Incalzitor Parafina Profesional iTouch SPA 360 LUXORISE 2000ml, review

  • de

    Tratamentul cu parafina, cel mai des utilizat in clinicile de infrumusetare, este de acum mai accesibil si pentru cei care nu vor sa plateasca tratamente scumpe, prin achizitia unui aparat de tip incalzitor pentru acasa. Profesional iTouch SPA 360 LUXORISE 2000ml este un incalzitor ideal pe care il poti folosi la incalzirea materialului de tip parafina, care se aplica in tratamentele specifice. Tratamentul cu parafina este o forma de terapie termica profunda ce include acest material in forma lichefiata ce se aplica pe piele in zona mainilor si a picioarelor. Cand pe zona afectata e aplicata parafina, caldura se transfera din ceara in zona dureroasa pe masura ce ceara se solidifica, Caldura creste circulatia si amelioreaza durerea si rigiditatea. Parafina actioneaza si ca material hidratant, aceasta devenind moale, catifelata si mai placuta la atingere. Un alt beneficiu este cel de crestere al nivelului de alimentare sange a pielii. Incalzitorul Parafina Profesional iTouch SPA 360 LUXORISE este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat performant care sa te ajuta in prelucrarea materialului si a-l incalzi pana la o temperatura de lichefiere. Noi recomandam utilizarea unui aparat profesionist cum este si incalzitorul parafina profesional iTouch SPA 360 LUXORISE, de capacitate 2000 ml. Este disponibil in doua variante de culori, roz sau alb

   Aparatul se prezinta astfel intr-o forma destul de compacta, este roz, simpatic ca design si usor de inteles modul sau de functionare. Practic tot ceea ce trebuie sa cunosti este sa setezi temperatura de incalzire, cu ajutorul butoanelor LOW si HIGH. Dupa ce prafina devine lichida trebuie lasata sa se raceasca pana la o temperatura mai joasa, incat sa o poti suporta pentru aplicare pe piele. Este acelasi principiu pe care il intalnesti in cazul epilarii cu ceara. Se introduc mainile pe rand in parafina, proces care se repeta de 5 ori, apoi le invelim cu o manusa din plastic si una din bumbac. Se sta asa aproximativ 15 minute, dupa care se poate indeparta stratul de parafina solidificat. Temperatura maxima la care poate incalzi materialul este de 75 de grade Celsius.

  Impachetarile de parafina sunt indicate in special in urmatoarele cazuri: in cazul afectiunilor reumatice, afectiuni ale sistemului nervos circulatie periferica deficitara si decontractare musculara. Odata trecut prin acest proces, de la 2-3 sedinte in sus vei observa o imbunatatire simtitoare atat la aspectul pielii exterioara cat si la celelalte functii interne mentionate anterior. 

      Avand o capacitate de 2000 ml, incalzitorul deparafina profesional iTouch SPA 360 LUXORISE foloseste o putere proprie indusa de 200 W pentru a topi rapid materialul de parafina. Galetusa detasabila se pune in cuva incalzitorului si poate fi scoasa in timpul sesiunii de epilare fara a murdari interiorul aparatului. Capacul transparent protejeaza parafina de praf si alte particule si va permite sa supravegheati topirea. Pachetul comandat este livrat impreuna cu toate accesoriile, + un ghid de utilizare pentru cei care vor sa citeasca detaliile de functionare ale sale. Ca sa iti faci o idee cat de compact este, iTouch SPA 360 LUXORISE masoara in dimensiune 32 x 27 x 17 cm avand o greutate de 1000 de grame.

   De curand beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care o recomand: Verifica pret actualizat

   Daca ai o comanda mai mare de 199 lei, primesti din partea magazinului si un cadou surpriza, colorat, ca cel de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *