notificari Push oferind sfaturi utile in vederea rularii optimizate a programelor de spalat vase conform cu ghidul practic de utilizare al acestui aparat de curatat vesela. Aceasta aplicatie include chiar si un mic ghid de mentenanta ce diagnosticheaza eventuale probleme aparute in procesul de functionare al aparatului. Pana sa vina instalatorul, consulta recomandarile care pot rezolva problema intampinata, simplu si usor.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - EEG67410W

       Acest model este dotat si cu tehnologia Air Dry 300 unde la fiecare ciclu de spalare al vaselor, usa cu sistemul de balamale Perfect Kit, este intredeschisa automat, in ultima parte a fazei de uscare. Cu acest mod de uscare natural, aerul poate circula prin masina antrenat de un ventilator, lasand farfuriile si vesela sa se usuce natural, in plus se obtin si importante economi de energie electrica. In cazul fluctuatiilor de presiune al apei sau a ruperii conductei de alimentare, acest model are si sistemul Aqua Stop unde puteti lasa masina de spalat sa funcţioneze pe durata noptii, sau cand sunteti plecat, nu trebuie sa va faceti griji. În caz de inundatie, sistemul Aqua Stop implementat va opri automat alimentarea cu apa.Masina de spalat vase incorporabila Slim Electrolux EEA13100L, 9 seturi, 6 programe, Clasa F, MaxiFlex, AirDry, QuickSelect, Motor inverter, Afisaj digital, 45 cm     

       Pentru spalarea efectivă ai la dispoziție 8 programe de spalare cu 4 nivele de temperaturi de spalare de: Program de 90 de Minute; Un program AUTO Sense; Un program Eco, Un program Machine Care; Un program Quick de 30 de minute si un program Clatire & Pauza. Vei gasi astfel un program Eco la 50°C pentru spălare la un nivel minim de resurse. Acest program de spalare cel mai lung, are o durata de maxim 240 de minute. Un program Intensiv la 70°C, recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat (ciclu de spalare ce combina o spalare intensiva pe raftul de jos cu o spalare Delicata pe sertarul de sus). Deoarece acest model are senzor de incarcare, masina detecteaza gradul de incarcare si consumul de apa va fi in functie de incarcatura. Consumul va fi intre 11-13 litri, iar cel de energie va fi intre 1 si 1,2 kWh, iar durata totala va fi intre 130 si 150 de minute. In programul Auto Flexi Wash specific acestui model se spala la doua temperaturi si presiuni diferite pe niveluri. Adica vasele si oalele mai murdare din cosul inferior vor fi spalare la 60°C si o presiune mare, iar paharele vor fi incarcate in cosul superior si vor fi spalare la 50°C la o presiune mai scazuta. In acest program este activ si senzorul de incarcare, care va regla cantitatea de apa consumata intre 8,2 si 11,2 litri, durata intre 120 si 170 de minute. In programul de spalare de 90 min este activ senzorul de incarcare, deci acest program de spalare ce dureaza o ora, cu temperatura apei la 60°C si program de clatire la 55°C, are un consum de 9,1 – 11,1 litri de apa si de 1,1 – 1,13 kWh. Este un program ce poate fi folosit zilnic. Daca aveti o incarcatura de farfurii si vase putin folosite, cum ar fi intre doua feluri de mancare la o petrecere, puteti folosi programul rapid Quick Plus de 30 de minute al acestei masini de spalat vase la o temperatura de 50°C cu ciclu de clatire la 45°C. Pe langa reglajul de temperatura si optiunea cu clatire suplimentara, care te va asigura ca vasele nu numai ca sunt curate si dezinfectate, ci si gata de utilizare dupa scoaterea din cuva, masina mai ofera si alte tehnologii inovatoare. Cu tehnologia din dotare Machine Care ce este un program special de auto-curatare a tamburului si a cuvei, va asigura un maxim de igiena masini. Aceasta tehnologie prelungeste viata masinii de spalat. Acest program va consuma intre 8,4-10,2 litri de apa si 0,6-0,71 kWh, timp de 60 de minute de functionare. Programul de prespalare cu o durata de 14 minute, foloseste 5 litri de apa, la temperatura de admisie. Deoarece apa nu este incalzita, consumul energetic este de doar 0,01 kWh. Pe langa reglajul de temperatura si optiunea cu clatire suplimentara, care te va asigura ca vasele nu numai ca sunt curate si dezinfectate, ci si gata de utilizare dupa scoaterea din cuva, masina mai ofera si alte tehnologii inovatoare. Dintre acestea, sistemul Air Dry foloseste fluxul de aer natural pentru a termina uscarea. Aceasta aplicatie intredeschide usa cu 10 cm in ultima parte a ciclului. Aceasta uscare naturala a vaselor, reduce costurile de energie electrică.

Electrolux EEA27200L - Mașina spălat vase | Review Păreri Preț

     In plus cu sistemul Xtra Dry daca dorim o uscari si mai eficienta, aceasta optiune va mari temperatura apei la ultima clatire. Evident, consumul energetic va fi mai mare. Cu optiunea Time Manager se poate reduce durata totala al anumitor programe cu aproximativ 50%, asta datorita faptului ca se mareste temperatura si presiunea apei, totodata fazele de spalare si uscare sunt mai scurte. Acest model datorita procesorului incorporat are grija singura de ea informandu-va atunci cand are nevoie de sare şi agent de clatire. La acest tip de masina se poate face conexiune la apa calda. Masina Electrolux EEG67410W este dotata si cu un sistem de filtrare fara tehnologia de autocuratare, format din: filtru principal, filtru grosier si microfiltru. În privinta functiilor speciale, pune la dispozitie, elementul de incalzire ascuns, programarea intarziata, cele 4 nivele de temperatura, Sensor System, indicatorul pentru realimentare cu sare, (acest articol fiind folosit la dedurizarea) apei.

     Modelul cu puterea instalata de 1950 W se incadreaza în clasa de eficienta energetică F, avand un consum extrem de redus de curent electric. Consumul standard de energie pentru un ciclu de spalare Eco este de 0,735 kWh, iar cel de apa este de 10,5 litri. Consumul anual este de 241 kWh iar cel de apa este de 2772 de litri.

     In acelasi timp consumul de apa intr-o familie se reduce cu pana la 30%. Consumul anual de energie, este calculat pe baza a 280 de cicluri de spalare cu umplere cu apa rece si consumul de energie in timpul folosirii ciclului economic. Consumul real de energie depinde de modul de exploatare a masini. In plus functia Auto/Off din dotare reduce consumul de energie prin dezactivarea automata a masini atunci cand acesta nu este utilizat. Aceasta functia se activeaza: La 5 minute dupa terminarea programului de spalare, sau dupa 5 minute, daca programul nu a fost pornit. Consumul energetic la modul inactiv si la modul oprit este de 5/05 W. Masina de spalat vase este foarte silentioasa, nivelul de zgomot are valoarea maximă de 42 dB. Este un accesoriu ideal la bucatarie care te scapa de problemele obisnuite de curatare a veselei. Fiind un produs optimizat din punct de vedere al consumului de resurse, energetic, apa si detergent, il recomand ca fiind o achizitie excelenta pentru orice familie chibzuita.

Recomandare:

     Primesti garantie la 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat vase incorporabila Electrolux EEG67410W, 13 seturi, 8 programe, Clasa C, AirDry, QuickSelect, Wi-Fi, Usa slide, Motor inverter, Brat SatelliteClean, Afisaj digital, Indicator luminos pe podea, Start intarziat, 60 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *