Moara cereale si stiuleti (2 in 1), Alpin Profi, 3.8KW, pret, specificatii tehnice

  • de

    Ai acasa provizii ce includ cereale, grau, porumb, secara, soia, cat si stiuleti de porumb intregi, pe care doresti sa le macini pentru a obtine materia prima pentru produse de panificatie sau hrana animalelor? Poti trece de acum mult mai usor prin acest procedeu de acasa, fara a mai fi nevoie sa mergi la o moara clasica. Totul este posibil cu ajutorul unei moare portabile, ideala pentru uz casnic, asa cum este modelul (2 in 1), Alpin Profi, 3.8KW ce se adreseaza atat cerealelor cat si pentru materie prima stiuleti. Aceasta este construita pentru a rezista ani de utilizare cu pornire si macinare zilnica. Moara este construita in totalitate din metal, avand in componenta o cuva de dimensiuni generoasa, capabila sa preia o cantitate mare de materie prima. Cu o capacitate de macinare de 250 kg/ora, moara Alpin poate obtine faina normala, faina de cereale integrale, fulgi sau tarate, rapid si eficient.

    O moara electrica pentru cereale si uruiala este absolut necesara in orice gospodarie in care se cresc pasari si animale. Moara electrica Alpin Profi, 3.8KW pentru macinare cereale ajuta la maruntirea porumbului sau a diverselor tipuri de cereale pe mai multe granulatii in functie de necesitati. Aceasta moara utilizeaza un motor cu alimentare electrica la 220 V, la priza normala. Punerea in functiune se face cu ajutorul unui buton de ON/OFF, care actionat porneste sau opreste aparatul in functie de caz. Pentru siguranta in timpul operarii morii, acest motor beneficiaza de protectie la suprasarcina. Butucul cu ciocanele e dispus direct pe axul motorului fara curele, eliminand posibilitate de rupere a curelelor de transmisie. Materialul prelucrat este captat intr-un sac colector detasabil, odata ce ai reusit sa il incarci.

Moara de cereale vine la pachet cu 4 site, de dimensiune 2-3-4-5 mm, sacul colector de la Alpin, o perie pentru curatat si o surubelnita pentru intretinere si asamblare. Aceasta moara avand dimensiunile compacte, poate fi manevrata usor de orice gospodar pentru a fi mutata dintr-o pozitie in alta, fara prea mari probleme. In partea laterala este prezent un tub vertical, care reprezinta zona de alimentare cu porumb de tip stiulete. 

    Daca detii o ferma de animale si vrei sa ai mereu la indemana hrana necesara, atunci opteaza pentru o batoza care curata porumbul, cu motor, deoarece doar in acest fel vei reusi sa reduci semnificativ durata de separare a boabelor de stiulete, fara sa depui un mai mare efort.

     Pentru prelucrare cereale si maruntine sunt necesari urmatorii pasi: sa umplii palnia cu cereale, sa cureti inainte palnia de obiecte straine solide, apoi sa introduci mufa cablului de conectare in priza. Reglarea fluxului de cereale in camera de macinare poate fi realizata cu ajutorul supapei de reglare. Introducerea stiuletilor de porumb se realizeaza cu ajutorul unui impingator. La macinare de cereale, pentru a preveni raspandirea de cereale si de praf, tava pentru macinare se acopera cu un capac.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazuta iti recomand sa o cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

    Descarca manualul tehnic cu instructiuni de utilizare de aici

Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *