Set pernă și pilotă AdaptiveGO Dormeo, pret, pareri

   Daca doresti sa dormi mai bine si sa te trezesti odihnit si plin de energie in fiecare data dimineata , trebuie sa acorzi o atentie sporita mai multor factori. Tipul de pat, salteaua dar si lenjeria de pat, din care fac parte pernele sau pilota, toate acestea trebuiesc alese cu mare atentie deoarece te vor ajuta sa experimentezi un somn mai odihnitor. Astazi vom vedea cum alegerea unei pilote si o perna confortabile pot sa te ajuta sa iti fie bine indiferent de sezon, fie ca este cald sau rece, asa cum se intampla si cu setul de pernă și pilotă AdaptiveGO Dormeo. Este disponibil in 3 culori diferite, gri, crem sau menta si are cea mai noua tehnologie pentru reglarea temperaturii pentru o utilizare pentru tot anul. Set-ul format din pernă și pilotă AdaptiveGO Dormeo este unul placut la atingere, materialele de constructie sunt calitative, usor si extrem de respirabil. Indiferent de sezon, aceasta se adapteaza conform cerintelor: vara te ajuta sa te racoresti iar iarna sa pastrezi mult mai bine caldura de la interior. In functie de dimensiunea patului, poti comanda versiunea mai mica, de 140 x 200 cm sau varianta cea mai mare de 200 x 200 cm.

       Perna moale si pufoasa este una potrivita pentru toate pozitiile de dormit.    Aceasta perna minune de la AdaptiveGO Dormeo prezinta la interior mai multe straturi, care sunt asezate perfect intr-un tot unitar ce se uniformizeza sub presiunea capului, pentru a oferi o pozitie corecta si odihnitoare pe tot parcursul noptii. O perna nepotrivita poate agrava durerile de cap, durerile de gât, amorţeala umărului sau a braţului, disconfortul si sforăitul. Impreuna cu pilota din acelasi set, te bucuri de confort deplin in cuplu, nu doar singur.

     Calitatea acestui produs consta in solutia tehnica dezvoltata in Elvetia pentru a oferi o conditie termica eficienta indiferent de sezon. Astfel, HeiQ Smart Temp noul tratament adaptativ revoluționar vine aplicat standard atat pentru perna cat si pilota. Materialul unic de constructie se adapteaza la temperatura corpului tau incat sa nu mai simti senzatie de frig sau de cald la interior. materialul absoarbe căldura și umezeala, căldura în exces este evaporată pentru a aduce senzația de răcoare. Când apare senzația de răcoare, datorita materialului inovator, evaporarea căldurii se oprește și țesătura specială menține căldura.

Dormeo AdaptiveGO Pillow and Duvet and A Reusable Bag Set

    Puține lucruri sunt la fel de plăcute ca senzația perfectă de căldură pe care cea mai bună pilotă AdaptiveGO Dormeo ți-o poate oferi. Un somn de calitate depinde destul de mult de o temperatură optimă, de un nivel de confort ridicat și de lipsa oricărui declanșator de alergii. Pilota joaca un rol foarte mare în toate aspectele enumerate mai sus. Daca esti si tu in situatia in care iti doresti sa accesorizezi zonei de dormit o pilota noua, impreuna cu o perna de calitate superioara, AdaptiveGO Dormeo, este solutia ideala. In plus geanta de transport in care vine livrat acest set, permite o depozitare usoara oferind totodata o solutie practica de transport pe distante mai lungi.

Avantaje:

Setul este complet lavabil la 40° C

Detalii:

-efect racoros;
-placuta la atingere;
-matlasat;

Recomandare:

     Este optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest set beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Set perna si pilota AdaptiveGO