Cabina de dus patrata Italbox Luna Lux, pret, specificatii design

   In cazul in care planuiesti sa echipezi baia cu o cabina de dus, zilele acestea gasesti o oferta buna la modelul Italbox Luna Lux. Este un model simplu, o piesa frumoasa, accesibil care indeplineste scopul principal, acela de a oferi un loc special pentru a face baie vertical. Italbox Luna Lux este un brand destul de vocal in zona de utiliare pentru echipamentele disponibile in baie. Este o propunere din gama entry level de la Italbox Luna Lux, fara functii speciale care transforma dusul intr-un moment placut de relaxare, nu doar intr-un obicei care tine de igiena. Pe langa acestea, trebuie sa scoatem in evidenta usurinta legata de montaj, datorata sistemului patentat al producatorului.

Cabina de dus patrata Italbox Luna Lux, usi armonice, PVC, fara cadita de dus, 90x90x185 cm, Alb

   Partea interesanta legat de aceasta cabina de dus este geamul de protectie care este unul special. Acest geam este protejat cu un strat de protectie specific care impiedica acumularea depunerilor de calcar, sapun si mudarie. Cabina are urmatoarele dimensiuni: 185 cm inaltime, 90 cm lungime, si 90 cm latime, avand ca sistem de inchidere usi armonice. Formatul este unul tip patrat ce se poate instala cu succes undeva in coltul baii, pentru a ocupa spatiu putin.  O cabina de dus este utila mai ales in anotimpul rece deoarece nu mai este neaparat nevoie ca baia sa aiba si un sistem de incalzire adecvat, cabina avand si un rol de izolator termic, retinand temperatura degajata de apa calda. 

 

   Intreg ansamblul cantareste 20 Kg. Este una dintre cele mai bune alegeri pentru cumparatorul mediu, care isi doreste un produs de buna calitate, care sa aiba si un aspect modern, sa fie cat mai durabil si mai fiabil, si sa poata fi achizitionat cu un pret mediu. Toate accesoriile necesare instalarii sunt livrate impreuna cu cabina de dus. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o cabina de dus performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Cabina de dus patrata Italbox Luna Lux, usi armonice, PVC, fara cadita de dus, 90x90x185 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *