Schi pentru adulti, HEAD STR RACE + PR 11 GW, pret, pareri

  • de

     Sezonul de iarna este in toi, iar vacanta dintre semestre de la scoala e ocazia perfecta ca intrega familie sa plece pentru cateva zile la munte. Cum zapada a fost mai putin generoasa in orase, fiind disponibila doar la munte din belsug, nu trebuie sa ratezi aceasta oportunitate unica. Pasionat de sporturile de iarna, cu siguranta trebuie sa alegi in viitoarea excursie o locatie cu zapada, unde sa existe si o partie amenajata de schi. HEAD STR RACE + PR 11 GW reprezinta o pereche de schi ideala pentru practicantii de sport pe zapda de nivel mediu spre avansat. Perechea de schi HEAD STR RACE + PR 11 GW este  un produs competitiv, disponibil prin intermediul fuznizorilor autorizati de la noi din tara, importat din gama profesionala a brandului HEAD. Daca privim fisa componenta a perfoamantelor oferite, vede ca este neceas un nivel de skill mediu spre ridicat, deci trebuie sa ai cunostiinta in cauza cu sportul de iarna, deci ai mai schiat si nu este prima data acum. Prin termenul „Groomed snow” vedem ca pentru a beneficia de performantele cele mai bune din partea acestui model, zapada trebuie sa fie ingrijita asa cum se imtampla dealtfel pe pistele de schi oficiale. 

STR RACE + PR 11 GW

       In contact cu zapada, viteza pe care o poti atinge este una chiar foarte buna, Medium spre Fast, detaliu care poate fi influentat si de calitatea zapezii sau de temperatura experimentata in aer. Mai incet inseamna si mai sigur, deci acest detaliu poate fi o informatie absolut importanta in cazul acelora care sunt mai la inceput si nu au reusit sa capate multa experienta pe schiuri. Alt aspect de care trebuie sa tinem cont este cel al lungimii partiei. Putem spune ca aceste schiuri au fost construite astfel incat sa se incadreze in tiparul celor mai multe partii, ca lungime medie. 

    Atunci cand cumparam schiuri, trebuie sa tinem cont si de dimensiunea schiurilor in raport cu fizicul pe care il ai. Alegerea unei perechi de schiuri se face in functie de inaltime, greutate sau stilul de dat. Schiurile HEAD STR RACE + PR 11 GW masoara in dimensiune 170 cm, avand o raza de actiune de 14,4 metri. Tabelul de mai jos te poate ajuta sa iti faci o idee mai buna referitor la dimensiunile pe care trebuie sa le aiba schiurile daca iti cunosti greutatea, inaltimea si varsta. 

Alegerea Inaltimea Schiurilor - FreeYeti

   Schiurile HEAD STR RACE + PR 11 GW ofera ca beneficii, o buna stabilitate la viteze mari, ce permite astfel un control excelent al directiei pe zapada lina. Schiurile sunt gata ceruite si ascutite fiind gata de utilizare imediat ce le primesti acasa. ERA 3.0 este noua tehnologie utilizata, ce include 3 beneficii intr-una singura: Allride rocker-un varf mai ridicat la schi faciliteaza directia si mareste ridicarea; Raza-schiul trebuie inclinat brusc pentru a utiliza puterea intregii margini in curba. 

STR RACE + PR 11 GW

Sistemul de prindere este unul ce include o legatura PR 11 GW, care se ataseaza la clapari, pentru a oferi siguranta pe tot parcursul exercitiului. Pârtiile întreținute sunt locul unde aceste schiuri se vor simt cel mai bine. Schiorii ce se dau pe carvuri si vor cauta linii cât mai rapide, vor avea partea de adrenalina si viteza din plin. 

Recomandare:

       Profita de reducerile curente si achizitioneaza schiurile EAD STR RACE + PR 11 GW la un pret redus fata de cel standard, pentru o perioada de timp limitata: Vezi pret actualizat

       Mai multe detalii cu privire la parerile celorlalti clienti care au achizitionat schiurile Head + marimi disponibile gasesti aici

STR RACE + PR 11 GW

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *